Online Μαθήματα Ξένων Γλωσσών | Ekmathisi.edu.gr

Online Μαθήματα Ξένων Γλωσσών

Αν είστε ενήλικας, εργαζόμενος, φοιτητής ή ακόμα και νέος με καλή επαφή με τους υπολογιστές  και αναζητείτε ένα περιβάλλον το οποίο θα σας προσφέρει ευελιξία και στο οποίο θα είστε ενεργά μέλη της εκπαιδευτικής διαδικασίας, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε Online Μαθήματα Ξένων Γλωσσών. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία σας, είναι η θέληση και το ισχυρό κίνητρο για μάθηση. Η online εκπαίδευση έχει μεγάλη άνθιση ειδικότερα την τελευταία πενταετία, αφού η γνώση είναι το μόνο όπλο που διαθέτει κανείς σήμερα και η ζήτηση για μείωση των εξόδων έχει αυξηθεί. Ο ανταγωνισμός διαδικτυακά είναι μεγάλος και αυτό είναι ένα ακόμα θετικό προνόμιο, από το οποίο μπορεί ο καθένας  να επωφεληθεί διευρύνοντας έτσι τους γνωστικούς του ορίζοντες.

Οι εναλλακτικές που προσφέρει η online εκπαίδευση είναι πολλές και συνεχώς πληθαίνουν προς όφελος του ενδιαφερόμενου. Ο στόχος είναι η μόρφωση και η γνώση και ευτυχώς η online εκπαίδευση το προσφέρει αυτό σε οποιαδήποτε μορφή. Το μόνο που χρειάζεται ένας μαθητής για να “λάβει” μέρος στα online μαθήματα του εκπαιδευτικού οργανισμού ekmathisi,  είναι ένας υπολογιστή με πρόσβαση στο Internet. Τίποτα άλλο! Τόσο απλά! Επιλέξτε ανάμεσα σε :

Online μαθήματα ατομικά

Μαθητοκεντρική εκπαίδευση και εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σου ταιριάζει και σου λύνει κάθε απορία.

Περισσότερα
Online μαθήματα ομαδικά

Ομαδικά Online Μαθήματα Αγγλικών με τη σφραγίδα του εκπαιδευτικού οργανισμού  Ekmathisi!

Περισσότερα
Videoμαθήματα

Αν δεν έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο, μπορείςνα παρακολουθήσεις τα Ιδιαίτερα Μαθήματα μέσω Video απο τον εκαπιδευτικό οργανισμό ekmathisi!

Περισσότερα

Μέσα στην ψηφιακή αίθουσα και κατά την διάρκεια του διαδικτυακού μαθήματος βλέπεις και ακούς ΖΩΝΤΑΝΑ  τον καθηγητή σου όσο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να συμμετέχεις ενεργά καθ΄ όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Μπορείς να  μοιράζεσαι ταυτόχρονα ένα βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή και να γράφεις  πάνω σε αυτό το βιβλίο. Έχεις την δυνατότητα  να συμπληρώσεις κενά, να γράψεις κείμενα, να κυκλώσεις σωστές απαντήσεις, να διαγράψεις λάθος κτλ. Ό, τι ακριβώς θα έκανες και στο δικό σου βιβλίο.

Τα Online Μαθήματα Ξένων Γλωσσών :

Τα online μαθήματα ξένων γλωσσών είναι για άτομα που κινητοποιούνται μόνα τους και θέλουν να μάθουν νέες γλώσσες ή να βελτιώσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις τους, χωρίς να υπάρχουν επιπλέον δεσμεύσεις με τη δουλειά που έχουν ήδη ή τη φοίτηση τους σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Τα online μαθήματα μπορείς να τα παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, με το δικό σου ρυθμό και τους δικού σας χρόνους. Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ekmathisi δημιουργεί άρτια προετοιμασμένους μαθητές, όλων των ηλικιών, έτοιμους να ανταποκριθούν στον μαγικό κόσμο της ξένης γλώσσας, που δεν θα είναι πια καθόλου “ξένη” γι’ αυτούς.

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην Ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις με τη καθοδήγηση ενός καθηγητή μας.Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Στόχος μας η βιωματική εμπειρία και όχι η στεγνή μάθηση. Μάθε την ξένη γλώσσα σαν την μητρική σου!

Ατομικά Vs Ομαδικά Online Μαθήματα Ξένων Γλωσσών :

Ατομικά Μαθήματα

Candidates can look forward to regular client contact, a role in business development and proposal writing/methodology creation, and a

 • Assisting senior consultants;
 • Providing legal and scholarly research;
 • Creating reports & Gathering Data
 • Analyzing Data and understanding results
 • Arranging client coordination

Ομαδικά μαθήματα

 • Limited experience at consultancy preferred;
 • Great interpersonal communication skills;
 • Keen eye for spotting data trends;
 • Great analytical skills;
 • A keen grasp of information technology;
 • Professional demeanor;
 • Personal accountability and strong work ethic;
 • Professional, able to interact with vendors/clients;
 • Positive, “can do” attitude.

Online Μαθήματα

Ξεκίνα online μαθήματα
ξένων γλωσσών τώρα

Οι υπεύθυνοι σπουδών μας σε κάθε περιοχή :

Οι καθηγητές μας :

Στοιχεία επικοινωνίας :

Do you have questions about how I can help your company? Send me an email and I’ll get in touch shortly, or phone between 8:00 and 18:00 Monday to Friday — I would be delighted to speak.

Your details are kept strictly confidential as per our Privacy Policy.

Στείλτε μας μήνυμα!