Ελίζα ΣπυροπούλουΚαθηγήτρια Αγγλικών

Γνώσεις Και Δεξιότητες :
  • Πτυχιούχος Τρίγλωσσού Μεταφραστή (Αγγλικά, Γαλλικά & Ελληνικά) του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου.
Ειδικεύομαι Σε :
  • Καθηγήτρια Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας
  • Καθηγήτρια Επαγγελματικής Μετάφρασης σε Ιδιωτικά Κολέγια με αντικείμενο τα Οικονομικά κείμενα, το Νομικό Δίκαιο & τα Τεχνολογικά θέματα.

Με μια ιδιαίτερη εμπειρία στον χώρο της επαγγελματικής μετάφρασης αλλά κυρίως στην παράδοση μαθημάτων ξένων γλωσσών, και με μία παύση κάποιων ετών για λόγους μητρότητας, ανήκω πια κι εγώ, τον τελευταίο καιρό, στην μεγάλη οικογένεια της ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ. Μία οικογένεια σωστά οργανωμένη, καλά δομημένη και άριστα στελεχωμένη τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε διοικητικό προσωπικό. Άλλωστε, τα αποτελέσματά της μιλάνε για αυτήν.

Από προσωπική εμπειρία ομολογώ ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί παίρνουμε μεγάλη χαρά την στιγμή που οι «μαθητές» μας επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Κυρίως, όταν αυτοί οι στόχοι δεν έχουν να κάνουν μόνο με την απόκτηση διπλωμάτων αλλά και με το να γνωρίζουν ότι πραγματικά μιλάνε καλά και σωστά μία ξένη γλώσσα. Αυτό αποτελεί και τον στόχο μου. Τα χαμόγελα στα χείλη των μαθητών μου όταν αναγνωρίζουν την συμβολή μου στις προσωπικές τους επιτυχίες, μικρές και μεγάλες.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα