Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Μαθήματα Γαλλικών - Προσφορά Δεκεμβρίου 50% Έκπτωση

idiaitera-mathimata-gallikwn-prosfora-oktovriou-2013

Αναζητάτε μία οικονομική λύση για τα μαθήματα Γαλλικών σας; Εμπιστευτείτε τον εκπαιδευτικό οργανισμό της Εκμάθησης για τα μαθήματα σας και ξεκινήστε οικονομικά. Δείτε την προσφορά μας

Συγκεκριμένα η Προσφορά μας αφορά την εκμάθηση Γαλλικών με ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο σας ή online. Όσοι κλείσετε μαθήματα Γαλλικών μέσα στον Δεκέμβριο, μπορείτε να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικών 2 άτομα μαζί στην τιμή του ενός! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι οι καθηγητές Γαλλικών είναι έμπειροι στο χώρο των ιδιαιτέρων μαθημάτων με πολλές ώρες διδασκαλίας στο ενεργητικό τους, γνωρίζουν τις δυσκολίες που συνήθως αντιμετωπίζουν οι μαθητές κατά την διάρκεια των μαθημάτων και μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν τη δομή που πρέπει να ακολουθηθεί στα μαθήματα.

Επίσης να τονίσουμε ότι τα ιδιαίτερα μαθήματα που παρέχουμε είναι εξατομικευμένα τόσο στα Γαλλικά για ενήλικες όσο και στα Γαλλικά για παιδιά. Το πρόγραμμα, η ύλη και ο ρυθμός των μαθημάτων προσαρμόζεται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις ώστε το μάθημα Γαλλικών να γίνεται εύκολα, ευχάριστα και οικονομικά.

Για λεπτομέρειες στις τιμές τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μας ένα email. Κάθε εβδομάδα τρέχουν νέες προσφορές στα ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικών, εκμεταλευτείτε την δικιά σας προσφορά άμεσα!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

210 2139438

6972737372

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

isavella-vasilatou-kathigitria-gallikwnΦιλικά,
Ισαβέλλα Βασιλάτου
Καθηγήτρια Γαλλικών στην Εκμάθηση

 

Στην κορυφή