Κατέβασε το Ebook

Με την εγγραφή σου στο ekmathisi.gr και την αντίστοιχη συγκατάθεση σου, θα μπορείς να λαμβάνεις όλες μας τις ενημερώσεις. Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στα πλαίσια των υπηρεσιών μας και στην επικοινωνία περιεχομένου που σας ενδιαφέρει. Μπορείς να δώσεις συγκατάθεση μόνο αν είσαι άνω των 16 ετών αλλά και σε κάθε περίπτωση να ανακαλέσεις επιλέγοντας το κουμπί απεγραφής που θα βρεις σε κάθε μας επικοινωνία.

Please enable the javascript to submit this form

Σχετικά Με Αυτό Το E-Book  :

Η μάθηση είναι χαρά, είναι μια θετική και δημιουργική διαδικασία που ξεκινά από τα πρώτα δευτερόλεπτα της ζωής. Είναι μια σειρά από ατελείωτα “γιατί” που πρέπει όλα να απαντηθούν με τον κατάλληλο τρόπο.

Η εκμάθηση ξένων γλωσσών είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για την ομαλή ανάπτυξη και εξέλιξη του ανθρώπου που όμως επιτυγχάνεται μόνο με πολλά χαμόγελα, αγάπη, επιβράβευση, ομαδική προσπάθεια και μέθοδο.

 

20 χρόνια προσπαθούμε να προσφέρουμε σε όλους τη δυνατότητα να μάθουν ξένες γλώσσες γρήγορα, ευχάριστα, εύκολα και οικονομικά. Για αυτό και εμείς δημιουργήσαμε αυτό το e-book που θα βοηθήσει όλα τα

παιδιά να ανακαλύψουν τη μαγεία της μάθησης.

Γιατί είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι της γνώσης.