Online ΜΑΘΗΜΑΤΑΓαλλικών !

ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

Online Μαθήματα Γαλλικών προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Online Μαθήματα Γαλλικών

Online Μαθήματα Γαλλικών

Ενδιαφέρεσαι και εσύ να ξεκινήσεις Online Μαθήματα Γαλλικών; Εμπιστεύσου τον εκπαιδευτικό οργανισμό ekmathisi και τους έμπειρους καθηγητές του και ξεκίνα τα μαθήματά σου άμεσα με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Εξειδικευόμαστε στη διδασκαλία Γαλλικών και φροντίζουμε τις ατομικές ανάγκες του κάθε μαθητή μας ξεχωριστά. Όλα τα ιδιαίτερα μαθήματά μας προσαρμόζονται στις ανάγκες των μαθητών τόσο από πρακτικής όσο και από εκπαιδευτικής απόψεως.

Γιατί να επιλέξω Γαλλικά ;

Η Γαλλική είναι η μοναδική ίσως γλώσσα, μετά την Αγγλική, που ομιλείται και στις πέντε ηπείρους. Οι ρίζες της βρίσκονται στην Ελληνική και Λατινική και έχει συνεισφέρει σημαντικά σε αυτό που αποκαλούμε σήμερα «Ευρωπαϊκό πολιτισμό». Είναι η γλώσσα της διπλωματίας, της Τέχνης και του Πολιτισμού, η γλώσσα της γαστρονομίας και της μόδας, η γλώσσα που σε κάνει να ξεχωρίζεις.

Όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τομείς της οικονομίας, της νομικής, του εμπορίου, της μηχανολογίας, της τεχνολογίας και των επικοινωνιών, τα Γαλλικά ανοίγουν νέους δρόμους εργασίας καθώς είναι μια από τις 5 γλώσσες του Ο.Η.Ε. Οι σημαντικότερες αποφάσεις της Ε.Ε λαμβάνονται σε γαλλόφωνες περιοχές, ενώ είναι και η 4η οικονομική παγκόσμια δύναμη. Παράλληλα, η Γαλλία έχει ιδιαιτέρως ανεπτυγμένο εμπόριο, αφού τα 2/3 του ευρωπαϊκού εμπορίου διακινούνται μέσω της Γαλλίας.

Στόχος μας η βιωματική εμπειρία και όχι η στεγνή μάθηση. Μάθε την ξένη γλώσσα σαν την μητρική σου!

Γιατί να επιλέξετε την ekmathisi ;

Με 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ξένων γλωσσών, ο εκπαιδευτικός οργανισμός ekmathisi μπορεί να δεσμευτεί πως ο κάθε μαθητής θα μπορέσει άμεσα, αβίαστα και αποτελεσματικά να κατακτήσει την γαλλική γλώσσα.

Τα On line Μαθήματα Γαλλικών δεν διαφέρουν καθόλου από τα κλασσικά ιδιαίτερα μαθήματα που γίνονται στον χώρο του μαθητή με τον κλασικό τρόπο παράδοσης και μάθησης. Είναι Ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικών, σε πραγματικό χρόνο, με εικόνα και ήχο και ο μαθητής είναι, σε όλη την διάρκεια του μαθήματος σε επαφή, με τον καθηγητή του. Αναπτύσσεται έτσι μία ισχυρή προσωπική σχέση όπως ακριβώς και στα πλαίσια ενός συνηθισμένου μαθήματος. Τόσο η παράδοση όσο και η διόρθωση γίνονται με τον καθηγητή δίπλα σου να αναλύει, να εξηγεί και να διορθώνει σε πραγματικό χρόνο.

Η μέθοδος διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε στην ekmathisi στα On line Μαθήματα Γαλλικών, βοηθάει το μαθητή να εξασκήσει στην πράξη όλες τις δεξιότητες ταυτόχρονα. Κάθε μάθημα είναι μια καινούργια εμπειρία όπου ο μαθητής μιλάει, γράφει, ακούει και επικοινωνεί στην γαλλική γλώσσα. Ξεφεύγει πλήρως από τη στείρα αποστήθιση γραμματικών κανόνων και τη μετάφραση των λέξεων.

Ξεκίνα και εσύ On line Μαθήματα Γαλλικών στον δικό σου προσωπικό χώρο. Πραγματικά σε αυτό το μάθημα θα νιώθεις “σαν στο σπίτι σου”!

Ξεκίνα Online Μαθήματα
ξένων γλωσσών τώρα

 Μαθαίνω ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το ΔΩΡΕΑΝ μάθημα γνωριμίας, η ΔΩΡΕΑΝ πλατφόρμα γραμματικής αξίας 240 € και τα οικονομικά δίδακτρα θα δώσουν σε όλους τη δυνατότητα να ξεκινήσουν μαθήματα!

 Μαθαίνω ΕΥΚΟΛΑ

Επιλέγουμε τη μέθοδο διδασκαλίας που σας ταιριάζει καλύτερα και σας βοηθάει να μάθετε πιο εύκολα!

 Μαθαίνω ΓΡΗΓΟΡΑ

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στο πρόγραμμά σας και γίνονται όσο εντατικά θέλετε και μπορείτε εσείς!

Η Ekmathisi σε νούμερα :

0

Καθηγητές

0

Πτυχία

0

Εκπαιδευτικοί αντιπρόσωποι

0

% Ικανοποιημένοι μαθητές

Γιατί μας επιλέξετε :

Μαθήματα στα μέτρα σου!

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του μαθητή που στη πράξη σημαίνει ότι κάνεις μάθημα τις ημέρες και τις ώρες που είσαι διαθέσιμος και αποφασίζεις πόσο γρήγορα θέλεις να καλύψεις την ύλη!

Ο καθηγητής στο χώρο σου!

Οι έμπειροι και γεμάτοι όρεξη καθηγητές μας έρχονται στο χώρο σας και σας βοηθάνε να μάθετε Αγγλικά με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάνεις μάθημα με τον πιο κατάλληλο άνθρωπο!

Ο ιδανικός συνδυασμός!
 • Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι ανά Περιοχή,
 • Καθηγητές Αστέρια,
 • ΔΩΡΕΑΝ Online Πλατφόρμα & Μάθημα Γνωριμίας,
 • Οικονομικά Δίδακτρα,
 • Προσωποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών.

Ενημερώστε με για τα μαθήματα !

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά το συντομότερο.

  Γειά σου, ονομάζομαι Ειρήνη Τσεμπελή και είμαι Υπεύθυνη Επικοινωνίας στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi.

  Αν θέλεις να σε ενημερώσω σχετικά με τα Online Μαθήματα  μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο 69.49.06.17.33 – 210.21.39.438 ή να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου για σου τηλεφωνήσω εγώ.

  Ξεκίνα Online Μαθήματα Γαλλικών τώρα