Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Ιδιαίτερα Μαθήματα για SAT ®

Ενδιαφέρεσαι να πετύχεις ένα υψηλό σκορ στο SAT εύκολα και γρήγορα; Εμπιστεύσου τον εκπαιδευτικό οργανισμό Εκμάθηση και τους έμπειρους καθηγητές και καθηγήτριές της που έχουν απόλυτη εξειδίκευση στις εξετάσεις του SAT και ξεκίνα τα μαθήματά σου άμεσα με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Για ποιό λόγο να επιλέξεις την Εκμάθηση για τα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών για SAT.

 

Ξεκίνα ΔΩΡΕΑΝ Ιδιαίτερα Μαθήματα για SAT απλά με ένα τηλεφώνημα στο 210.21.39.438

 

sat-reasoning-testSAT® Testing Program

Οι εξετάσεις SAT® ReasoningTM (SAT®) και SAT® SubjectTM έχουν σχεδιαστεί για υποψήφιους που επιθυμούν να κάνουν αίτηση σε προπτυχιακά προγράμματα αμερικανικών πανεπιστημίων.

Το SAT® ReasoningTM τεστ μετρά τις ικανότητες του υποψηφίου σε τρεις τομείς: κριτική ανάγνωση, μαθηματικά και έκθεση. Παρόλο που οι περισσότερες ερωτήσεις είναι πολλαπλών επιλογών, οι υποψήφιοι χρειάζεται επίσης να γράψουν μια έκθεση σε 25 λεπτά. Η συνολική διάρκεια του τεστ είναι 3 ώρες και 45 λεπτά.

Οι εξετάσεις SAT® SubjectTM είναι κυρίως πολλαπλών επιλογών πάνω σε συγκεκριμένα θέματα μερικά από τα οποία είναι τα ακόλουθα: Αγγλική Λογοτεχνία, Ιστορία, Μαθηματικά, Βιολογία, Χημεία, Φυσική και Ξένες Γλώσσες. Οι εξετάσεις αυτές μετρούν τις γνώσεις στους συγκεκριμένους τομείς καθώς και την ικανότητα του κάθε εξεταζόμενου να εφαρμόσει τις γνώσεις αυτές. Κάθετεστδιαρκείμίαώρα.

Στην κορυφή