Τι λέτε εσείς για τον οργανισμό μας ;

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε τι λέτε εσείς για εμάς:

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Ξένων Γλωσσών ekmathisi δημιουργήθηκε το 2008, έχοντας ως στόχο να συνδυάσει το παραδοσιακό με το σύγχρονο και να αλλάξει τα δεδομένα στα ιδιαίτερα μαθήματα και στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Προτεραιότητα μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες να αγαπήσουν τη γλώσσα, αλλά ακόμη περισσότερο να αγαπήσουν τη μάθηση.

Μέρος της προσπάθειας μας, είναι να αποφύγουμε τον απρόσωπο χαρακτήρα που έχουν τα μεγάλα φροντιστήρια και να επικοινωνούμε με τους γονείς, τους οποίους θεωρούμε συνεργάτες και συνοδοιπόρους στο ταξίδι της γνώσεις και της μάθησης.Οι έμπειροι και γεμάτοι όρεξη καθηγητές μας έρχονται στο χώρο σας και σας βοηθάνε να μάθετε Ξένες Γλώσσες με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάνεις μάθημα με τον πιο κατάλληλο άνθρωπο!

Οι Καθηγητές Μας:

Οι καθηγητές στον εκπαιδευτικό οργανισμό μας είναι έμπειροι και καλά καταρτισμένοι καθώς εκπαιδεύονται διαρκώς. Επίσης, είναι γνώστες της χρήσης των νέων τεχνολογικών μέσων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον τομέα της εκπαίδευσης και αποτελούν εργαλεία τα οποία προσελκύουν και κινητοποιούν τους μαθητές της σημερινής εποχής, κάνοντας τη μάθηση μια ευχάριστη εμπειρία.

Εκτός όμως από το να διδάσκουμε στα παιδιά τις γλώσσες που είναι απαραίτητες για την απόκτηση πιστοποίησης και τη χρήση τους στη μελλοντική επαγγελματική τους καριέρα, κύριο μέλημά μας είναι να μην βλέπουμε τη δουλειά μας ως εργασία αλλά ως λειτούργημα.Στην Ekmathisi γνωρίζουμε ότι κάθε παιδί μαθαίνει διαφορετικά. Οι καθηγητές  γνωρίζοντας τον μαθησιακό τύπο του κάθε μαθητή διαφοροποιούν την διδασκαλία τους  εξασφαλίζοντας ότι ο κάθε μαθητής μαθαίνει με τον τρόπο που του ταιριάζει.

Τα Μαθήματα:

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις δικές σου ανάγκες – αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάνεις μάθημα τις ημέρες και τις ώρες που ΕΣΥ είσαι διαθέσιμος και δε χρειάζεται έτσι να προσαρμόσεις το πρόγραμμά σου!

Ευαισθητοποιημένοι απέναντι στο συνάνθρωπο και εφαρμόζοντας στη πράξη τη πεποίθηση ότι όλοι έχουν δικαίωμα στη μάθηση, παρέχουμε μια σειρά από δωρεάν παροχές. Η σελίδα μας διαθέτει άφθονο εκπαιδευτικό υλικό που διατίθεται δωρεάν σε όλους. Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε e-books, να δείτε εκπαιδευτικά βίντεο, να κάνετε τεστ αξιολόγησης, να διαβάσετε πληροφορίες για πτυχία και πολλά άλλα!

Τόσο οι γονείς, όσο και οι μαθητές γράφουν για την εμπειρία τους στον εκπαιδευτικό οργανισμό ekmathisi….Αξίζει να τις διαβάσετε!!!

Ανακάλυψα την Εκμάθηση μέσω φίλων οι οποίοι μένουν όπως κι εγώ στην Ελβετία και μάθαιναν ήδη γερμανικά μέσω Skype. Είχαν μείνει πολύ ικανοποιημένοι με το πρόγραμμα και τις τιμές και ξεκίνησα έτσι με έναν ακόμα μαθητή ισπανικά, μιας και προτιμούσα να μάθω μια ξένη γλώσσα με ελληνίδα δασκάλα. Παρά τον αρχικό δισταγμό μου, η κλήση από Skype δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία και στη διεξαγωγή του μαθήματος. Μάλιστα δε χρειάστηκε καν να διακόψουμε τα μαθήματα όταν ο συμμαθητής μου βρισκόταν για ένα διάστημα στην Καλιφόρνια. Προχωρήσαμε χωρίς κανένα τεχνικό ζήτημα, κάνοντας το μάθημα μας από τρεις χώρες και δύο ηπείρους! Η Βικτωρία είναι πολύ συγκροτημένη, οργανωμένη και κατανοεί τις ιδιαίτερες ανάγκες μας καθώς μαθαίνουμε τη γλώσσα σαν χόμπι. Το ότι καταφέρνει να κρατήσει το ρυθμό και το ενδιαφέρον στο δικό μας μάθημα, με διαβεβαιώνει ότι θα μπορούσε να απογειώσει έναν (έστω και λίγο) πιο επιμελή μαθητή! Ευχαριστούμε Βικτωρία!

Θένια

Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το φροντιστήριο Εκμάθηση γιατί παρέχει οργανωμένη και αξιόπιστη εκμάθηση ξένων γλωσσών. Οι καθηγητές γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο τους, διαθέτουν εμπειρία και πολύ καλή μεθοδολογία διδασκαλίας. Επιπλέον, είναι ευέλικτοι και πρόθυμοι να συζητήσουν τις δυσκολίες που έχεις ή να προσαρμόσουν το μάθημα στο ρυθμό που εσύ επιθυμείς.

Ελισάβετ Κ.

Οι καλύτεροι και οι πιο συνεργάσιμοι καθηγητές διδάσκουν σε αυτό το φροντιστήριο.

We love … Vaggelis – Helena – Heleni 🙂

Χρυσούλα Ζ.

Η επικοινωνία είναι ένα φροντιστήριο το οποίο έχει πολλές επιτυχίες στα διπλώματα όλων των γλωσσών και οι καθηγητές ενδιαφέρονται πραγματικά για την πρόοδο των μαθητών. Η σχέση του φροντιστηρίου και των μαθητών είναι άψογη και έτσι υπάρχει ένα πιο οικείο κλίμα. Τα δίδακτρα είναι βατά και προσιτά για όλους. Τέλος, μαθητές, γονείς και καθηγητές μένουν ευχαριστημένοι από το σύνολο των δυνατοτήτων του φροντιστηρίου και της σχέσης μεταξύ τους.

Χάρης Μ.

Το κέντρο Ξένων Γλωσσών “Επικοινωνία” αποτελεί το μέσο για τη Επίτευξη απόκτησης ξενόγλωσσων πτυχίων. Η άψογη συνεργασία καθηγητών – μαθητών σε μαθησιακό επίπεδο, συντελεί στην αρμονική κατάρτηση αυτών των στόχων. Παράλληλα το αξιόλογο “team” καθηγητών εφαρμόζοντας έναν καινοτόμο τρόπο διδασκαλίας κατορθώνει να προσελκύει το ενδιαφέρον των μαθητών για γνώση και ενεργή συμμετοχή στις φροντιστηριακές δραστηριότητες. Η επικοινωνία με λίγα λόγια προετοιμάζει τη μαγιά (μαθητές – φοιτητές) για τη ζύμη του αύριο (επαγγελματικός στίβος).

Δημήτρης Κ.

Θέλω να σας ενημερώσω πως τα μαθήματα γαλλικών που παρακολουθούμε μαζί με τη φίλη μου πηγαίνουν πολύ καλά και μας έχουνε ήδη δημιουργήσει μεγάλη όρεξη για μάθηση της γλώσσας.Η Δίδα Ισαβέλλα είναι εξαιρετική στη δουλειά της,επικοινωνιακή, φιλική και δημιουργική στο μάθημά της! Και φυσικά να προσθέσω πως εκτός από όλα αυτά τα προτερήματα, είναι και χαμογελαστή που για εμένα είναι πολύ βασικό αυτό σε έναν καθηγητή!

Σας ευχαριστώ πολυ!
Μετά τιμής,
Μπρα Μαρία

Μαρία Μ.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ήμουν καλή στα αγγλικά και βλέπω ότι έχω βελτιωθεί σημαντικά. Με την Βασιλική δεν έχω πρόβλημα, μου εξηγεί τα πάντα και συννενοούμαστε πολύ καλά.Το φροντηστήριο που πηγαίνα με είχαν κάνει να βλέπω τα αγγλικα κινέζικα και έχω αρκετά κενά από τότε. Το πρόβλημα μου είναι στο listening που με δυσκολεύει πολύ και απογοητεύομαι. Επιπλέον η σύνταξη στις εκθέσεις μου δεν είναι πολύ καλή αν και κάπου κάπου υπάρχει μία βελτίωση. Κάθε δευτέρα θα έρχομαι για listening και θα τα πούμε και από κοντά.

Σας ευχαριστώ κ εγώ!!!!

Μαρινάτου Αν.

Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, η γνώση ξένων γλωσσών αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. Λόγω απόστασης έψαχνα να βρω μια λύση που να συμφέρει τόσο οικονομικά όσο και ποιοτικά. Μετά από σύντομη έρευνα στο ίντερνετ, εντυπωσιάστηκα από το πολύ οργανωμένο site της Επικοινωνίας και αποφάσισα να ζητήσω περαιτέρω πληροφορίες. Οι απαντήσεις και η συμπεριφορά που έλαβα με έκαναν να βεβαιωθώ για τη σοβαρότητα του φροντιστηρίου και σε σύντομο διάστημα άρχισα μαθήματα.

Τα τεχνικά προβλήματα που αρχικά με ανησυχούσαν λύθηκαν πολύ εύκολα με τη βοήθεια του τεχνικού και πλέον δεν βλέπω καμία διαφορά με τα κλασικά μαθήματα. Η συνεργασία μου με την καθηγήτρια (Τόνια) είναι πολύ καλή. Δεν διαθέτει μόνο άριστη γνώση της γερμανικής γλώσσας, άλλα έχει και πολύ καλή μεταδοτικότητα, στοιχεία που σπάνια συνδιάζονται. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος και θα προέτρεπα κάθε ενδιαφερόμενο να δοκιμάσει ένα μάθημα στην Επικοινωνία.

Σταύρος Κ.

Είμαι ευχαριστημένη μέχρι τώρα με τα μαθήματα, τα βιβλία που μου συστήσατε είναι πάρα πολύ καλά. Είναι ακριβώς αυτά που χρειάζομαι να μάθω και η καθηγήτρια είναι ευχάριστο άτομο, καλοδιάθετη, πρόθυμη να με βοηθήσει σε κάθε δυσκολία που είχα μέχρι τώρα. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

Ανίσα Χ.

Τα μαθήματα που έχουμε ξεκινήσει με τον καθηγητή , πάνε καλα. Ειμαστε απολυτα ικανοποιημένοι , αν και είναι πολύ μικρό το διάστημα για να έχουμε μια πιό ολοκληρωμένη άποψη.

Μιχάλης Λ.

Άψογη δουλειά , άψογη εξυπηρέτηση ,υπευθυνότητα σε όλα. Το περιβάλλον είναι πολύ καλό, οικογενειακό, επαγγελματικό. Οι καθηγητές και οι μαθητές είναι όλοι σε μια ισορροπία. Το παιδί δεν μου έχει φέρει ποτέ κανένα παράπονο από το φροντιστήριο και δεν έχει πει ποτέ ότι δεν θέλει να πάει για κανένα λόγο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την πρόοδο του γιου μου και με όλους. Μπράβο σας!! Καλή συνέχεια!

Κατερίνα Χ.
μητέρα του Κωνσταντίνου Μ.

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση φιλική και άψογη. Ευχάριστο περιβάλλον, καθαρό και ωραίο κτίριο. Καθηγητές με προσπάθεια συνεχή για βελτίωση των μαθητών. Ενημέρωση άριστη προς τους γονείς. Συνεργασία και οργάνωση. Ωραίες πρωτοβουλίες (παραδείγματος χάρη Χριστουγεννιάτικη γιορτή). Δεν αντιμετωπιζόμαστε ως πελάτες, τα παιδιά μας μαθαίνουν και φυσικά η εξυπηρέτηση με το σχολικό για εμάς που τώρα είμαστε μακριά. Ευχαριστούμε πολύ!!!!

Γεωργία Σ.
μητέρα Γεωργίου Σ,

Η επικοινωνία με τον καθηγητή μου είναι άριστη, το κλίμα είναι πολύ όμορφο και το μάθημα αρκετά διασκεδαστικό. Ως ενήλικη μαθήτρια ήθελα έναν καθηγητή ο οποίος να μπορέσει ουσιαστικά να ασχοληθεί μαζί μου μετά από τόσα χρόνια απουσίας από την ξένη γλώσσα την οποία διδάσκομαι. Έχοντας ήδη το πρώτο μου πτυχίο από την περσινή επιτυχία μας, είμαι στο δρόμο για το δεύτερο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη και εύχομαι πάντα να έχουν επιτυχίες και να είναι τόσο ευχάριστοι άνθρωποι.

Ελεονώρα Κ.

Έχει οικογενειακό περιβάλλον, είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου, πηγαίνουν οι φίλοι του γιου μου, γίνεται μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον ένα πολύ καλό μάθημα. Το κτίριο είναι καθαρό, η γραμματέαςsuper. Το παιδί είναι πολύ ευχαριστημένο. Δεν αισθάνεται με τίποτα ότι πηγαίνει ‘φροντιστήριο’. Σαν να διαβάζει στο σπίτι .Μάλλον πολύ καλύτερα γιατί η μαμά φωνάζει…. Είναι στα καλύτερα χέρια . Δεν κάνετε μια οποιαδήποτε δουλειά. Κάνετε τη δουλειά που αγαπάτε και φαίνεται!!!

Μαρία Σ.
μητέρα του Έκτορα – Δημήτριου Γ.

Το φροντιστήριο Επικοινωνία είναι ένα από τα καλύτερα της περιοχής καθώς παρέχει αρκετές και καλές υπηρεσίες που εξυπηρετούν τους μαθητές κυρίως αλλά και τους γονείς. Ανάμεσα στα θετικά του φροντιστηρίου πρέπει να επισημανθεί και αυτό της συνεχούς εκσυχρόνισης του με την βελτίωση των παροχών του και την εισαγωγή νέων παροχών. Ελπίζουμε αυτή η τάση για εξέλιξη να μην σταματήσει και το φροντιστήριο να συνεχίσει να πρωτοτυπεί.

Μυρσίνη Π.
μητέρα Γιώργου Π.

Οικογενειακό περιβάλλον, φιλικά πρόσωπα, χαμόγελα, ευγένεια, προθυμία. Σύγχρονες εγκαταστάσεις και μέθοδοι διδασκαλίας. Λόγοι που καθιστούν τη μάθηση ευχάριστη . Η Επικοινωνία με τους μαθητές δεν τελειώνει μετά το πέρας της διδακτικής ώρας. Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται ίσως και πιο ουσιαστικά με τις εξωσχολικές δραστηριότητες και συναντήσεις. Η επικοινωνία με τους γονείς ουσιαστική και σίγουρα πολύτιμη για την προσφορά βοήθειας στο παιδί στο σπίτι πλέον.

Γεωργία Γ.
μητέρα του Κωνσταντίνου Κ.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα