Κατέβασε το Ebook

Με την εγγραφή σου στο ekmathisi.gr και την αντίστοιχη συγκατάθεση σου, θα μπορείς να λαμβάνεις όλες μας τις ενημερώσεις. Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στα πλαίσια των υπηρεσιών μας και στην επικοινωνία περιεχομένου που σας ενδιαφέρει. Μπορείς να δώσεις συγκατάθεση μόνο αν είσαι άνω των 16 ετών αλλά και σε κάθε περίπτωση να ανακαλέσεις επιλέγοντας το κουμπί απεγραφής που θα βρεις σε κάθε μας επικοινωνία.

Please enable the javascript to submit this form

Σχετικά Με Αυτό Το E-Book  :

Γνωρίζουμε το Toeic, τι προσφέρει, σε ποιους απευθύνεται, που αναγνωρίζεται, πως βγαίνει η βαθμολογία. Το πρώτο και βασικό βήμα είναι να καταλάβουμε την φιλοσοφία της εξέτασης.

Αναλύουμε έναν-έναν τους τύπους ερωτήσεων σε listening, grammar, vocabulary, reading και εξηγούμε τι ζητάει η ερώτηση, πως σκεφτόμαστε, τι προσέχουμε και πως απαντάμε επιτυχώς.

Το δεύτερο βασικό βήμα είναι η σωστή προετοιμασία. Επεξηγούμε αναλυτικά βασικά γραμματικά φαινόμενα που συναντάμε συνήθως στο TOEIC και δίνουμε χρήσιμο θεματικό λεξιλόγιο για να μελετήσετε. Σας καθοδηγούμε που να δώσετε βάση και τι να προσέξετε, ώστε να μην χαθείτε στον τεράστιο όγκο του διαθέσιμου εκπαιδευτικού υλικού.

Όλα είναι θέμα στρατηγικής! Συγκεντρώνουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την σωστή προετοιμασία για την εξέταση, όπως επίσης και συμβουλές για την ώρα της εξέτασης.

Κατεβάστε Δωρεάν το e-Book για το TOEIC Secrets και αποκτήστε άνεση στην εκμάθηση αγγλικών. Περιλαμβάνει 100 συμβουλές, με πλήρη περιγραφή.