Γιατί να επιλέξετε τον οργανισμό μας;

Γιατί να επιλέξετε τον οργανισμό μας ;

Η απάντηση στην ερώτηση “Γιατί να επιλέξετε την ekmathisi  ; ” Προτού αναλύσουμε τα επιμέρους χαρακτηριστικά που πιστεύουμε ότι μας δίνουν το συγκριτικό πλεονέκτημα, πρέπει να τονίσουμε ότι πρώτα από όλα είμαστε μια οικογένεια! Μια ομάδα καθηγητών  που προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο. Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας, προσπαθούμε όλοι μαζί για το καλύτερο αποτέλεσμα με πραγματική αγάπη και επαγγελματισμό που ξεφεύγει από τη στενή έννοια της τυπικότητας.

Μας ενδιαφέρει να είμαστε ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί σε κάθε τομέα, εκπαιδευτικό, οργανωτικό, υλικοτεχνικό . Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε από την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει εκατοντάδες γονείς και μαθητές από την πρώτη στιγμή που λειτούργησε ο εκπαιδευτικός οργανισμός ekmathisi .

Το εκπαιδευτικό μας σύστημα

Καλύπτει κάθε ανάγκη στη διαδικασία εκμάθησης ξένων γλωσσών. Έχουμε προσωπική επαφή με τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, εξατομικεύοντας έτσι τα μαθήματα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες του.

Οι καθηγητές μας:

Καταξιωμένοι και απόλυτα εκπαιδευμένοι καθηγητές σας οδηγούν με ασφάλεια και επιτυχία στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. H επαγγελματική τους κατάρτιση και η διδακτική τους πείρα, σας παρέχουν ολοκληρωμένη μόρφωση και σας οδηγούν με επιτυχία στο στόχο σας!

Εκπαιδευτικοί σύμβουλοι

Γνώστες του αντικειμένου, και οι ίδιοι καθηγητές, πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει και να σας λύσουν κάθε απορία. Γνωρίζουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, καθώς και την εξέλιξη των μαθημάτων βήμα βήμα.

Εκπαιδευτικό συμβούλιο

Που φροντίζει την συχνή ανανέωση του προγράμματος σπουδών και την ομαλή διεξαγωγή όλων των μαθημάτων.

Γιατί να επιλέξετε την ekmathisi  :

Τα προσιτά δίδακτρα

Ίσα ή ακόμη και χαμηλότερα από αυτά ενός μέσου φροντιστηρίου! Παρέχουν σε όλους τη δυνατότητα να μάθουν ξένες γλώσσες εύκολα και οικονομικά στο χώρο σας, χωρίς περιττές μετακινήσεις.

Διαδραστικά προγράμματα

Που εξασφαλίζουν το ενδιαφέρον και την ενεργητική συμμετοχή των μαθητών, ώστε να αποκτήσουν άριστη γνώση γρήγορα και ευχάριστα.

Η διδακτική ώρα

Διαρκεί 60 λεπτά και όχι 45 , επιτυγχάνοντας έτσι την αύξηση του χρόνου διδασκαλίας και την πλήρη κατανόηση και εμπέδωση της διδακτέας ύλης .

Συνεργαζόμενοι φορείς :

Συνεργασία με όλους τους αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης όπως Cambridge, Michigan, Europalso, City and Guilds, Γαλλικό Ινστιτούτο, Ινστιτούτο Γκαίτε, κ.τ.λ.