Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες

 

Η διδασκαλία Αγγλικών (και γενικότερα ξένων γλωσσών) για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομμάτι για την ομάδα των εκπαιδευτικών της Εκμάθησης που το αντιμετωπίζουν με πολύ αγάπη, επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματισμό.

Με το πέρασμα των χρόνων έχουν ακουστεί και γραφτεί αρκετά σχετικά με τις μαθησιακές δυσκολίες που έρχονται αντιμέτωπα αρκετά παιδιά κατά την επαφή τους με τις μαθησιακές προκλήσεις τόσο του σχολείου όσο και των παράπλευρων εκπαιδευτικών τους δραστηριοτήτων. Όπως είναι λογικό, ολοένα και περισσότεροι γονείς συνειδητοποιούν και κατανοούν τις δυσκολίες αυτές των παιδιών τους και αναζητούν ειδική και σωστή ενημέρωση προκειμένου να χειριστούν ορθά την κατάσταση.

Στην Εκμάθηση αντιλαμβανόμαστε την προσπάθεια αυτή των γονιών και ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες. Οι εκπαιδευτικοί καθηγητές της Εκμάθησης μπορούν μέσα από τις κατάλληλες μεθόδους που ακολουθάμε να ενισχύσουν τους μικρούς μαθητές με μαθησιακές ιδιαιτερότητες.

mathimata-gia-paidia-stis-ksenes-glwssesΜέσα από την εμπειρία μας στη διδασκαλία και την επαφή μας με παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες αντιλαμβανόμαστε και προσπαθούμε να κατανοήσουν και οι γονείς ότι οι ιδιαιτερότητες κάθε μαθητή είναι διαφορετικές. Έτσι στην Εκμάθηση προτίνουμε τα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών ως την πιο αξιόπιστη λύση προκειμένου τα μαθήματα να μπορούν να προσαρμόζονται ακριβώς πάνω στις ανάγκες του εκάστωτε παιδιού αλλά και για να έχει ο μαθητής την απόλυση βοήθεια και προσοχή από τον καθηγητή.

Η ενσωμάτωση ενός παιδιού με μαθησιακές δυσκολίες σε μία τάξη φροντιστηρίου θεωρητικά του ίδιου επιπέδου ή σε τάξη που απαρτίζεται από μαθητές διαφορετικών επιπέδων και δυνατοτήτων όπως συνήθως συμβαίνει στο σχολείο, δεν μπορεί να ωφελήσει το παιδί αν ο σχεδιασμός διδασκαλίας δεν είναι τέτοιος ώστε να προνοεί για την επαρκή κάλυψη των αναγκών του. Στα ιδιαίτερα μαθήματα τόσο η ύλη όσο και ο ρυθμός των μαθημάτων προσαρμόζεται και αλλάζει σύμφωνα με τις ανάγκες του παιδιού. Σκοπός στις περιπτώσεις μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες δεν είναι να ολοκληρωθεί μια συγκεκριμένη ύλη, αλλά να ολοκληρωθεί με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό κατανόησης από τον μαθητή.

Όσον αφορά τα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, η Εκμάθηση παρέχει:

stared-markerΈμπειρο διδακτικό προσωπικό
Οι καθηγητές μας είναι έμπειροι τόσο στις μαθησιακές δυσκολίες έχοντας παρακολουθήσει σχετικά σεμινάρια μαθησιακών δυσκολιών όσο και στην διδασκαλία ξένων γλωσσών αριθμώντας πολλές ώρες ενεργών μαθημάτων στο δυναμικό τους.

open-bookΚατάλληλα σχεδιασμένα εκπαιδευτικά προγράμματα
Με χρήση κατάλληλων και ειδικά διαμορφωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων πετυχαίνουμε να κεντρίζουμε την προσοχή των μικρών μαθητών, να διατηρούμε την προσοχή τους στο μάθημα και να αφομιώνουν την ύλη με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

Health-loveΑγάπη για το αντικείμενο
Ο χώρος των ιδιαιτέρων μαθημάτων όταν μάλιστα αφορά παιδιά με ή χωρίς μαθησιακές δυσκολίες θα ήταν κενός αν δεν αγαπούσαμε αυτό που κάνουμε. Με τους μαθητές μας προσπαθούμε να δημιουργούμε ένα οικείο περιβάλλον προκειμένου η εκμάθηση να είναι ευχάριστη και αποδοτική. Ελάτε στην οικογένεια του εκπαιδευτικού οργανισμού της Εκμάθησης να σας γνωρίσουμε προσωπικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στο θέμα και στα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρουμε για τον σκοπό αυτόν και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε στο 210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

roula-tastaniΦιλικά,

Ρούλα Ταστάνη
υπεύθυνη επικοινωνίας στην Εκμάθηση.
Θα χαρώ πολύ να σας εξυπηρετήσω.

Στην κορυφή