Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Online Μαθήματα Ξένων Γλωσσών

online-mathimata-banner

Τι είναι το ψηφιακό σχολείο;

Οι ψηφιακές τάξεις της «Επικοινωνίας» προσφέρουν σε όλους την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα ξένων γλωσσών και πληροφορικής σε εικονική αίθουσα με ταυτόχρονη παρουσία εκπαιδευτή και εκπαιδευομένων στο διαδίκτυο, με δυνατότητες πλήρους αλληλεπίδρασης, όπως σε μία φυσική αίθουσα. Οι δάσκαλοι και οι μαθητές μπορεί να βρίσκονται στο σπίτι, στο γραφείο τους ή σε οποιουσδήποτε άλλους χώρους γεωγραφικά διεσπαρμένους και να συμμετέχουν σε μία «εικονική» αίθουσα στο διαδίκτυο την ίδια χρονική στιγμή.

Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στο Internet. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να συμμετέχουν χρησιμοποιώντας το Android κινητό ή ταμπλέτα τους

Οι μαθητές έχουν τις παρακάτω δυνατότητες μέσα στην «εικονική» αίθουσα:

 • Τηλεδιάσκεψη (video conferencing)
 • Συνομιλία με ήχο (audio conferencing)
 • Επικοινωνία με κείμενο (chat)
 • Παρουσίαση εκπαιδευτικού περιεχομένου
 • Κοινή χρήση εφαρμογών (Application Sharing)
 • Χρήση εργαλείων επισήμανσης (whiteboarding)

Το online μάθημα γίνεται με χρήση διαδραστικών προγραμμάτων που βοηθάνε τους μαθητές να μαθαίνουν ευχάριστα, γρήγορα και εύκολα.

Με δυο λόγια έχουν τις ίδιες δυνατότητες που θα είχαν αν βρίσκονταν στην αίθουσα διδασκαλίας και όχι στο χώρο τους.

Πώς γίνονται τα online μαθήματα;

information-650x191

Το μόνο που χρειάζεται ένας μαθητής για να "λάβει" μέρος στα online μαθήματα του ψηφιακού σχολείου είναι ένας υπολογιστή με πρόσβαση στο Internet.
Τίποτα άλλο!!!
Ο χρήστης θα πληκτρολογήσει την διεύθυνση της ψηφιακής αίθουσας, θα βάλει το όνομα του (username) και τον κωδικό του (password) και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα θα είναι στο "θρανίο" της online αίθουσάς του.
Τόσο απλά!!!
Μέσα στην αίθουσα και κατά την διάρκεια του διαδικτυακού μαθήματος βλέπεις και ακούς ΖΩΝΤΑΝΑ τόσο τον καθηγητή σου όσο και όλους τους συμμαθητές σου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όλα τα μέλη της τάξης να συμμετέχουν ενεργά καθ΄ όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Η πλατφόρμα των διαδικτυακών μαθημάτων από το φροντιστήριο "Επικοινωνία" έχει τεράστιες δυνατότητες. Έτσι οι μαθητές και ο καθηγητής μπορούν:

Να μοιράζονται ταυτόχρονα ένα βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή και να ΓΡΑΦΟΥΝ πάνω σε αυτό το βιβλίο. Μπορούν να συμπληρώσουν κενά, να γράψουν κείμενα, να κυκλώσουν σωστές απαντήσεις, να διαγράψουν λάθος κτλ. Ό,τι ακριβώς θα κάνανε στο δικό τους βιβλίο. Και φυσικά μπορούν να κατεβάσουν το βιβλίο στο υπολογιστή τους και να το έχουν διαθέσιμο και εκτός της ψηφιακής αίθουσας.

 • Nα ακούνε όλοι μαζί τις ασκήσεις ακουστικών (listening) και να σημειώνουν τις σωστές απαντήσεις.
 • Να παρακολουθούν ταυτόχρονα ένα βίντεο και να το σχολιάζουν.
 • Να συνδέονται όλοι μαζί στην ίδια σελίδα στο διαδίκτυο με το πάτημα ενός κουμπί ΜΟΝΟ.
 • Να μοιράζονται κάθε είδους εφαρμογή από οποιοδήποτε μαθητή.
 • Να μπορούν να ΞΑΝΑΔΟΥΝ όλο το μάθημά τους όποτε θέλουν.
 • Να τους προσφερθεί απομακρυσμένη βοήθεια από οποιοδήποτε τεχνικό του φροντιστηρίου ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να κάνουν τίποτα.
 • Και πολλά πολλά άλλα...

information-650x191

Στην κορυφή