Summer Worksheet

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Μια περίοδος ξεκούρασης, παιχνιδιού αλλά και κοινωνικοποίησης, ανακάλυψης και δημιουργίας, για όλους τους μικρούς μας μαθητές. Όλοι οι μαθητές ξεκουράζονται και έχουν αφήσει στην άκρη τα μολύβια και τα βιβλία τους. Η καθημερινότητα τους πλέον έχει γεμίσει με παιχνίδι, βόλτες και σίγουρα βουτιές! Γι’ αυτό και εμείς φτιάξαμε για εσάς το Summer Worksheet να απασχολείτε λίγο τον εαυτό σας με τα Αγγλικά.

Έρευνες

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει στην Αμερική, οι μαθητές έχουν μεγάλες γνωστικές απώλειες κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Πως μπορούμε λοιπόν να βρούμε κατάλληλες δραστηριότητες για τα παιδιά μας; Πως εμπλουτίσουμε τις γνώσεις τους και να έχουμε τις ελάχιστες δυνατές γνωστικές απώλειες κατα την διάρκεια του καλοκαιριού;

Τι μπορούμε να κάνουμε με τα παιδιά μας για να τους χαρίσουμε ποιοτικό χρόνο;

Μια πολύ καλή ιδέα είναι να επιλέξουμε μια γλωσσική δραστηριότητα με τη γλώσσα που μάθαινε το παιδί μας το χειμώνα. Τα τραγούδια, η ζωγραφική, τα παραμύθια, τα παιχνίδια ρόλων, οι χειροτεχνίες και οι κατασκευές είναι μερικοί από αυτούς τους τρόπους. Ο κάθε γονιός μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά του να γεμίσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Worksheets

Εμείς σας έχουμε ετοιμάσει κάποια εκτυπώσιμα summer worksheets. Μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν, να τα εκτυπώσετε και να παίξετε με τα παιδιά – μαθητές σας. Έτσι θα μάθετε το “καλοκαιρινό” λεξιλόγιο-“summer” vocabulary.

Στο πρώτο summer worksheet, υπάρχει ένα λεξικό εικόνων. Εκεί παρουσιάζει 16 διαφορετικές νέες λέξεις που απεικονίζονται με εικόνες. Ακολουθεί έπειτα ένα παζλ αναζήτησης λέξεων για την ενίσχυση του θέματος. Στο δεύτερο summer worksheet θα πρέπει να διαβάσουν τις προτάσεις που ακολουθούνται από εικόνες και να ζωγραφίσουν τις εικόνες με βάση την πρόταση.

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ekmathisi, δεν σταματάμε ποτέ την δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού. Σκοπός μας να βελτιώσουν οι μικροί μας μαθητές τα Αγγλικά τους και να ενδυναμώσουν τις γνώσεις τους με τα δωρεάν e-books που σας προσφέρουμε.

Ebook

Κατεβάστε δωρεάν το e-book “English Book for Children” και προετοιμάστε τους μικρούς μαθητές σας πριν χτυπήσει το κουδούνι!

Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό, για αυτό και κάθε μάθημα πρέπει να είναι μοναδικό, με την δικιά του αξία και βαρύτητα. Για το λόγο αυτό στην Ekmathisi προσαρμόζουμε τα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών για παιδιά, πάνω στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του καθενός.

Παράλληλα, τα μαθήματα διαμορφώνονται σύμφωνα με τον ρυθμό και τον βαθμό κατανόησης των παιδιών, ώστε να αφομιώνεται πλήρως η ύλη χωρίς κενά. Σκοπός μας είναι από τα πρώτα πρώτα μαθήματα έως τα μεγάλα επίπεδα, τα παιδιά να απολαμβάνουν το μάθημα, να συμμετέχουν ενεργά και μέσα από πρακτικές μεθόδους, να μαθαίνουν βιωματικά τη γλώσσα και όχι μόνο θεωρητικά.

Ekmathisi.edu.gr

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ιδιαιτέρων Μαθημάτων Ξένων Γλωσσών Ekmathisi, ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες. Οι εκπαιδευτικοί καθηγητές μας μπορούν μέσα από τις κατάλληλες μεθόδους που ακολουθούμε να ενισχύσουν τους μικρούς μαθητές.

Μέσα από την εμπειρία μας στη διδασκαλία και την επαφή μας με παιδιά, αντιλαμβανόμαστε και προσπαθούμε να κατανοήσουν και οι γονείς ότι ο κάθε μαθητής είναι διαφορετικός. Έτσι στην Ekmathisi προτίνουμε τα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών ως την πιο αξιόπιστη λύση, προκειμένου τα μαθήματα να μπορούν να προσαρμόζονται ακριβώς πάνω στις ανάγκες του εκάστωτε παιδιού αλλά και για να έχει ο μαθητής την απόλυτη βοήθεια και προσοχή από τον καθηγητή.

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα που παρέχουμε για την εκμάθηση των Αγγλικών σε παιδία και εφήβους.

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα