Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Βαγγέλης Γωγούσης, Έλενα Χατζηκυριάκου & Ελένη Γωγούση

kathigites-agglikwn-vaggelis-eleni-gogousi-elena-xatzikiriakou

Καθηγητές Αγγλικών - Ιδρυτές του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Εκμάθηση

Ο Βαγγέλης Γωγούσης και η Έλενα Χατζηκυριάκου είναι οι ιδρυτές και ιδιοκτήτες του κέντρου ξένων γλωσσών Επικοινωνία. Διδάσκουν και οι δύο σε όλα τα επίπεδα από το 1993 . Δε θα τους βρείτε σχεδόν ποτέ στο γραφείο γιατί βρίσκονται συνεχώς στην αίθουσα γιατί απλά εκεί πιστεύουν ότι είναι η θέση τους. Στόχος τους είναι η συνεχής βελτίωση του φροντιστηρίου και η διατήρηση του υψηλού επιπέδου των μαθημάτων. Με το ίδιο πάθος συνεχίζουν και στην "Εκμάθηση".
Η Ελένη είναι ιδρυτικό μέλος της "Επικοινωνίας" και είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος για ... όλες τις δουλειές. Το καλλιτεχνικό πνεύμα του φροντιστηρίου που αναλαμβάνει να σας λύσει τις απορίες σας μέσα και έξω από τη τάξη. Οργανώνει τα σεμινάρια των καθηγητών με τι καλύτερο συνατόν τρόπο κια καμία λεπτομέρεια δε της ξεφεύγει.

Παράλληλα, ξεκίνησαν μαζί και τον εκπαιδευτικό οργανισμό Εκμάθηση όπου σκοπός του είναι να προσφέρει ποιοτικά ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών σε όλη την Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω online μαθημάτων.

 

Στην κορυφή