Ανανεωμένη έκδοση TOEIC Listening and Reading από τον Σεπτέμβρη 2018

Το Educational Testing Service (ETS) ανακοίνωσε αλλαγές στο TOEIC® Listening and Reading που θα ισχύσουν από τον Σεπτέμβριο του 2018. Το ETS ανακοίνωσε την ανανεωμένη έκδοση του TOEIC Listening and Reading. Έχοντας σκοπό να διασφαλίσει ότι η εξέταση αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη πραγματικότητα, αξιολογεί τις γλωσσικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες στην καθημερινότητά μας.

Toeic Test

Οι μικρές αλλαγές έγιναν στο TOEIC Listening and Reading test μετά από αρκετές μελέτες, με στόχο να αξιολογούνται καλύτερα οι γλωσσικές δεξιότητες που έχει ο κάθε υποψήφιος στα Αγγλικά, σε καταστάσεις καθημερινότητας.

Ο βαθμός δυσκολίας ΔΕΝ επηρεάζεται σε σχέση με την προηγούμενη δομή της εξέτασης TOEIC. Δεν αλλάζει ούτε ο τρόπος βαθμολόγησης αλλά ούτε και ο συνολικός χρόνος της εξέτασης.

Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη προετοιμαστεί με βιβλία και υλικό που περιέχουν ασκήσεις από το προηγούμενο format TOEIC Listening and ReadingΔΕΝ επηρεάζονται καθόλου!

Οι αλλαγές στο TOEIC Reading Part φαίνονται στον παρακάτω πίνακα:

NEW-TOEIC-READING

TOEIC-Reading

Οι αλλαγές στο TOEIC Listening Part φαίνονται στον παρακάτω πίνακα:

NEW-TOEIC-LISTENING

TOEIC-Listening

Educational Testing Service (ETS)

Ο φορέας Educational Testing Service (ETS) παρέχει την σύγχρονη έκδοση του ΝΕΟΥ TOEIC Listening and Reading, από τον Σεπτέμβριο του 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα μορφή του TOEIC Listening and Reading, πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε το νέο Sample Test της εξέτασης στην ανανεωμένη της μορφή για μαθητές που στοχεύουν σε επίπεδο TOEIC® Listening and Reading Β2

Εξετάσεις

Άν θέλεις να πάρεις μέρος με επιτυχία στις εξετάσεις του TOEIC τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις τουςειδικούς! Προσφέρουμε ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο σου αλλά και on-line ιδιαίτερα μαθήματα, για να επιλέξεις την λύση που ταιριάζει σε εσένα.

Στην Ekmathisi κάποιος μπορεί να αποκτήσει το TOEIC με 3 τρόπους, δείτε αναλυτικά:

1. Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών στοχευμένα για το TOEIC στο σπίτι σου

Ο πρώτος τρόπος είναι να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στο σπίτι σας τις ώρες και ημέρες που εσείς επιθυμείτε. Τα μαθήματα είναι στοχευμένα για το TOEIC και τις εξετάσεις του, έτσι η ύλη και ο ρυθμός των μαθημάτων προσαρμόζεται πάνω στις δικές σας ανάγκες για το πτυχίο.

Να αναφέρουμε ότι οι καθηγητές μας είναι πτυχιούχοι Αγγλικής φιλολογίας και έμπειροι στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών διαθέτοντας πολλές ώρες διδασκαλίας. Γνωρίζουν καλά το πτυχίο και μπορούν να σας βοηθήσουν σε συγκεκριμένες δυσκολίες που πιθανώς αντιμετωπίζετε ή που θα προκύψουν.

2. Ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών online στοχευμένα στο TOEIC

Ο δεύτερος τρόπος είναι να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών online. Καθηγητής και μαθητής επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω της πλατφόρμας του Skype. Ταonline μαθήματα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευεληξία στον τόπο και χρόνο διεξαγωγής των ιδιαιτέρων μαθημάτων σας καθώς κατόπιν συνεννόησης με τον καθηγητή μπορείτε να κάνετε το μάθημά σας όποια ώρα και μέρα σας βολεύει απ’όπου κι αν βρίσκεστε. Τέλος αν ζητηθεί, υπάρχει δυνατότητα εγγραφής των μαθημάτων σας ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθείτε μετά υπό μορφή επανάληψης.

3. TOEIC Self Study, το απόλυτο πακέτο επιτυχίας

Ο τρίτος τρόπος απόκτησης του πτυχίου TOEIC είναι να αγοράσετε το TOEIC Self Study από τηνEkmathisi. Με μόνο 120 € εξασφαλίζετε όλο το εκπαιδευτικό υλικό που θα χρειαστείτε προκειμένου να μελετήσετε μόνοι σας. Έτσι θα φτάσετε επιτυχώς στο επίπεδο που απαιτούν οι εξετάσεις του TOEIC test. Σε αυτή τη τιμή περιλαμβάνονται τόσο τα εξέταστρα (για τα οποία κανονικά θα πληρώνατε 150€ όσο και η δωρεάν διαδικασία αίτησής σας στις εξετάσεις από εμάς. Επίσης σας στέλνουμε όλο το εκπαιδευτικό υλικό δωρεάν ταχυδρομικώς στο σπίτι σας. Δείτε τα πλήρη περιεχόμενα του TOEIC Self Study που εξασφαλίζετε με την αγορά του.

Λεπτομέριες TOEIC Self Study

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι το TOEIC Self Study έχει σχεδιαστεί από καθηγητές Αγγλικών της Εκμάθησης για μαθητές που στοχεύουν για το TOEIC. Έτσι όλο το εκπαιδευτικό υλικό έχει ελεγχθεί και εφαρμοστεί με επιτυχία τόσο στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών που κάνουμε σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό όσο και στο Φροντιστήριο Αγγλικών μας στο Γαλάτσι.

Αγοράστε το TOEIC Self Study και αποκτήστε το διπλωμα Αγγλικών σας άμεσα!

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Έτσι θα ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα