Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Μαθήματα Γερμανικών - Προσφορά στους 2 μαθητές ο 1 δωρεάν - Δεκέμβριος 2013

idiaitera-mathimata-germanikwn-prosfora-dekemvrios-2013

Θέλετε να ξεκινήσετε ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών και σκέφτεστε το κόστος; Ξεκινήστε παρέα με έναν φίλο σας δωρεάν. Δείτε λεπτομέρειες της προσφοράς μας για τον μήνα Δεκέμβριο

Συγκεκριμένα η Προσφορά μας αφορά την εκμάθηση Γερμανικών με ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο σας ή online. Όσοι κλείσετε μαθήματα Γερμανικών μέσα στον Δεκέμβριο, μπορείτε να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών 2 ατόμων στην τιμή του ενός. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι οι καθηγητές Γερμανικών είναι έμπειροι στο χώρο των ιδιαιτέρων μαθημάτων με πολλές ώρες διδασκαλίας στο ενεργητικό τους, γνωρίζουν τις δυσκολίες που συνήθως αντιμετωπίζουν οι μαθητές κατά την διάρκεια των μαθημάτων και μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν τη δομή που πρέπει να ακολουθηθεί στα μαθήματα.

Επίσης να τονίσουμε ότι τα ιδιαίτερα μαθήματα που παρέχουμε είναι εξατομικευμένα τόσο στα Γερμανικά για ενήλικες όσο και στα Γερμανικά για παιδιά. Το πρόγραμμα, η ύλη και ο ρυθμός των μαθημάτων προσαρμόζεται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις ώστε το μάθημα Γερμανικών να γίνεται εύκολα, ευχάριστα και οικονομικά.

Για λεπτομέρειες στις τιμές τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μας ένα email. Κάθε εβδομάδα τρέχουν νέες προσφορές στα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών, εκμεταλευτείτε την δικιά σας προσφορά άμεσα!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

210 2139438

6972737372

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

tonia-xatzaki-kathigitria-germanikwnΦιλικά,
Τόνια Χατζάκη
Καθηγήτρια Γερμανικών και υπεύθυνη συντονισμού των ιδιαιτέρων μαθημάτων δυτικής Αττικής.

 

Στην κορυφή