Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Πληρωμή με Πιστωτική μέσω Paypal

Για την αποπληρωμή των μαθημάτων σας, παρέχουμε την δυνατότητα καταβολής των χρημάτων με χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω του πιστοποιημένου ηλεκτρονικού φορέα Paypal.

Παρακάτω ακολουθούν οι οδηγίες προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε επιτυχώς την πληρωμή σας στη φόρμα που θα βρείτε δεξιά:

 1. Στο πρώτο πεδίο συμπληρώνετε το ποσό που επιθυμείτε να πληρώσετε. Πρέπει πρώτα να συνεννοηθείτε με την υπεύθυνη ενημερώσεων Μαρία Μπάρλα (210.21.39.438) ώστε να διασταυρώσετε ότι το ποσό των ωρών που πρέπει να καταβάλετε αντιστοιχεί με το ποσό των ωρών που όντως έχετε πραγματοποιήσει.
 2. Πατάτε το κουμπί "Πληρωμή" ώστε να μεταβείτε στην σελίδα ασφαλής σύνδεσης της πλατφόρμας του Paypal.
 3. Διαπιστώνετε ότι κάνετε κατάθεση στον σωστό λογαριασμό paypal διασταυρώνοντας ότι είναι σωστά και ακριβή τα εξής σημεία:
  1. Πάνω δεξιά αναφέρεται το email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  2. Στην αριστερή στήλη αναφέρεται ως περιγραφή (description) το εξής: "Ekmathisi.edu.gr - Οργανισμός Ιδιαιτέρων μαθημάτων"
 4. Συνδέεστε με τον λογαριασμό που διαθέτετε στο paypal.
 5. Στο payment method πληρώνετε είτε με το paypal balance που έχετε είτε με την πιστωτική κάρτα που έχετε συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας.
  (να τονίσουμε ότι αν πληρώσετε με πιστωτική κάρτα και όχι με το paypal balance, τότε χρεώνεστε ένα μικρό ποσό λόγο πιστωτικής το οποίο είναι 3.4% του ποσού που θα πληρώσετε + €0.35 EUR, αναλυτικές πληροφορίες για το paypal fee θα βρείτε εδώ)
 6. Πατάτε continue για να επικυρώσετε την πληρωμή σας.
Στην κορυφή