Τι είναι το πτυχίο αγγλικών ESB;

Το πτυχίο  αγγλικών ESB (English Speaking Board) είναι οι εξετάσεις αγγλομάθειας του πανεπιστημίου Central Lancashire και στην Ελλάδα, διοργανώνονται από το EUROPALSO.

Από τι αποτελείται η εξέταση για το πτυχίο αγγλικών ESB;

Η κατανόηση του γραπτού και του προφορικού λόγου (Reading & Listening ) γίνεται σε 5 μέρη:

  • Το Listening, το Reading, το Use of English, το Writing και το Speaking Test,
  • Το κάθε μέρος της εξέτασης ESB συνεισφέρει το 20% επί της συνολικής βαθμολογίας,
  • Το Listening περιέχει 20 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής,
  • Το Reading, περιέχει 15 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής,
  • Το Use of English, περιέχει 40 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής,
  • Η παραγωγή γραπτού λόγου (Writing ) ζητά από τον εξεταζόμενο να γράψει μια έκθεση, επιλέγοντας από 3 θέματα.. Η βαθμολόγηση γίνεται από εξεταστή του ESB,
  • Τα προφορικά (Speaking ) αξιολογούνται από τους εξεταστές του ESB .

Η εξέταση διαρκεί 2 ώρες και 30 λεπτά συνολικά (εκτός το προφορικό μέρος).

Οι υποψήφιοι σημειώνουν τις απαντήσεις τους σε ξεχωριστό έντυπο απαντήσεων (answer sheet ) πολλαπλών επιλογών (multiple choices ), το οποίο βαθμολογείται ηλεκτρονικά. Αυτό εξασφαλίζει μια αντικειμενική αξιολόγηση, δεδομένου ότι δεν απαιτείται συμπλήρωση ανοιχτών ερωτήσεων και μια 100% αξιόπιστη και ακριβής ηλεκτρονική βαθμολόγηση χάρη στη χρήση OMR ( Optical Mark Reader ).

Αναγνωρίζεται το πτυχίο αγγλικών ESB Level 1 (Certificate in ESOL International) σε επίπεδο Lower B2 από το ΑΣΕΠ;

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το ESB Level 1 αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ σε επίπεδο Β2 (Lower).

Ο τίτλος ” ESB Level 1″, δεν αναιρεί το επίπεδο της “καλής γνώσης – Β2”, που αναγνωρίζει το ΑΣΕΠ.

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα  ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών  που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα