Τι είναι το Πτυχίο Γερμανικών A1 Zertifikat ;

Το Πτυχίο Γερμανικών A1 Zertifikat απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους ηλικίας 10 έως 16 ετών. Πιστοποιεί απλές,  βασικές γλωσσικές γνώσεις και αντιστοιχεί στο πρώτο επίπεδο (Α1) της κλίμακας έξι επιπέδων γλωσσικής επάρκειας του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (GER).

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ …

 

 • να διατυπώνεις απλές ερωτήσεις και παρακλήσεις και να απαντάς ανάλογα.
 • να γράφεις, χρησιμοποιώντας απλές προτάσεις και εκφράσεις, λίγα πράγματα  για σένα και τους άλλους.
 • να κατανοείς συνομιλίες και κείμενα που αναφέρονται σε οικεία για σένα θέματα.

Πληροφορίες Για Το Πτυχίο A1 Zertifikat :

O υποψήφιος θα πρέπει να είναι σε θέση :

 • Να κατανοεί σε καθημερινές περιστάσεις απλές ερωτήσεις, μηνύματα, πληροφορίες από το τηλέφωνο ή το ραδιόφωνο και σύντομες συνομιλίες,  αναμένεται να κατανοεί και να χρησιμοποιεί οικίες, καθημερινές εκφράσεις και πολύ απλές προτάσεις, οι οποίες τον βοηθούν να ικανοποιήσει συγκεκριμένες ανάγκες του.
 • Να επικοινωνεί με απλό τρόπο, υπό την προϋπόθεση ότι οι συνομιλητές του μιλούν αργά και κατανοητά και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν αν παραστεί ανάγκη.
 • Να διακρίνει τις σημαντικότερες πληροφορίες σε γραπτά σύντομα μηνύματα, αγγελίες, περιγραφές, επιστολές
 • Να γράφει σύντομα προσωπικά μηνύματα,
 • Να παρουσιάζει τον εαυτό σου στα πλαίσια μιας συζήτησης και να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τον εαυτό του,
 • Να θέτει απλές ερωτήσεις κατά τη διάρκεια συζητήσεων πάνω σε οικεία θέματα και να δίνει τις ανάλογες απαντήσεις, σε καθημερινές συνθήκες να διατυπώνει συνηθισμένες παρακλήσεις, προτροπές ή ερωτήσεις και να δίνει τις ανάλογες απαντήσεις .

Δομή Και Εξέταση Για Το A1 Zertifikat – Fit In Deutsch :

Η εξέταση Goethe-Zertifikat A1:Fit in Deutsch 1 αποτελείται από τα μέρη: Κατανόηση γραπτού λόγου, Κατανόηση προφορικού λόγου, Παραγωγή γραπτού λόγου και Παραγωγή προφορικού λόγου (ομαδική προφορική εξέταση). Η εξέταση διεξάγεται και αξιολογείται σε όλο τον κόσμο βάσει ενιαίων κριτηρίων.

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

Διαβάζεις για παράδειγμα σύντομες σημειώσεις, μικρές αγγελίες, περιγραφές προσώπων, απλές επιστολές αναγνωστών ή σύντομα δημοσιογραφικά άρθρα και επεξεργάζεσαι διάφορες ασκήσεις.

Διάρκεια: 20 λεπτά

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

Απαντάς σε ένα E-Mail, ένα γράμμα, μια αγγελία ή κάτι παρόμοιο.

Διάρκεια: 20 λεπτά

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ

Ακούς σύντομες καθημερινές συνομιλίες, προσωπικά μηνύματα στον τηλεφωνητή, πληροφορίες από το ραδιόφωνο ή κάτι παρόμοιο και επεξεργάζεσαι διάφορες ασκήσεις.

Διάρκεια: περίπου 20 λεπτά

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ

Παρουσιάζεις τον εαυτό σου, θέτεις ερωτήσεις για καθημερινά θέματα και απαντάς σε απλές ερωτήσεις. Επιπλέον διατυπώνεις παρακλήσεις και ανταποκρίνεσαι σε όσα λέει η συνομιλήτρια ή ο συνομιλητής σου στο πλαίσιο μιας οικείας για σένα κατάστασης.

Διάρκεια: 15 λεπτά

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η εξέταση Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1 απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους ηλικίας 10 έως 16 ετών.

Οι εξετάσεις του Goethe-Institut απευθύνονται σε όλους τους ενδιαφερόμενους ανεξάρτητα από συγκεκριμένο όριο ηλικίας ή την κατοχή της γερμανικής υπηκοότητας.

 • Για τη συμμετοχή στην εξέταση Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1 συνιστάται να έχουν συμπληρώσει οι υποψήφιοι το 10 έτος της ηλικίας τους.
 • Η εξέταση Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1 προϋποθέτει γνώσεις στο πρώτο επίπεδο (Α1)  της κλίμακας έξι επιπέδων γλωσσικής επάρκειας του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες(GER).
 • Γι’ αυτό το επίπεδο απαιτούνται –ανάλογα με τις γνώσεις και τον τρόπο εκμάθησης – 80 μέχρι 200 διδακτικές ώρες των 45 λεπτών

A1 Zertifikat - Fit In Deutsch

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα  ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών  που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα