Σχετικά Με Αυτό Το E-Book  :

Η διδασκαλία Αγγλικών (και γενικότερα ξένων γλωσσών) για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομμάτι για την ομάδα των εκπαιδευτικών του οργανισμού Ekmathisi που το αντιμετωπίζουν με πολύ αγάπη, επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματισμό.

Τα αγγλικά είναι μία μη φωνολογική γλώσσα (άλλα ακούμε, άλλα διαβάζουμε, άλλα γράφουμε) πολύπλοκη για άτομα με ειδικές μαθησιακές ανάγκες και δυσκολίες μάθησης, απαιτείται λοιπόν μια ολοκληρωμένη ψυχοπαιδαγωγική υποστήριξη ώστε να πετύχουμε σωστά αποτελέσματα.

Συχνά οι γονείς των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες αναρωτιούνται, εάν είναι εφικτή η προσέγγιση των αγγλικών. Ένα παιδί με μαθησιακές δυσκολίες είναι δυνατό να αντιμετωπίζει τις ίδιες δυσκολίες στην αγγλική γλώσσα, όπως και στη μητρική του. Συγκεκριμένα, οι μικρές ή οι μεγάλες δυσκολίες των παιδιών στη γραμματική και στο συντακτικό της μητρικής γλώσσας ενδέχεται να εμφανιστούν και στα αγγλικά;

Προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε χρήσιμες πληροφορίες  για την διδασκαλία Αγγλικών για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες ,για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε εάν είναι εφικτή η προσέγγιση των αγγλικών.

Συγκεκριμένα το e-book αυτό περιέχει :

  • Τι είναι οι Μαθησιακές Δυσκολίες.
  • Οι πιο συνηθισμένες μαθησιακές δυσκολίες.
  • Αγγλικά και Μαθησιακές Δυσκολίες.
  • Συμβουλές/Tips για το διάβασμα, την ανάγνωση, την γραπτή έκφραση, τον προφορικό λόγο.
  • Και αλλά πολλά.