Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Μαθήματα Ιταλικών - Προσφορά Δεκεμβρίου, έκπτωση 50%

idiaitera-mathimata-italikwn-prosfora-dekemvrios-2013

Δείτε την προσφορά Δεκεμβρίου 2013 του εκπαιδευτικού οργανισμού της Εκμάθησης για τα ιδιαίτερα μαθήματα Ιταλικών. Ξεκινήστε τα μαθήματά σας με τον πιο οικονομικό τρόπο και ανεβάστε το επίπεδο των γνώσεών σας.

Συγκεκριμένα η Προσφορά μας αφορά την εκμάθηση Ιταλικών με ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο σας ή online. Όσοι κλείσετε μαθήματα Ιταλικών μέσα στον Δεκέμβριο, θα έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε ιδιαίτερα μαθήματα Ιταλικών 2 ατόμων στην τιμή του ενός. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι οι καθηγητές Ιταλικών είναι έμπειροι στο χώρο των ιδιαιτέρων μαθημάτων με πολλές ώρες διδασκαλίας στο ενεργητικό τους, γνωρίζουν τις δυσκολίες που συνήθως αντιμετωπίζουν οι μαθητές κατά την διάρκεια των μαθημάτων και μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν τη δομή που πρέπει να ακολουθηθεί στα μαθήματα.

Επίσης να τονίσουμε ότι τα ιδιαίτερα μαθήματα που παρέχουμε είναι εξατομικευμένα τόσο στα Ιταλικά για ενήλικες όσο και στα Ιταλικά για παιδιά. Το πρόγραμμα, η ύλη και ο ρυθμός των μαθημάτων προσαρμόζεται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις ώστε το μάθημα Ιταλικών να γίνεται εύκολα, ευχάριστα και οικονομικά.

Για λεπτομέρειες στις τιμές τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μας ένα email. Κάθε εβδομάδα τρέχουν νέες προσφορές στα ιδιαίτερα μαθήματα Ιταλικών, εκμεταλευτείτε την δικιά σας προσφορά άμεσα!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

210 2139438

6972737372

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

maria-mparla-circularΦιλικά,
Μαρία Μπάρλα
Υπεύθυνη συντονισμού και οργάνωσης των ιδιαιτέρων μαθημάτων στην Εκμάθηση.

 

Στην κορυφή