Τι είναι το πτυχίο Αγγλικών TOEFL ;

Το TOEFL είναι ένα test που πιστοποιεί το επίπεδο γνώσεων του υποψηφίου για μεταπτυχιακά στο εξωτερικό, στην Αγγλική Γλώσσα. 

Πάνω από 27 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν συμμετάσχει στις εξετάσεις TOEFL καθώς το test είναι προαπαιτούμενο για την εισαγωγή σε περισσότερα από 8.500 Πανεπιστήμια και Κολέγια στην Αμερική, Αυστραλία, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο και σε πάνω από 130 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Ανάμεσα στα παραπάνω ιδρύματα είναι τα HarvardYaleColumbia, καθώς και σχεδόν όλα τα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια και κολέγια.

Από τι αποτελείται το πτυχίο ξένων γλωσσών TOEFEL;

Υπάρχουν δύο πτυχία TOEFL που μπορείς να πάρεις μέρος :

  • TOEFL® iBT (internet-based test)
  • TOEFL® ITP (Institutional Testing Program)

Σε τι διαφέρει το TOEFL iBT από το  TOEFL ITP ;

Παρόλο που το TOEFL® ITP αποτελεί ακαδημαϊκή αξιολόγηση και μετρά το επίπεδο γνώσης ακαδημαϊκών Αγγλικών (όπως το TOEFL® iBT ή pBT) δεν εξυπηρετεί ίδιο σκοπό με το επίσημο TOEFL® τεστ και δε θα πρέπει να συγχέεται και να χρησιμοποιείται αντ’ αυτού. Τα αποτελέσματα του TOEFL® ITP είναι αποκλειστικά για εσωτερική χρήση και δεν αποστέλλονται σε τρίτους φορείς.

Μάθετε περισσότερα για :

  • TOEFL® iBT (internet-based test)
  • TOEFL® ITP (Institutional Testing Program)

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα  ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών  που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα