Τι είναι το Πτυχίο Αγγλικών TOEIC Bridge ;

Το Πτυχίο Αγγλικών TOEIC Bridge αποτελεί ιδανική αφετηρία για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία για τους μαθητές Αγγλικών. Τα αποτελέσματα της εξέτασης αντικατοπτρίζουν το γνωστικό επίπεδο και βοηθούν τους συμμετέχοντες να παρακολουθούν την πρόοδό τους ορίζοντας στόχους για την βελτίωση των δεξιοτήτων τους.

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το TOEIC Bridge ;

Η εξέταση αξιολογεί  την ικανότητα κατανόησης προφορικού και γραπτού λόγου σε ένα διεθνές περιβάλλον. Κέντρα Ξένων Γλωσσών, κολλέγια, πανεπιστήμια, οργανισμοί και κρατικοί φορείς παγκοσμίως χρησιμοποιούν το TOEIC Bridge™ για να καθορίσουν το επίπεδο γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας.

  • Τα σχολεία και οι εργοδότες χρησιμοποιούν την εξέταση ως κριτήριο κατάταξης.
  • Οι εκπαιδευτικοί χρησιμοποιούν την εξέταση για να παρακολουθούν την πρόοδο των μαθητών τους και να τους υποδεικνύουν μεθόδους βελτίωσης.
  • Τα σχολεία χρησιμοποιούν την εξέταση για την αξιολόγηση των προγραμμάτων τους στην Αγγλική γλώσσα.
  • Οι εξεταζόμενοι χρησιμοποιούν την εξέταση για να αποδεικνύουν τη γνώση τους στην Αγγλική γλώσσα.
  • Οι μαθητές χρησιμοποιούν την εξέταση για να θέσουν τους δικούς τους μαθησιακούς στόχους.

Δομή και Περιεχόμενο TOEIC Bridge :

Το TOEIC Bridge™ είναι μια εξέταση που διεξάγεται γραπτώς και αξιολογεί την ικανότητα του εξεταζόμενου να ακούει και να διαβάζει την Αγγλική γλώσσα που χρησιμοποιείται στον καθημερινό λόγο. Η εξέταση έχει ως εξής:

 

Ενότητα# ΕρωτήσειςΠεριγραφήΣυνολική διάρκεια
Κατανόηση προφορικού λόγου15Φωτογραφίες25′
20Ερώτηση-Απάντηση
15Σύντομοι διάλογοι και Σύντομες Ομιλίες
Κατανόηση γραπτού λόγου30Ελλιπείς προτάσεις35′
20Κατανόηση γραπτού λόγου

TOEIC Bridge

Γιατί να συμμετέχω στις εξετάσεις του TOEIC Bridge™;

Η εξέταση αποτελεί μια ευρέως αναγνωρισμένη αξιολόγηση της γνώσης της Αγγλικής γλώσσας. Διευκολύνει τους εξεταζόμενους να:

  • αποδείξουν στους εκπαιδευτές ή στους εργοδότες ότι έχουν προετοιμαστεί ώστε να επιτύχουν σε υψηλότερο ακαδημαϊκό ή εργασιακό επίπεδο αντίστοιχα
  • καταταχθούν στο κατάλληλο επίπεδο μέσα σε ένα πρόγραμμα
  • θέτουν προσωπικούς στόχους για την εκμάθηση της γλώσσας και να παρακολουθούν την πρόοδό τους
  • δουν σε ποιον τομέα απαιτείται βελτίωση

Πόσο συχνά διεξάγονται οι εξετάσεις TOEIC Bridge™;

Κάθε εβδομάδα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και σε τακτά χρονικά διαστήματα σε εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις TOEIC Bridge™;

Για την διαδικασία εγγραφής παρακαλoύμε να επικοινωνήσετε με την Ελληνοαμερικανική Ένωση. Τα σχετικά εξέταστρα είναι €60.

Στις περιπτώσεις διατραπεζικών εμβασμάτων τα έξοδα βαραίνουν τον πελάτη και όχι την Ελληνοαμερικανική Ένωση. Για το λόγο αυτό επιλέγετε «Έξοδα OUR» και όχι «Έξοδα SHA».

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα  ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών  που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα