Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Εγγραφή στο Newsletter μας

Θέλετε να ενημερώνεστε σχετικά με θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, τις ξένες γλώσσες και γενικότα τα διπλώματα ξένων γλωσσών; Θέλετε να λαμβάνετε δωρεάν συμβουλές για το πώς να περάσετε τις εξετάσεις αγγλικών σας ή πώς να βελτιώσετε την απόδοσή σας στα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών που κάνετε;

Αν ναι, τότε ίσως σας ενδιαφέρει να εγγραφτείτε στην mailing list του newsletter μας όπου κάθε εβδομάδα θα ενημερώνεστε - λαμβάνετε πληροφορίες όπως:

  • Ενδιαφέρον θέματα στο χώρο της εκπαίδευσης, άρθρα και δημοσιεύσεις που δημιουργήσαμε ή βρήκαμε ενδιαφέρουσες και τις αναρτήσαμε στο blog της Εκμάθησης.
  • Προσφορές για ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικώνιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών, ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικών, ιδιαίτερα μαθήματα Ιταλικών και ιδιαίτερα μαθήματα Ισπανικών. Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμά μας και τα μαθήματα ξένων γλωσσών που υποστηρίζουμε στην ενότητα των μαθημάτων μας.
  • Πληροφορίες για τα πτυχία ξένων γλωσσών (πτυχία Αγγλικών, Γερμανικών, Γαλλικών, Ιταλικών, Ισπανικών κτλ), άρθρα σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων, συμβουλές για επιτυχή εξέταση σε πτυχία ξένων γλωσσών καθώς συμβουλές διαβάσματος και οργάνωσης του χρόνου σας.
  • Παράλληλα με την εγγραφή σας στο newsletter μας, λαμβάνετε εντελώς δωρεάν τα ebooks από το εκπαιδευτικό υλικό μας, στα οποία θα βρείτε πληροφορίες για τις εξετάσεις διαφόρων πτυχίων ξενων γλωσσών, συμβουλές για το πώς να περάσετε τις εξετάσεις, sample tests, past papers από εξετάσεις προηγούμενων ετών και άλλα πολλά!
    Μερικά από τα ebooks που σας προσφέρουμε δωρεάν με την εγγραφή σας στο newsletter μας:
    toeic-secrets-cover-small exam-success-small ecce-success-guide-small 

Εγγραφή στο Newsletter:

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού:

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Αυτόματη εγγραφή σε" and make sure the selected lists are enabled

 

Στην κορυφή