Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Μαθήματα Ξένων Γλωσσών για Επιχειρήσεις - Γενικές Πληροφορίες

eidikeusi-epixeiriseis

Θέλετε να αναβαθμίσετε το επίπεδο των εργαζομένων και της επιχείρησής σας; Θέλετε να ανοιχτείτε εμπορικά σε χώρες πέρα από την Ελλάδα και την Κύπρο; Κάνετε εμπορικές συναλλαγές και συνεργασίες με εταιρείες του εξωτερικού και έρχεστε καθημερινά σε επαφή μαζί τους; Όποιος κι αν είναι ο λόγος, η εκμάθηση ξένων γλωσσών δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και οικονομική. Εκμεταλλευτείτε τα πρόγραμμα εκμάθησης ξένων γλωσσών του εκπαιδευτικού οργανισμού Εκμάθηση και αναβαθμείστε το επίπεδο της επιχείρησής σας.

Στην Εκμάθηση αναλαμβάνουμε εταιρείες και επιχειρήσεις από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους. Εξετάζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και διαμορφώνουμε το πρόγραμμα και την δομή των μαθημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες και τους σκοπούς της εκάστωτε επιχείρησης. Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί το πρόγραμμα το οποίο θα καλύψει τις ενδοεταιρικές σας ανάγκες καθώς και τις εμπορικές σας συνεργασίες με άλλες επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Δείτε ένα ενδεικτικό πλαίσιο μαθημάτων και ωρών σύμφωνα με το οποίο μπορούμε να διαμορφώσουμε το δικό σας πρόγραμμα επιμόρφωσης προσωπικού.

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα ένταξης της επιχείρησής σας στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που δικαιούστε εφόσον οι εργαζόμενοι σας είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ. Έχετε δηλαδή την δυνατότητα να επιμορφώσετε δωρεάν τους εργαζομένους σας μέσα από το επιδοτούμενο πρόγραμμα που πραγματοποιείται από το ΛΑΕΚ και τον ΟΑΕΔ. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ένταξή σας στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ - ΛΑΕΚ 0,45%.

Ξεκινήστε μαθήματα Αγγλικών, Γερμανικών, Γαλλικών, Ιταλικών, Ισπανικών, Κινέζικων, Τούρκικων, Ρώσικων, Νορβηγικών, Σουηδικών και Ολλανδικών. Εξειδικευόμαστε σε κάθε γλώσσα ξεχωριστά, μέσα από ένα team καθηγητών για την κάθε γλώσσα αντίστοιχα. Εμπιστευτείτε την Εκμάθηση και τους έμπειρους καθηγητές ξένων γλωσσών που διαθέτει, οι οποίοι μετράνε πολλές ώρες διδασκαλίας ξένων γλωσσών στο ενεργητικό τους. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τους καθηγητές ξένων γλωσσών - εισηγητές των επιχειρήσεων.

Ελάτε να ξεκινήσουμε μαζί τη διαδικασία έναρξης μαθημάτων και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

maria-mparlaΕίμαι η Μαρία Μπάρλα
καθηγήτρια Αγγλικών και υπεύθυνη οργάνωσης και συντονισμού του εκπαιδευτικού οργανισμού Εκμάθηση.

Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα μαθήματα ξένων γλωσσών σε επιχειρήσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72 ή στείλτε μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στην κορυφή