Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών για το TOEIC

toeic-test-test-of-english-for-international-communicationΘέλετε να πιστοποιήσετε τις γνώσεις σας στην Αγγλική γλώσσα; Θέλετε αυτή η πιστοποίηση να αναγνωρίζεται από πολλούς επαγγελματικούς και ακαδημαϊκούς φορείς του εξωτερικού;

Τότε το TOEIC αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς. Με τα χρόνια το TOEIC (Test of English for International Communication) αποδείχτηκε ως ένας πλήρως αξιόπιστος τρόπος αξιολόγησης με αποτέλεσμα να αναγνωρίζεται αλλά και να ζητείται από πολλές εταιρείες του εξωτερικού.

Μερικά από τα βασικά του στοιχεία είναι:

 1. Όλες οι ερωτήσεις του είναι πολλαπλής επιλογής
 2. Δεν έχει προφορική εξέταση
 3. Δεν έχει εξέταση γραπτού λόγου (έκθεση).
 4. Σύντομη διάρκεια εξέταση.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη δομή, τον τρόπο εξέτασης και αξιολόγησης του TOEIC και την TOEIC βαθμολογία μπορείτε να βρείτε στην ενότητα TOEIC Test.

Αναλυτική παρουσίαση του TOEIC:

Στην Εκμάθηση μπορούμε να σας προετοιμάσουμε ώστε να πάρετε το TOEIC με υψηλό score εξασφαλίζοντας τον βαθμό που επιθυμείτε. Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εξασφαλίσετε το πτυχίο σας μέσα από την Εκμάθηση είναι 3:

1. Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών στοχευμένα στο TOEIC στο σπίτι σας

Ο πρώτος τρόπος είναι να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών στο σπίτι σας τις ώρες και ημέρες που εσείς επιθυμείτε. Τα μαθήματα είναι στοχευμένα για το TOEIC και τις εξετάσεις του, έτσι η ύλη και ο ρυθμός των μαθημάτων προσαρμόζεται πάνω στις δικές σας ανάγκες για το πτυχίο.

10 λόγοι να επιλέξεις την Εκμάθηση για τα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σου για TOEIC.

Να αναφέρουμε ότι οι καθηγητές μας είναι πτυχιούχοι Αγγλικής φιλολογίας και έμπειροι στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών διαθέτοντας πολλές ώρες διδασκαλίας. Γνωρίζουν καλά το πτυχίο και μπορούν να σας βοηθήσουν σε συγκεκριμένες δυσκολίες που πιθανώς αντιμετωπίζετε ή που θα προκύψουν.

Ακολουθήστε την μεθοδολογία της Εκμάθησης και εξασφαλίστε το TOEIC σας:

 1. Σύστημα Διδασκαλίας

  omada-didaskaliasΣτην ekmathisi η ομάδα διδασκαλίας αποτελείται από τρία μέλη:

  Ο καθηγητής σας που αναλαμβάνει να σας καθοδηγήσει στην εκμάθηση ξένων γλωσσών και να προσαρμόσει το πρόγραμμα σπουδών στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

  Ο εκπαιδευτικός σύμβουλος της περιοχής αναλαμβάνει να σας ενημερώσει σχετικά με τη μέθοδο διδασκαλίας που ακολουθούμε στην ekmathisi και να επιλέξει το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Επικοινωνεί με το καθηγητή σας σε εβδομαδιαία βάση, παρακολουθεί την εξέλιξη των μαθημάτων σας και σας ενημερώνει για την πρόοδο τη δική σας ή των παιδιών σας. Έχετε συχνή προσωπική επαφή μαζί του και αναλαμβάνει να απαντήσει όλες τις ερωτήσεις που έχετε και να λύσει όλα τα προβλήματα που προκύπτουν.

  Το εκπαιδευτικό συμβούλιο (που αποτελείται από τον Βαγγέλη, την Έλενα και την Ελένη) αναλαμβάνει την επιλογή και την εκπαίδευση των καθηγητών και των εκπαιδευτικών συμβούλων. Έχει καταρτίσει τα προγράμματα σπουδών και επικοινωνεί με τον εκπαιδευτικό σύμβουλο για την καλύτερη εφαρμογή τους και προσαρμογή τους.

 2. Διαδραστικά Προγράμματα

  presentationΌλοι οι καθηγητές μας είναι εφοδιασμένοι με φορητούς υπολογιστές στους οποίους είναι εγκατεστημένα τα κατάλληλα διαδραστικά προγράμματα . Χρησιμοποιούμε διαδραστικά προγράμματα για να εξασφαλίσουμε το ενδιαφέρον και την ενεργητική συμμετοχή των μαθητών, ώστε να αποκτήσουν άριστη γνώση γρήγορα και ευχάριστα! Οι μαθητές των μικρών επιπέδων παρακολουθούν το μάθημα με τη μορφή κινουμένων σχεδίων, ενώ στα μεγαλύτερα επίπεδα οι δικαιολογήσεις των απαντήσεων τόσο στις ακουστικές ασκήσεις όσο και στα κείμενα παρουσιάζονται ξεκάθαρα.

 3. Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα

  open-bookΠεριέχει πλήθος υποστηρικτικού υλικού και ασκήσεων που μπορείτε να τις κάνετε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε σε συνδυασμό με τη μέθοδο που ακολουθείτε.

 4. Online Εκπαιδευτική Ενημέρωση

  targetΈχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τη πορεία των μαθημάτων σας ανά πάσα στιγμή μέσω της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε να δείτε τα μαθήματα που έχετε κάνει, την ύλη που έγινε κατά τη διάρκεια του μαθήματος, τις εργασίες που δόθηκαν για το σπίτι και την αξιολόγηση των μαθητών ανά μάθημα.

2. Online ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών στοχευμένα στο TOEIC

Ο δεύτερος τρόπος είναι να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών online. Καθηγητής και μαθητής επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω μίας εκπαιδευτικής ψηφιακής πλατφόρμας που διαθέτουμε ειδικά σχεδιασμένη για online μαθήματα. Η χρήση της είναι πολύ εύκολη και πάντα προηγείται ένα δωρεάν μάθημα με τον τεχνικό μας εκπαιδευτή ώστε να σας λύσει οποιαδήποτε τεχνική απορία/πρόβλημα.

Τα online μαθήματα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευεληξία στον τόπο και χρόνο διεξαγωγής των ιδιαιτέρων μαθημάτων σας καθώς κατόπιν συνεννόησης με τον καθηγητή μπορείτε να κάνετε το μάθημά σας όποια ώρα και μέρα σας βολεύει απ'όπου κι αν βρίσκεστε. Τέλος αν ζητηθεί, υπάρχει δυνατότητα εγγραφής των μαθημάτων σας ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθείτε μετά υπό μορφή επανάληψης.

3. Αγορά του TOEIC Self Study

toeic-self-studyΟ τρίτος τρόπος απόκτησης του πτυχίου TOEIC είναι να αγοράσετε το TOEIC Self Study από την Εκμάθηση. Με μόνο 100 € εξασφαλίζετε όλο το εκπαιδευτικό υλικό που θα χρειαστείτε προκειμένου να μελετήσετε μόνοι σας και να φτάσετε επιτυχώς στο επίπεδο που απαιτούν οι εξετάσεις του TOEIC test. Σε αυτή τη τιμή περιλαμβάνονται τόσο τα εξέταστρα (για τα οποία κανονικά θα πληρώνατε 150€ όσο και η δωρεάν διαδικασία αίτησής σας στις εξετάσεις από εμάς. Επίσης σας στέλνουμε όλο το εκπαιδευτικό υλικό δωρεάν ταχυδρομικώς στο σπίτι σας. Δείτε τα πλήρη περιεχόμενα του TOEIC Self Study που εξασφαλίζετε με την αγορά του.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι το TOEIC Self Study έχει σχεδιαστεί από καθηγητές Αγγλικών της Εκμάθησης για μαθητές που στοχεύουν για το TOEIC. Έτσι όλο το εκπαιδευτικό υλικό έχει ελεγχθεί και εφαρμοστεί με επιτυχία τόσο στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών που κάνουμε σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό όσο και στο Φροντιστήριο Αγγλικών μας στο Γαλάτσι. Αγοράστε το TOEIC Self Study και αποκτήστε το διπλωμα Αγγλικών σας άμεσα!

 

vaggelis-gogousis-kathigitis-agglikwnΒαγγέλη Γωγούσης
Καθηγητής Αγγλικών
Yπεύθυνος οργάνωσης

Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με το TOEIC και τα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών για TOEIC που παρέχουμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72 ή να μας στείλετε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στην κορυφή