Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών - Προσφορά στους 2 μαθητές ο 1 δωρεάν - Δεκέμβριος 2013

idiaitera-mathimata-agglikwn-prosfora-dekemvriou-2013

Θέλεις να ξεκινήσεις ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών οικονομικά; Τώρα έχεις τη λύση. Δες την οικονομική προσφορά της Εκμάθησης για τα μαθήματα Αγγλικών που θα κλείσουν μέσα στον Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα η Προσφορά μας αφορά την εκμάθηση Αγγλικών με ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο σας ή online. Όσοι κλείσετε μαθήματα Αγγλικών μέσα στον Δεκέμβριο θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα 2 ατόμων στην τιμή του ενός. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι οι καθηγητές Αγγλικών είναι πτυχιούχοι Αγγλικής Φιλολογίας και έμπειροι στο χώρο των ιδιαιτέρων μαθημάτων με πολλές ώρες διδασκαλίας στο ενεργητικό τους.

Επίσης να τονίσουμε ότι τα ιδιαίτερα μαθήματα που παρέχουμε είναι εξατομικευμένα τόσο στα Αγγλικά για ενήλικες όσο και στα Αγγλικά για παιδιά. Το πρόγραμμα, η ύλη και ο ρυθμός των μαθημάτων προσαρμόζεται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις ώστε το μάθημα Αγγλικών να γίνεται εύκολα, ευχάριστα και οικονομικά.

Για λεπτομέρειες στις τιμές τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μας ένα email. Κάθε εβδομάδα τρέχουν νέες προσφορές στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών, εκμεταλευτείτε την δικιά σας οικονομική προσφορά άμεσα, εκμεταλευτείτε την έκπτωση της Εκμάθησης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

210 2139438

6972737372

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

maria-mparla-circularΦιλικά,
Μαρία Μπάρλα
Καθηγήτρια Αγγλικών και υπεύθυνη οργάνωσης και συντονισμού των ιδιαιτέρων μαθημάτων στην Εκμάθηση

Στην κορυφή