Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Μαθήματα Ισπανικών - Προσφορά Δεκεμβρίου στους 2 πληρώνει μόνο ένας

idiaitera-mathimata-ispanikwn-prosfora-dekemvrios-2013

Φέρε τον φίλο ή την φίλη σου και ξεκινήστε μαζί ιδιαίτερα μαθήματα Ισπανικών. Αν το μόνο εμπόδιό σου για να ξεκινήσεις ιδιαίτερα μαθήματα είναι το κόστος τότε εκμεταλλεύσου την οικονομική προσφορά της Εκμάθησης

Συγκεκριμένα η Προσφορά μας αφορά την εκμάθηση Ισπανικών με ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο σας ή online. Όσοι κλείσετε μαθήματα Ισπανικών μέσα στον Δεκέμβριο έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε ιδιαίτερα μαθήματα 2 ατόμων στην τιμή του ενός. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι οι καθηγητές Ισπανικών είναι έμπειροι στο χώρο των ιδιαιτέρων μαθημάτων με πολλές ώρες διδασκαλίας στο ενεργητικό τους, γνωρίζουν τις δυσκολίες που συνήθως αντιμετωπίζουν οι μαθητές κατά την διάρκεια των μαθημάτων και μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν τη δομή που πρέπει να ακολουθηθεί στα μαθήματα.

Επίσης να τονίσουμε ότι τα ιδιαίτερα μαθήματα που παρέχουμε είναι εξατομικευμένα τόσο στα Ισπανικά για ενήλικες όσο και στα Ισπανικά για παιδιά. Το πρόγραμμα, η ύλη και ο ρυθμός των μαθημάτων προσαρμόζεται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις ώστε το μάθημα Ισπανικών να γίνεται εύκολα, ευχάριστα και οικονομικά.

Για λεπτομέρειες στις τιμές τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μας ένα email. Κάθε εβδομάδα τρέχουν νέες προσφορές στα ιδιαίτερα μαθήματα Ισπανικών, εκμεταλευτείτε την δικιά σας προσφορά άμεσα!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

210 2139438

6972737372

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

roula-tastani-circularΦιλικά,
Ρούλα Ταστάνη
Υπεύθυνη Επικοινωνίας στην Εκμάθηση

 

Στην κορυφή