Εγκαταστάσεις & Εκδηλώσεις μας

Εγκαταστάσεις :

Οι εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού οργανισμού ekmathisi  έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα να γίνεται η εκμάθηση ξένων γλωσσών και η διοργάνωση των σεμιναρίων μας με άνεση και σε ευχάριστο περιβάλλον. Ικανοποιώντας όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές λειτουργίας, παρέχουν τις καταλληλότερες προϋποθέσεις για την αρμονική επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων του οργανισμού. 

Ο Εκπαιδευτικός  Οργανισμός   ekmathisi   ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2008 από τους καθηγητές Αγγλικών  Βαγγέλη Γωγούση, Έλενα Χατζηκυριάκου και Ελένη Γωγούση και αποτελεί τη συνέχεια της προηγούμενης επιτυχημένης 20ετούς παρουσίας μας στην φροντιστηριακή εκπαίδευση. Με γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στην εκμάθηση ξένων γλωσσών και στην διοργάνωση σεμιναρίων για καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, καταφέραμε και δημιουργήσαμε τις εγκαταστάσεις μας.

Εκδηλώσεις :

Η οργάνωση του χώρου, οι αίθουσες διδασκαλίας και οι αίθουσα διοργάνωσης σεμιναρίων,  έχουν σκοπό να βοηθούν τους καθηγητές και τους μαθητές να επικεντρωθούν στο έργο τους και να πετύχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός και οι χώροι στον εκπαιδευτικό οργανισμό Ekmathisi είναι τελευταίας τεχνολογίας, αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για μια ολοκληρωμένη προετοιμασία μαθητών σε επίπεδο ιδιαιτέρων μαθημάτων, καθώς και για την διεξαγωγή των σεμιναρίων που διοργανώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις μας, διαθέτουμε και αίθουσα εκδηλώσεων, στην οποία λαμβάνουν χώρα οι γιορτές, τα πάρτι και όλες γενικά οι εκδηλώσεις που διοργανώνουμε κατά την διάρκεια όλης της σχολικής χρονιάς. Ο απόλυτος συνδυασμός κατάλληλων εγκαταστάσεων και ψυχαγωγίας.

Τι συμβαίνει μέσα στις Εγκαταστάσεις μας;

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ekmathisi και το φροντιστήριο Εγκαταστάσεις, στεγάζονται σε σύγχρονα λειτουργικά κτίρια, ενώ προσπάθεια των συνεργατών μας είναι η συνεχής υλικοτεχνική βελτίωση, με σκοπό την αποτελεσματική και αποδοτική διδακτική διαδικασία.Η οργάνωση του χώρου, οι αίθουσες διδασκαλίας και οι αίθουσα διοργάνωσης σεμιναρίων,  έχουν σκοπό να βοηθούν τους καθηγητές και τους μαθητές να επικεντρωθούν στο έργο τους και να πετύχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός και οι χώροι στον εκπαιδευτικό οργανισμό ekmathisi είναι τελευταίας τεχνολογίας, αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για μια ολοκληρωμένη προετοιμασία μαθητών σε επίπεδο ιδιαιτέρων μαθημάτων, καθώς και για την διεξαγωγή των σεμιναρίων που διοργανώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η διδασκαλία στο Φροντιστήριο Εγκαταστάσεις και στον εκπαιδευτικό οργανισμό ekmathisi πραγματοποιείται γύρω από ένα οβάλ-παραλληλόγραμμο τραπέζι, ώστε όλοι, καθηγητής και μαθητές, να αισθάνονται σαν μια ομάδα με κοινό στόχο και όραμα. Έτσι η διδασκαλία γίνεται πιο προσιτή-κατανοητή και η ατμόσφαιρα στην αίθουσα διατηρείται ‘ζωντανή’. Δεν υπάρχει θρανίο, άρα εξασφαλίζεται η αμεσότητα και συνεπώς η δημιουργική και αδιάλειπτη συνεργασία καθηγητή – μαθητών. Αυτό το μοντέλο διδασκαλίας εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή συμμετοχή των μαθητών κατά την διάρκεια της διδασκαλίας, η οποία διενεργείται άμεσα, άνετα και αποτελεσματικά. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις μας, διαθέτουμε και αίθουσα εκδηλώσεων, στην οποία λαμβάνουν χώρα οι γιορτές, τα πάρτι και όλες γενικά οι εκδηλώσεις που διοργανώνουμε κατά την διάρκεια όλης της σχολικής χρονιάς. Ο απόλυτος συνδυασμός κατάλληλων εγκαταστάσεων και ψυχαγωγίας.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα