Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Παρακάτω θα βρείτε μερικούς από τους καθηγητές μας. Όλοι τους μετράνε πολλές ώρες στο ενεργητικό τους στα ιδιαίτερα μαθήματα. Στόχος μας είναι να γίνεται το μάθημα εύκολο, ευχάριστο και οικονομικό. Παλεύουμε καθημερινά για αυτό και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας στις εξετάσεις. Δείτε ένα δείγμα των καθηγητών που συνεργαζόμαστε.

Καθηγητές Αγγλικών - Ιδρυτές του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Εκμάθηση

Ο Βαγγέλης Γωγούσης και η Έλενα Χατζηκυριάκου είναι οι ιδρυτές και ιδιοκτήτες του κέντρου ξένων γλωσσών Επικοινωνία. Διδάσκουν και οι δύο σε όλα τα επίπεδα από το 1993 . Δε θα τους βρείτε σχεδόν ποτέ στο γραφείο γιατί βρίσκονται συνεχώς στην αίθουσα γιατί απλά εκεί πιστεύουν ότι είναι η θέση τους. Στόχος τους είναι η συνεχής βελτίωση του φροντιστηρίου και η διατήρηση του υψηλού επιπέδου των μαθημάτων. Με το ίδιο πάθος συνεχίζουν και στην "Εκμάθηση".
Η Ελένη είναι ιδρυτικό μέλος της "Επικοινωνίας" και είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος για ... όλες τις δουλειές. Το καλλιτεχνικό πνεύμα του φροντιστηρίου που αναλαμβάνει να σας λύσει τις απορίες σας μέσα και έξω από τη τάξη. Οργανώνει τα σεμινάρια των καθηγητών με τι καλύτερο συνατόν τρόπο κια καμία λεπτομέρεια δε της ξεφεύγει.

Παράλληλα, ξεκίνησαν μαζί και τον εκπαιδευτικό οργανισμό Εκμάθηση όπου σκοπός του είναι να προσφέρει ποιοτικά ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών σε όλη την Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω online μαθημάτων.

 

Καθηγήτρια Γερμανικών - Εκπαιδευτική αντιπρόσωπος  Κορυδαλλού

Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας Μαθημάτων

Ονομάζομαι Χατζάκη Τόνια. Εχω πτυχίο γερμανικής γλώσσας και φιλολογίας και μεταπτυχιακό στη διδακτική και μεθοδολογία. Διδάσκω απο το 2000 την γερμανική γλώσσα σε όλα τα επίπεδα. Είμαι επίσης αξιολογήτρια προφορικού λόγου σε εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας. Το digital School είναι κατά τη γνώμη μου ένα εντυπωσιακό "εργαλείο". Δίνει τη δυνατότητα σε εμένα και τους μαθητές μου να κάνουμε online μάθημα από οπουδήποτε, χωρίς αυτό να έχει κόστος στην ποιότητα του μαθήματος. Ελάτε να μάθουμε μαζί Γερμανικά.

Καθηγήτρια Αγγλικών - Εκπαιδευτική Αντιπρόσωπος Γαλατσίου και Digital School

Ονομάζομαι Μπάρλα Μαρία και κατοικώ στην Αθήνα.Έχω σπουδάσει Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία και εργάζομαι ως καθηγήτρια Αγγλικών τα τελευταία 3 χρόνια. Ελάτε στην Εκμάθηση για να κάνουμε μαζί τα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών μία ευχάριστη ενασχόληση.

Καθηγήτρια Αγγλικών και Εκπαιδευτική αντιπρόσωπος της Εκμάθησης για το Περιστέρι

Είμαι η Γεωργία ΚαλτσουκαλάΕίμαι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας με μακρόχρονη πείρα στα πτυχία αγγλικών και στην εκπαίδευση ενηλίκων. Κατά την γνώμη μου ένας καλός καθηγητής πρέπει να είναι καλός γνώστης του αντικειμένου αλλά να έχει και γνώσεις ψυχολογίας και παιδαγωγικής καθώς και να είναι ευαισθητοποιημένος όσον αφορά τις μαθησιακές δυσκολίες των μαθητών ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσει όπου απαιτείται. Εμείς στην Εκμάθηση φροντίζουμε τις ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά, ακούμε τι θέλει και προτείνουμε λύσεις. Η καλύτερη διαφήμισή μας άλλωστε είναι οι χιλιάδες ικανοποιημένοι μαθητές μας! Ελάτε στην οικογένειά μας λοιπόν, για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους δικούς σας στόχους!

 

Καθηγήτρια Αγγλικών - Γαλλικών - Εκπαιδευτική Αντιπρόσωπος Χαλανδρίου

Ονομάζομαι Ανθή Ζη και εργάζομαι ως καθηγήτρια Αγγλικών- Γαλλικών από το 1995. Ειμαι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με ειδίκευση την διδακτική ξένων γλωσσών. Επιπλέον, συνεργάζομαι με το Γαλλικό Ινστιτουτο κατά τη διεξαγωγή των προφορικών εξετάσεων των πτυχίων DELF-DALF. Η αγάπη μου για τη διδασκαλία και για τα παιδιά αποτελεί κίνητρο για συνεχή εξέλιξη. Με το φροντιστήριο «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» συνεργάστηκα για πρώτη φορα το 2000 και παρά τη σύντομη διακοπή της συνεργασίας, λόγω των μεταπτυχιακών σπουδών μου, είναι εμφανές……ότι επιστρέφω πάντα εκεί !!!!!

Καθηγητής Γερμανικών

Ονομάζομαι Στέφανος Ισιδώρου, έχω γεννηθεί και μεγαλωσει στο Βερολίνο.σπούδασα γερμανική φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκτοτε εργάζομαι ως καθηγητης γερμανικών προετοιμάζοντας μαθημάτες όλων των βαθμίδων.Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με μαθητές και ενηλικες που ένδιαφερονται για σπουδες ή για δουλειά στην Γερμανία κ στην Ελβετία.Στόχος μου είναι εκτός απο την εκμάθηση της γλώσσας να μυήσω στην Γερμανική κουλτούρα κ φιλοσοφία.

Καθηγήτρια Αγγλικών

 

Oνομάζομαι Γεωργία Καραχάλιου και είμαι πτυχιούχος του Ελληνοαμερικανικού Πανεπιστημίου με δίπλωμα στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας ''Teaching English to speakers of other languages" Diploma, καθώς και κάτοχος διπλώματος επικοινωνιακής διδασκαλίας ''Communicative English Teaching Test'' (CETT) Diploma του Ελληνοαμερικανικού Πανεπιστημίου. Έχω επαγγελματική πείρα από το 2005 διδάσκοντας σε παιδιά και ενήλικες. Έχω παρακολουθήσει και συμμετέχω ανελλιπώς σε μεταπτυχιακά σεμινάρια, που διοργανώνουν φορείς όπως το Ελληνοαμερικανικό Πανεπιστήμιο, τa Κέντρa Βιωματικής & Συνεργατικής Μάθησης και οι εκδοτικοί οίκοι.

Καθηγήτρια Αγγλικών-Γαλλικών

 

 Bonjour!
Ονομάζομαι Αντωνία Κουμπενά. Είμαι καθηγήτρια Γαλλικών και Αγγλικών. Είμαι πτυχιούχος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου πάνω στην Γαλλική Ιστορία. Επίσης μέσα από το πρόγραμμα Erasmus φοίτησα στη Γαλλία, στο πανεπιστήμιο Michel de Montaigne, Bordeaux 3. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με την διδασκαλία Γαλλικών και Αγγλικών τόσο σε φροντιστήρια όσο και σε ιδιαίτερα μαθήματα. Η εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας είναι ένα χρήσιμο εφόδιο για μικρούς και μεγάλους. Ελάτε να ανακαλύψουμε παρέα αυτή την μαγευτική γλώσσα καθώς και την μοναδική της κουλτούρα και ιστορία!

Καθηγήτρια Αγγλικών

Είμαι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του Proficiency of Michigan. Είμαι τελειομανής και το πάθος μου για την τελειότητα χαρακτηρίζει οτιδήποτε κάνω. Οι ξένες γλώσσες ήταν πάντα αγαπημένο κομμάτι της ζωής μου και στόχος μου είναι να κάνω τον μαθήτη, όχι απλά να μάθει αγγλικά, αλλά να τα αγαπήσει!

Καθηγήτρια Αγγλικών

Βρίσκομαι στο χώρο της εκπαίδευσης εδώ και 12 χρόνια παράλληλα με τις σπουδές μου. Η αγάπη μου για τα παιδια και η επιθυμία μου να τα βοηθήσω και να τα στηρίξω γνωστικά με ώθησε να επιλέξω το επάγγελμα του εκπαιδευτικου. Στηρίζω την δια βίου μάθηση και διαρκώς φροντίζω να ενημερώνομαι και να εξελίσσω τις γνώσεις μου. Πρόσφατα ολοκλήρωσα το δεύτερο μεταπτυχιακό μου στην Ειδική Αγωγή, το οποίο θεωρώ ότι μου είναι απαραίτητο για την αντιμετώπιση των όποιων μαθησιάκων δυσκολιών προκύπτουν σε κάποιο μαθητή για να γίνει η διαδικασία της μάθησης ενδιαφέρον «μονοπάτι» και όχι «δρόμος» γεμάτος εμπόδια.

Καθηγήτρια Αγγλικών

Ονομάζομαι Καλλιόπη Ζούλα, είμαι καθηγήτρια Αγγλικών καθώς και μεταφράστρια. Η ενασχόληση μου με τις ξένες γλώσσες ξεκίνησε σε μικρή ηλικία και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Μιλάω Γαλλικα και μαθάινω Ισπανικά και Ρώσικα. Πιστεύω πως ποτέ δεν είναι αργά για κάποιον να μάθει μια νέα γλώσσα αρκεί να έχει τη διάθεση, το πείσμα και την υπομονή που χρειάζεται!

Καθηγήτρια Αγγλικών

Λέγομαι Μαρία Διαμαντοπούλου και είμαι καθηγήτρια Αγγλικών. Διδάσκω αγγλικα με στόχο την αγάπη και την εκμάθηση της γλώσσας, μιας και είναι η βασικότερη για την επικοινωνία μας με τον κόσμο. Βασική αρχή μου να ακούω πάντα τον κάθε μαθητή χωριστά, να σέβομαι τις ανάγκες του αλλά να θέτω και τα απαραίτητα όρια. Τελος, η συνεχής ανανέωση και ο εμπουτισμός της διδασκαλίας μου με νέες μεθόδους είναι απαραίτητη προυπόθεση.

Καθηγήτρια Αγγλικών

Ονομάζομαι Σπυροπούλου Χριστίνα και είμαι Καθηγήτρια Αγγλικών. Έχω πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζομαι σε διάφορα Φροντιστήρια και κάνω Ιδιαίτερα Μαθήματα εδώ και αρκετά χρόνια.. Αγαπώ τη δουλειά μου, ενημερώνομαι τακτικά για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών και νιώθω ικανοποίηση όταν οι μαθητές μου πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Καθηγήτρια Αγγλικών

Ονομάζομαι Μαρία Μπουνιαλέτου και είμαι απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.Έχω κάνει ένα μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία στο Πανεπιστήμιο Essex της Αγγλίας και έχω διδάξει τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα,σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης τα τελευταία 17 χρόνια.Αγαπώ το αντικείμενο μου και προσπαθώ να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ.Η επικοινωνία με ανθρώπους κάθε ηλικίας, μέσα από την διδασκαλία των Αγγλικών, δίνει την ευκαιρία σε δάσκαλο και μαθητή να εκμεταλλευτούν το δυναμικό τους.

Καθηγητής Αγγλικών - Γαλλικών - Ισπανικών

Είμαι ελληνογάλλος με διπλή υπηκοότητα και τα γαλλικά είναι η μητρική μου γλώσσα. Έτσι ξεκίνησε η ενασχόληση μου με τις γλώσσες. Είχα πάρει Proficiency από το πανεπιστήμιο του Cambridge σε ηλικία 14 χρονών. Πήρα το πλήρες D.A.L.F. στα γαλλικά ένα χρόνο αργότερα. Μετά ήθελα να μάθω κι άλλη γλώσσα και ξεκίνησα τα Ισπανικά, παίρνοντας το πτυχίο Superior 3 χρόνια μετά. Ξεκίνησα να διδάσκω μόλις πήρα την επάρκεια και στις 3 γλώσσες και ακολούθως την άδεια διδασκαλίας, από ηλικία 21 χρονών. Ολοκλήρωσα σπουδές ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και στη συνέχεια πήρα και πτυχίο Ισπανικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας/Φιλολογίας απ' το Καποδιστριακό Αθηνών. Παράλληλα, συνέχιζα να εργάζομαι ώς καθηγητής και στις 3 γλώσσες αλλά και ως μεταφραστής. Ακολούθως, έζησα για 2 χρόνια εξωτερικό κάνοντας ένα μεταπτυχιακό, μένοντας κατα σειρά σε Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία και Βραζιλία, από 6 μήνες σε κάθε χώρα. Το να διδάσκω είναι κάτι που με ευχαριστεί, ειδικά όταν καταφέρνω να μεταδόσω την αγάπη μου για τη γλώσσα και το πολιτισμό που την έχει δημιουργήσει και εμπλουτίσει.

Καθηγήτρια Ισπανικών

Ονομάζομαι Όλγα Παππά και είμαι καθηγήτρια ισπανικών. Παραδίδω μαθήματα σε όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα, αναλαμβάνωντας μαθητές για τις εξετάσεις Cervantes, ΚΠΓ, Πανελλήνιες και προετοιμασία για Erasmus. Έχω αποκτήσει τα πτυχία DELE του Cervantes και έχω σπουδές στην "Ισπανική γλώσσα και πολιτισμός" του Ανοιχτού Πανεπιστημίου ενώ επίσης έζησα 2 χρόνια στην Ισπανία σπουδάζοντας στο Universidad del País Vasco (Erasmus) και στο Universidad Europea de Madrid (Μεταπτυχιακό). Έχω επαγγελματική εμπειρία επί σειρά ετών, δουλεύοντας σε γνωστά φροντιστήρια και σε ιδιαίτερα. Έως τώρα, οι μαθητές μου έχουν 100% επιτυχία στις εξετάσεις τους και εύχομαι να μπορώ να έχω το ίδιο αποτέλεσμα και με εσάς! Είναι χαρά μου να μεταδίδω την ισπανική κουλτούρα και την αγάπη μου για τη γλώσσα! Δίνω σύγχρονο υλικό και εφαρμόζω ευχάριστους τρόπους εκμάθησης (τραγούδια, ταινίες..). Τέλος, κάνω μεταφράσεις για λογαριασμό ιδιωτικής εταιρείας και έχω κάνει τον υποτιτλισμό για την ισπανική ταινία μικρού μήκους "En directo" που πήρε μέρος στο Φεστιβάλ της Νάουσας.

Καθηγήτρια Αγγλικών

Ονομάζομαι Χρύσα Πήττα και είμαι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.Εργάζομαι στον τομέα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1990 και νιώθω πολύ τυχερή γιατί αγαπώ αυτό το επάγγελμα.Διδάσκω Αγγλικά,Γαλλικά, Γερμανικά και Ελληνικά σαν ξένη γλώσσα.Έχω μεγάλη εμπειρία και σε φροντιστήρια και σε ιδιαίτερα και ενδοεπιχειρησιακά μαθήματα,με ειδικότητα στις μεγάλες τάξεις και στα προγράμματα για ενηλίκους.Έχω μάθει ότι στη δουλειά αυτή για να υπάρξουν επιτυχίες χρειάζεται (πέρα από τις απαραίτητες γνώσεις) συνεχής έρευνα,υπομονή,προσαρμοστικότητα και θετική ψυχολογία.Η μαγική διαδικασία της μάθησης, άλλωστε,είναι από μόνη της μια επιτυχία και έχει τη δύναμη να δημιουργεί θετική ψυχολογία.

Καθηγήτρια Αγγλικών 

Ονομάζομαι Αντιγόνη Ντρέγκα και είμαι καθηγήτρια αγγλικών. Αγαπώ πολύ τις ξενες γλώσσες και τη διδασκαλία και ειδικότερα τη διδασκαλία ενηλίκων που είτε από ευχαρίστηση είτε από ανάγκη ξανακάθονται στο θρανίο για να μάθουν ή να βελτιώσουν τα αγγλικά τους! Εκτός από τη διδασκαλία ενηλίκων έχω ειδικευτεί στην προετοιμασία φοιτητών (εξετάσεις εισαγωγής, εξοικείωση με την ορολογία κτλ) για εισαγωγή σε σχολές θετικών επιστημών του εξωτερικού.

Καθηγήτρια 

 

Καθηγήτρια Αγγλικών

Ονομάζομαι Δεσύλλα Μαρία.
Έχω σπουδάσει φιλολογία – γλωσσολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Βρίσκομαι στον χώρο της εκπαίδευσης από το 1999 όπου συνδυάζω τις δύο μεγάλες μου αγάπες, τη μάθηση και τη διδασκαλία. Έχω διδάξει Αγγλικά σε όλα τα επίπεδα τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες . Έχω δουλέψει πάνω σε διάφορα πτυχία (ECCE, ECPE, TOEIC, IELTS, MSU). Η εκπαιδευτική διαδικασία δεν αποτελεί επάγγελμα για εμένα αλλά τρόπο ζωής.

 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Ονομάζομαι Ταστάνη Ρούλα. Εδώ και τέσσερα χρόνια σας υποδέχομαι στο κατώφλι του φροντιστηρίου Επικοινωνία προκειμένου να σας ενημερώσω για τη λειτουργία του και για οποιαδήποτε απορία σας. Η καλύτερη εξυπηρέτησή σας είναι χαρά μου. Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την Εκμάθηση και τα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Καθηγήτρια Αγγλικών - Γαλλικών - Ισπανικών

Ονομάζομαι Αργυρώ Κοκκινίδου και εργάζομαι ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών απο το 2000 αλλα η αγάπη μου για τις ξένες γλώσσες πηγάζει απο την πολύχρονη διαμονή μου στο εξωτερικό (Αμερική, Αγγλία, Γαλλία). Είμαι πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχω κανει εκτεταμένες μεταπτυχιακές σπουδές, πρώτον στο Ιnstitute of Education του Λονδινου (Μ.Α Education and Human Rights) καθώς και δεύτερο κύκλο μεταπτυχιακών σπουδών στην Διδακτική της Γαλλικής ως Ξένη Γλώσσα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επιπλέον, συνεργάζομαι με το Γαλλικό Ινστιτουτο για τη διεξαγωγή των εξετάσεων των πτυχίων DELF-DALF. Στόχος μου ως καθηγήτρια δεν είναι μονο να εμφυσήσω στους μαθητες μου αγάπη για τις ξένες γλώσσες αλλά και να τους ευαισθητοποιήσω εξίσου στον πολιτισμό και την κουλτούρα της εκάστοτε χώρας.

 

Καθηγήτρια Γερμανικών

Ονομάζομαι Γιαννοπούλου Πηνελόπη. Είμαι απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εδώ και 3 χρόνια εργάζομαι ως καθηγήτρια Γερμανικών και Αγγλικών. Το καλοκαίρι του 2014 ολοκλήρωσα την εξειδίκευση μου στην Ειδική Αγωγή από το Κέντρο Μελέτης Ψυχοφυσιολογίας και Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και την τρίμηνη εκπαίδευση μου στην '' Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών σε παιδιά με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες'' από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 D.O.M.I. Η γνώμη μου είναι ότι η εξειδίκευση και η έρευνα δεν σταματά ποτέ για τον εκπαιδευτικό, γι αυτό και βρίσκομαι στην μέση των μεταπτυχιακών σπουδών μου με αντικείμενο τις '' Νέες Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας για την Εκπαίδευση''. Για μένα και τους μαθητές μου το μάθημα γίνεται ξεκούραστα και ευχάριστα, γιατί προσαρμόζεται στα μέτρα και τις ανάγκες του καθενός.

 

Καθηγήτρια Αγγλικών

Είμαι η Γιαννοπούλου Ιωάννα και είμαι πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας κ Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του Cambridge Certificate of Proficiency. Είμαι στο χώρο της εκπαίδευσης 12 χρόνια και έχω εμπειρία στη διδασκαλία όλων των επιπέδων με ιδιαίτερη εξειδίκευση στα πτυχία, το Ειδικό μάθημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων καθώς και την ορολογία των Τουριστικών, SPA-Θαλασσοθεραπεία. Στόχος μου είναι να κάνω τους μαθητές μου να αγαπήσουν τα Αγγλικά και να κατορθώσουν να πάρουν με ευκολία τα πολυπόθητα και τόσο απαραίτητα πτυχία τους!

 

Καθηγήτρια Γερμανικών

Ονομάζομαι Τσουκλίδη Φιλιώ και είμαι καθηγήτρια Γερμανικών. Έχω σπουδάσει Γερμανικά ως Ξένη Γλώσσα, Γλωσσολογία και Κλασσική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο του Saarland της Γερμανίας. Επίσης έχω συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Τα τελευταία επτά χρόνια ασχολούμαι με την διδασκαλία Γερμανικών σε παιδία και ενήλικες. Λατρεύω την Γερμανική Γλώσσα και με ιδιαίτερη χαρά μεταδίδω τις γνώσεις μου στους μαθητές μου.

 

Καθηγήτρια Ισπανικών

Γεια σας! Είμαι η Βικτωρία, κάτοχος του διπλώματος Superior και διδάσκω ισπανικά από το 2009. Με τους μαθητές μου (μικρές ηλικίες και ενήλικες) μοιραζόμαστε την αγάπη μας για την ισπανική γλώσσα, κάτι που μετατρέπει το μάθημα σε μια ευχάριστη και δημιουργική συνάντηση. Μαζί θα γνωρίσουμε τον υπέροχο κόσμο των ισπανικών. ¡Nos vemos!

 

Καθηγήτρια Ρωσικών

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα ΡΩΣΙΚΩΝ απο πιστοποιημένη καθηγήτρια, κάτοχο διπλωμάτων Ινστιτούτου Πούσκιν και ανώτατης εκπαίδευσης, με εμπειρία διδασκαλίας σε φροντιστήρια και εταιρείες. Τα Ρώσικα είναι η μητρική μου γλώσσα και με πολύ αγάπη και χαρά θα ήθελα να σας βοηθήσω να γνωρίσετε τη μαγεία αυτής της γλώσσας.

Καθηγήτρια Γαλλικών

Εργάζομαι ως Καθηγήτρια Γαλλικών επί 21 χρόνια, έχω πτυχίο SUPERIEUR III & SORBONNE II και έχω κάνει σεμινάρια προφοράς και διδασκαλίας της γαλλικής γλώσσας στο Παρίσι. Ολα αυτά τα χρόνια έχω διδάξει μαθητές όλων των επιπέδων και όλων των ηλικιών (και με μαθησιακές δυσκολίες), με άριστα αποτελέσματα. Θεωρώ ότι η διδασκαλία πρέπει να ξεκινάει από την ανάγκη μας να μεταδώσουμε στη γνώση και την προσπάθεια να προσεγγίσουμε το μαθητή και να εστιάσουμε στις ανάγκες του.

Καθηγήτρια Ολλανδικών και Αγγλικών

Ονομάζομαι Βασιλική Μαγγανάρη και διδάσκω στην Επικοινωνία Αγγλικά και Ολλανδικά. Η διαδικασία εκμάθησης και κατάκτησης μιας ξένης γλώσσας είναι κάτι που με γοητεύει. Έχοντας αφοσιωθεί στη διαδικασία αυτή επί σειρά ετών, προσπαθώ με τον καλύτερο τρόπο να βοηθήσω τους μαθητές - παιδιά και ενήλικες - στο μακρύ αυτό δρόμο.

Καθηγήτρια Γαλλικών

Ονομάζομαι Μυρσίνη Καμπούρογλου και είμαι καθηγήτρια Γαλλικών. Έχω σπουδάσει Γαλλική Γλώσσα & Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης & έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου με Master πάνω στη Διδακτική της Γαλλικής ως Ξένης Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο Lumière Lyon 2. Στόχος μου είναι να μεταδώσω στους μαθητές μου την αγάπη μου για τη γαλλική γλώσσα μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες!

Καθηγήτρια Γερμανικών

Ονομάζομαι Χριστίνα Κωσταρά και η επαφή μου με τα γερμανικά ξεκίνησε όταν ήμουνα μόλις πέντε ετών. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζομαι ως καθηγήτρια γερμανικών τα τελευταία οχτώ χρόνια. Παράλληλα είμαι αξιολογήτρια προφορικού λόγου στις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας του Υπουργείου Παιδείας. Αγαπώ πολύ τα γερμανικά και τη διδασκαλία καθώς και την επικοινωνία που έχω με τους μαθητές.

Καθηγήτρια Γερμανικών

Ονομαζομαι Αγάθου Δανάη. ειμαι 26 χρονων και ειμαι καθηγητρια γερμανικων. Σπουδασα απο το 2006-2010 στη Θεσσαλονικη στο Αριστοτελειο Πανεπιστημιο στο τμημα της φιλοσοφικης, γερμανικη γλωσσα και φιλολογια. Ωστοσο με προγραμμα του πανεπιστημιου (DAAD) και με υποτροφια επισκευθηκα για 4 μηνες το κεντρικο πανεπιστημιο της Βιεννης. απο το 2010 μεχρι και σημερα δουλευω κανονικα και εχω εμπειρία σε ολα τα επιπεδα και ολα τα πτυχια! τα χομπυ μου ειναι το κολυμβητηριο και το διαβασμα.

 

Καθηγήτρια Τουρκικών

Merhaba! Με λένε Μαρία Στράνη και είμαι απόφοιτος της Μεταφραστικής κατεύθυνσης, του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών, του αποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκω την Τουρκική γλώσσα εδώ και δύο χρόνια σε ενήλικες και παιδιά. Η Τουρκική είναι μια ιδιαίτερη γλώσσα και διαφορετική από την Ελληνική, αλλά μαζί θα δούμε ότι η εκμάθησή της είναι αρκετά εύκολη! Μαθαίνοντας τουρκικά ερχόμαστε σε επαφή με την κουλτούρα της Ανατολής και οπως λέει ένα τουρκικό ρητό: "bir lisan bir insan, iki lisan iki insan", "μια γλώσσα ένας άνθρωπος,δυο γλώσσες δυο άνθρωποι". Με λίγα λόγια με μία γλώσσα ο άνθρωπος παραμένει ένας, με δεύτερη γίνεται "δύο" γιατί έρχεται σε επαφή με τον πολιτισμό και τον διαφορετικό τρόπο ζωής του άλλου λαού. Görüşürüz!!!

Καθηγήτρια Αγγλικών

Γεια σας, ονομάζομαι Ελένη Κορδονούρη και βρίσκομαι στην οικογένεια της Επικοινωνίας απο την ιδρυσή της. Εδω άρχισα και τελείωσα τις σπουδές μου στα αγγλικά και στην συνέχεια εκπαιδεύτηκα απο τους καλύτερους. Στοχος μου είναι να μεταδόσω και εγώ με τη σειρά μου τις γνώσεις μου και την αγάπη μου για την αγγλική γλώσσα, μέσα απο συγχρονες και ευχάριστες μεθόδους διδασκαλίας!

Καθηγήτρια Γερμανικών

Hallo! Λέγομαι Σταυρούλα Τριάντη και είμαι απόφοιτος Γερμανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης έχω σπουδάσει Μετάφραση & Διερμηνεία για τρία χρόνια στη Γερμανία. Διδάσκω πάνω από δέκα χρόνια και στόχος μου είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τις ξένες γλώσσες, διότι αποτελούν εφόδιο στη μετέπειτα επαγγελματική και κοινωνική τους εξέλιξη. Θέλω το μάθημα να είναι πάντα συναρπαστικό, οπότε φροντίζω να εφαρμόζω τις πιο νέες διδακτικές μεθόδους και να χρησιμοποιώ τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα με κυρίαρχο το Internet και τις άπειρες δυνατότητες γνώσης που προσφέρει!

Καθηγήτρια Ιταλικών

Ονομάζομαι Δήμητρα Κυριαζίδου, κατοικώ στην Αθήνα και είμαι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Σιένας. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα, ως καθηγήτρια Φιλολογίας και της Ιταλικής Γλώσσας, σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και σε ιδιαίτερα μαθήματα .Συνακόλουθα, η πολύχρονη εργασία μου μού έδωσε αρκετή εμπειρία και την πεποίθηση ότι όχι μόνο ανήκω στο χώρο αυτό αλλά και πως είναι ο τομέας δράσης που μπορώ να προσφέρω τις γνώσεις και τη δημιουργικότητά μου. Είμαι συνεπής, υπεύθυνη, οργανωτική και άρτια καταρτισμένη ώστε να ανεβάζω το επίπεδο των μαθητών και να τους οδηγώ με επιτυχία στις εξετάσεις όλων των επιπέδων. Τέλος συνεργάζομαι άριστα τόσο με τους εργοδότες μου όσο και με τους γονείς και μαθητές με τους οποίους διατηρώ πάντα σχέση εκτίμησης και συμπάθειας.

Καθηγήτρια Γαλλικών και  Ισπανικών

Ονομάζομαι ΑΡΕΤΗ Αγγελική και είμαι καθηγήτρια Γαλλικών και Ισπανικών από το 2008. Είμαι απόφοιτη Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με ειδίκευση στη Διαχείριση και Διαπραγμάτευση διεθνών θεμάτων. Επίσης, συνεργάζομαι με το Γαλλικό Ινστιτούτο κατά τη διεξαγωγή των εξετάσεων των πτυχίων DELF-DALF. Η αστείρευτη αγάπη μου για τα παιδιά, τα γαλλικά και τα ισπανικά αποτελεί το βασικό μου κίνητρο για συνεχή εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο.

Καθηγήτρια Γερμανικών

Ονομάζομαι Πεϊνιρτζόγλου Ειρήνη και είμαι πτυχιούχος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αγαπώ τη Γερμανική Γλώσσα και κύριος στόχος μου είναι να μεταδώσω τις γνώσεις μου στους μαθητές μου με τον πιο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, "ταξιδεύοντάς" τους στους πολιτισμούς των Γερμανόφωνων χωρών! Η διδακτική μεθοδολογία που χρησιμοποιώ βασίζεται στο Γερμανικό πρότυπο, το οποίο υιοθέτησα ύστερα από την εμπειρία μου ως εκπαιδευόμενη καθηγήτρια σε Γερμανικό Δημοτικό σχολείο της Κολωνίας. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζομαι ως καθηγήτρια Γερμανικών στον ιδιωτικό τομέα.

Καθηγήτρια Γαλλικών

Ονομάζομαι Μίνα Μωυσιάδου και είμαι απόφοιτος του τμήματος Γαλλικής φιλολογίας του Ε.Κ.Παν/μίου Αθηνών καθώς και πτυχιούχος Σορβόννης. Υπηρετώ το χώρο της εκπαίδευσης αδιάλειπτα από το 1992. Μετά από την πολύχρονη συμμετοχή μου στο συναρπαστικό ταξίδι της μαθησιακής διαδικασίας, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες στρατηγικές για κάθε εκπαιδευτική περίσταση, συνεχίζω πάντα να εμψυχώνω τους μαθητές μου σ' αυτήν την περιπέτεια της κατάκτησης της γαλλικής γλώσσας και της αξιοποίησης της όχι μόνο ως εφόδιο για αποτελεσματική επικοινωνία αλλά και ως ισχυρό εργαλείο διά βίου μάθησης!

Καθηγήτρια Αγγλικών – Ιταλικών

Ονομάζομαι Καφίδα Μίνα και εργάζομαι ως καθηγήτρια Αγγλικών – Ιταλικών από το 2005.Είμαι απόφοιτος του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου G.D'Annunzio της Ιταλίας και κάτοχος του διπλώματος Certificate of Proficiency in English Cambridge. Αγαπώ τις ξένες γλώσσες και στόχος μου είναι να μεταδώσω την αγάπη μου αυτή στους μαθητές μου.

Καθηγήτρια Αγγλικών

​Ονομάζομαι Μπιρλιράκη Μαρία και είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Παράλληλα με τις σπουδές μου, παρακολούθησα σεμινάρια για τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες αποκτώντας πιστοποίηση από το Edexcel. Επιπλέον, συνεχίζω τις σπουδές μου παρακολουθώντας το ετήσιο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής, του ΕΚΠΑ, και το ετησιο πρόγραμμα μετάφρασης στο ιδιωτικό κέντρο εκπαίδευσης μεταφραστών, Γλωσσολογία. Διδάσκω την Αγγλική γλώσσα εδώ και τρία χρόνια και στόχος μου είναι οι μαθητές μου να κατακτήσουν τη γλώσσα ουσιαστικά.

Καθηγήτρια Γαλλικών

Ονομάζομαι Ελένη Δημητροπούλου και είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών, Εδώ και 18 χρόνια περίπου προσπαθώ να προσεγγίζω με αγάπη τους μικρούς και μεγάλους μαθητές μου στον μαγικό των γαλλικών κάνοντάς τους να τα κατανοήσουν, να τα μιλήσουν και να ταξιδέψουν μαζί τους. Η δουλειά αυτή είναι πάθος και πρόκληση. Στην ''Εκμάθηση¨ έχω την τύχη να συνεργάζομαι με αντίστοιχης νοοτροπίας ανθρώπους!

Καθηγήτρια Γαλλικών Αγγλικών

Είμαι καθηγήτρια Γαλλικής και Αγγλικής γλώσσας. Έχω σπουδάσει μετάφραση στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο Marc-Bloch στο Στρασβούργο. Η εκπαίδευση αποτελεί συνειδητή επιλογή μου, καθώς συνδυάζει τη δημιουργικότητα με την προσφορά.

Καθηγήτρια Αγγλικών

Ονομάζομαι Εύη Ζαννή και διδάσκω Αγγλικά από το 1997. Βρίσκω την διδασκαλία της γλώσσας συναρπαστική και στόχος μου είναι να βοηθώ τόσο τους μικρούς μου μαθητές όσο και τους ενήλικες να φτάνουν στο επιθυμητό επίπεδο μέσα από την χρήση σύγχρονων και παραδοσιακών μεθόδων προσαρμόζοντας κάθε φορά την διδασκαλία μου στις ανάγκες του καθένα χωριστά.

Καθηγήτρια Αγγλικών

Ονομάζομαι Μασίνα Αριστέα. Είμαι πτυχιούχος της Αγγλικής Γλώσσας κ’ Φιλολογίας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Deree. Παράλληλα, ολοκλήρωσα ένα minor πτυχίο Ψυχολογίας με έμφαση σε θέματα της Αναπτυξιακής Ψυχολογίας. Διδάσκω την Αγγλική Γλώσσα από το 2009 σε παιδιά 7-12 ετών. Αναλαμβάνω την προετοιμασία πτυχίων Lower κ’ Proficiency. Δίνω ιδιαίτερη σημασία στην βελτίωση και τελειοποίηση του προφορικού λόγου. Η σωστή καθοδήγηση και η κατάλληλη προσέγγιση και αντιμετώπιση του μαθητή-σπουδαστή είναι το κλειδί για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καθηγητής Γερμανικών

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΜΑΙ 40 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΙΡΟΙ ́Τ (BAYREUTH) ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ (Α1­C2) ZERTIFIKAT, MITTELSTUFE, KLEINES SPARACHDIPLOM, GROSSES SPRACHDIPLOM. ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ) ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΕΝΔΟΕΠΙΧΕΙΡΙΑΣΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΠΩΣ SIEMENS, PITSOS, BOSCH ME ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΛΑΕΚ. ΤΕΛΟΣ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΣΕ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ.

Καθηγήτρια Ιταλικών

Ονομάζομαι Κατερίνα Ανέστη και είμαι καθηγήτρια Ιταλικών από το 1996. Έχω σπουδάσει στο τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ και είμαι κάτοχος Μάστερ στη Διδακτική της Ιταλικής Γλώσσας, από το Πανεπιστήμιο Ca’ Foscari της Βενετίας. Επίσης, έχω ζήσει και σπουδάσει στην Ιταλία και έχω την εμπειρία της ιταλικής κουλτούρας. Επιπλέον, γνωρίζω Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά και μπορώ να διδάξω την Ιταλική Γλώσσα σε Αγγλόφωνους, Γαλλόφωνους και Γερμανόφωνους μαθητές. Τέλος, έχω επιμορφωθεί, μέσω σεμιναρίων του Δημόκριτου, στη διδασκαλία μαθητών που παρουσιάζουν μαθησιακές δυσκολίες.

Καθηγήτρια Γαλλικών

Ονομάζομαι Αμαλία Μπουκουβάλα. Είμαι καθηγήτρια Γαλλικών, απόφοιτη του τμήματος Γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και εργάζομαι ως καθηγήτρια τα τελευταία χρόνια, αποκτώντας πείρα τόσο φροντιστιριακή όσο και μέσα από ιδιαίτερα μαθήματα. Επιπλέον, είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στo Second Language Learning and Teaching του New York College. Διδάσκω γαλλικά, βασισμένη σε σύγχρονες μεθόδους, όλων των επιπέδων και σε όλες τις ηλικίες. Η σωστή μετάδοση γνώσεων και η επικοινωνία είναι και ο λόγος που επέλεξα το επάγγελμα του εκπαιδευτικού. Τέλος, εκτός της γλώσσας καθαυτής, σκοπός μου είναι να αγαπήσουμε παρέα την κολτούρα και τον πολιτισμό της Γαλλίας!

Καθηγήτρια Γαλλικών

Salut tout le monde!
Με λένε Κατερίνα Ισαάκ και είμαι πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην εκπαυδευτική ψυχολογία και την εφηβική υγεία. Συνεργάζομαι με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος ως επίσημη εξετάστρια και διορθώτρια.
Σκοπός μου είναι όχι μόνο η εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας αλλά και η εισαγωγή στον πολιτισμό και τη γαλλική κουλτούρα. Με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών θα έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στη πόλη του φωτός, κάνοντας το μάθημά μας άκρως διαδραστικό.

Καθηγήτρια Ισπανικών και Ιταλικών

Ονομάζομαι Χριστίνα Βαρδακίδη και είμαι απόφοιτος του τμήματος Ιταλικής & Ισπανικής Γλώσσας & Φιλολογίας. Διδάσκω την Ισπανική γλώσσα από το 2004 σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα. Αυτός είναι ο τρόπος μου για να δείξω και να μεταδώσω την αγάπη και το πάθος μου για αυτή την υπέροχη γλώσσα και τον πλούσιο πολιτισμό της. Ελάτε κι εσείς να γίνετε κι εσείς μέρος αυτής της ιδιαίτερης κουλτούρας, κάνοντας μαθήματα ισπανικών μαζί μας!

Καθηγητής Γερμανικών

Ονομάζομαι Πασπαρδάνης Αλέξανδρος, είμαι 34 χρονών, κάτοχος Großes Deutsches Sprachdiplom και απόφοιτος του τμήματος Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα Γερμανικά για να εντρυφήσω όσο πιο βαθιά γίνεται σε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική ευρωπαϊκή κουλτούρα. Μετά από τη διαμονή μου στη Γερμανία και την ενεργή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα εδώ και εφτά χρόνια στην Ελλάδα, δε σταματά να με εκπλήσσει η σύμπτωση δύο φαινομενικά τόσο διαφορετικών πολιτισμών σε βασικές γλωσσικές τους δομές, σύγκριση που βοηθάει στην εκμάθηση και που προσπαθώ πάντα να επισημαίνω στους μαθητές μου, καθιστώντας τη διδασκαλία πιο κατανοητή και ενδιαφέρουσα.

Καθηγήτρια Πληροφορικής

Στην Επικοινωνία είμαι από την ίδρυσή της. Τότε ως μαθήτρια, τώρα ως καθηγήτρια. Είμαι η Ειρήνη Μπαρμπάτη και έχω αναλάβει να "πλοηγήσω" τα παιδιά στον απέραντο κόσμο της τεχνολογίας μέσα από το μάθημα της πληροφορικής.

Καθηγήτρια Γαλλικών

Γειά σας!!!
Ονομάζομαι Ισαβέλλα Βασιλάτου και είμαι καθηγήτρια Γαλλικής γλώσσας, απόφοιτη Παν/μίου Αθηνών,
καθώς και μεταφράστρια, απόφοιτη Παν/μίου Μarc Bloch του Στρασβούργου. Επιπλέον, είμαι ειδική παιδαγωγός
για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Με ιδιαίτερη χαρά μεταδίδω τη γνώση σε μαθητές όλων των ηλικιών
τα τελευταία πέντε χρόνια, προσεγγίζοντάς τους πάντα με χαμόγελο, κατανόηση και αστείρευτη υπομονή,
ούσα κοντά τους μέσω ιδιαιτέρων μαθημάτων για να καλύψω κάθε τους μαθησιακή, και μη, ανάγκη.

Καθηγήτρια Ισπανικών

Ονομάζομαι Κωστάκη Γιώτα και διδάσκω τα ισπανικά εδώ και αρκετά χρόνια. Σπούδασα στο πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα ενώ παράλληλα είμαι και στο ΕΑΠ (Ισπανική γλώσσα και πολιτισμός). Λατρεύω την ισπανική γλώσσα και κουλτούρα και προσπαθώ να τη μεταδόσω όπως ακριβώς την έζησα. Ελάτε στην Εκμάθηση να ξεκινήσουμε μαζί ιδιαίτερα μαθήματα Ισπανικών, Besos!

Καθηγήτρια Αγγλικών

Ονομάζομαι Σάρον Ζηκογιάννη και κατοικώ στην Αθήνα. Είμαι καθηγήτρια Αγγλικών και τα τελευταία 5 χρόνια εργάζομαι στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Επικοινωνία. Στόχος μου είναι οι μαθητές μου ν' αγαπήσουν την Αγγλική γλώσσα και να μάθουν να τη χειρίζονται σωστά. Προσπαθώ πάντα να συνεργάζομαι αρμονικά μαζί τους και να τους μεταδίδω τις γνώσεις μου με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

Καθηγητής Αγγλικών

Γειά σας. Ονομάζομαι Τσεβάς Σπύρος και είμαι 30 ετών. Είμαι κάτοχος των πιστοποιητικών “Certificate of Proficiency in English” και “Teaching KnowledgeTest” του πανεπιστημίου Cambridge και διδάσκω Αγγλικά από το 2005. Η αγάπη μου για την μετάδοση της γνώσης της Αγγλικής γλώσσας με έστρεψε στην περαιτέρω εκπαίδευσή μου για να μπορώ να καλύψω και τις εξειδικευμένες ανάγκες των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες. Θεωρώ πως μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και το ταξίδι για την καλύτερη επικοινωνία με ανθρώπους από άλλες χώρες ξεκινούν από τη βαθιά, πιστοποιημένη γνώση μιας ξένης γλώσσας. Όπως δε σε όλα τα ταξίδια, η διαδρομή είναι εξίσου σημαντική με τον προορισμό!

Καθηγήτρια Αγγλικών

Ονομάζομαι Φαίη Βάκρινου. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στο τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών, έχω την τύχη να εργάζομαι ως καθηγήτρια με παιδιά όλων των επιπέδων και ηλικιών. Η πρόοδός τους και τα εφόδια που αποκτούν είναι η ικανοποίηση και η χαρά της δουλειάς μου. Μαζί, μέσα από τα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών, θα μάθουμε σωστά και ευχάριστα την γλώσσα.

Καθηγήτρια Αγγλικών

Ονομάζομαι Βασιλική Τσίτουρα και είμαι κάτοχος του Proficiency in English of Cambridge. Παράλληλα έχω σπουδάσει Φιλολογία και Εκπαίδευση. Διδάσκω χρόνια την αγγλική γλώσσα σε μαθητές κάθε ηλικίας και λατρεύω την επικοινωνία με τα παιδιά μέσα από τα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών.

Καθηγήτρια Ισπανικών

Η Ισπανική είναι η τρίτη σε σειρά κατάταξης ομιλούμενη γλώσσα παγκοσμίως, Ομιλείται ως πρώτη γλώσσα από περίπου 500 εκατομμύρια ανθρώπους. Μαζί θα την μάθουμε εύκολα και ευχάριστα. Ελάτε να ξεκινήσουμε ιδιαίτερα μαθήματα Ισπανικών.

Καθηγήτρια Αγγλικών

Ονομάζομαι Χαριλάου Χριστίνα, είμαι 32 ετών, και κατοικώ στην Α8ηνα! Ειμαι καθηγήτρια Αγγλικών, και εργάζομαι σαν καθηγήτρια από το 2000. Αποφοίτησα από Γενικό Λύκειο το 1997,συνέχισα τιs σπουδές μου στην Αγγλική γλώσσα, όπου και απέκτησα το PROFICIENCY IN ENGLISH from UNIVERSITY OF MICHIGAN.Tα τελευταία 2 χρόνια, εργάζομαι σαν καθηγήτρια Αγγλικών, στο φροντιστήριο EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Καθηγητής Γερμανικών και Αγγλικών

Είμαι απόφοιτος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος του Grosses Deutsches Sprachdiplom καθώς και των διπλωμάτων Certificate of Proficiency in English Michigan και Cambridge.
Τρέφω μεγάλη αγάπη για τις ξένες γλώσσες και συνιστώ την εκμάθησή τους ανεπιφύλακτα ως σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική και προσωπική μας ζωή αλλά και για να βιώνουμε την χαρά της επικοινωνίας με ανθρώπους από άλλες χώρες.

Καθηγήτρια Αγγλικών

Ονομάζομαι Κάβουρα Ντέμη και ανήκω στην οικογένεια της Επικοινωνίας από τότε που ήμουν μαθήτρια. Εδώ και τρία χρόνια, έχω αναλάβει το ρόλο της καθηγήτριας επειδή αγαπώ την αγγλική γλώσσα. Στόχος μου είναι η μετάδοση απαραίτητων γνώσεων μέσα από ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον για τη μετέπειτα επαγγελματική κατάρτιση και διαμόρφωση της προσωπικότητάς των μαθητών μου.

Καθηγήτρια Αγγλικών

Ονομάζομαι Σκούντζου Ευγενία, είμαι 26 ετών και είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης έχω ολοκληρώσει τις Μεταπτυχιακές Σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Surrey της Αγγλίας στον τομέα της Μετάφρασης. Διδάσκω Αγγλικά όλων των επιπέδων μέσα από ιδιαίτερα μαθήματα σε μικρές ηλικίες, καθώς και σε ενήλικες. Τέλος, έχω εξειδικευτεί στην ορολογία Business English.

Καθηγήτρια Γερμανικών

Ονομάζομαι Μαρία Μπίκα και έχω τελειώσει Γερμανική Γλώσσα και φιλολογία. Κατοικώ στην Αθήνα και διδάσκω την Γερμανική Γλώσσα 12 χρόνια. Λατρεύω την Γερμανική Γλώσσα και μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση το να την διδάσκω με τέτοιο τρόπο στους μαθητές μου, ώστε να τους είναι ευχάριστη, εύκολη και δημιουργική. Ελάτε να ξεκινήσουμε μαζί ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών

Κσθηγήτρια Ιταλικών

Ciao, είμαι η Μαρία Τζεζαιλίδη καθηγήτρια Ιταλικών Θέλετε να μάθετε ιταλικά; ελάτε εδώ μαζί μας, μάθετε Ιταλικά εύκολα και ευχάριστα.

Καθηγήτρια Αγγλικών

Ονομάζομαι Φλωριάνα Μητρεβόλη. Είμαι 23 χρονών και είμαι καθηγήτρια Αγγλικών.
Αποφοίτησα από την Αγγλική Φιλολογία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2011.
Πήγα ένα εξάμηνο για σπουδές στην Αγγλία. Αγαπώ την Αγγλική Γλώσσα και χαίρομαι όταν την διδάσκω.

Στην κορυφή