Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Video - Εκπαιδευτικό Υλικό

Δείτε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε:

Παρακάτω θα βρείτε ενδιαφέροντα video σχετικά με τα πτυχία ξένων γλωσσών.

  • Πώς είναι η δομή και το περιεχόμενο των σημαντικότερων πτυχίων ξένων γλωσσών
  • Προσομοιώσεις Speaking
  • Συμβουλές και Παρατηρήσεις για τις εξετάσεις
  • και πολλά άλλα!

 

Για περισσότερα video μπορείτε να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube

 

Ψάχνεις για ιδιαίτερα ξένων γλωσσών?

 

Αποφασίσαμε να σας δώσουμε υλικό έτσι ώστε να μπορέσετε να εξασκήσετε και να βελτιώσετε δωρεάν τα Αγγλικά σας. Σε αυτό το μάθημα ο Mark εξηγεί πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρόθεση "in" και απευθήνετε σε μαθητές Pre Intermediate επιπέδου. 

 

Αποφασίσαμε να σας δώσουμε υλικό έτσι ώστε να μπορέσετε να εξασκήσετε και να βελτιώσετε δωρεάν τα Αγγλικά σας. Σε αυτό το μάθημα ο Mark εξηγεί πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρόθεση "in" και απευθήνετε σε μαθητές Pre Intermediate επιπέδου. 

 

Αποφασίσαμε να σας δώσουμε υλικό έτσι ώστε να μπορέσετε να εξασκήσετε και να βελτιώσετε δωρεάν τα Αγγλικά σας. Σε αυτό το μάθημα ο Mark εξηγεί πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρόθεση "at" και απευθήνετε σε μαθητές Pre Intermediate επιπέδου. 

 

Αποφασίσαμε να σας δώσουμε υλικό έτσι ώστε να μπορέσετε να εξασκήσετε και να βελτιώσετε δωρεάν τα Αγγλικά σας. Σε αυτό το μάθημα ο Mark εξηγεί πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Past Simple και απευθήνετε σε μαθητές Pre Intermediate επιπέδου. 

 

Αποφασίσαμε να σας δώσουμε υλικό έτσι ώστε να μπορέσετε να εξασκήσετε και να βελτιώσετε δωρεάν τα Αγγλικά σας. Σε αυτό το μάθημα ο Mark εξηγεί πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ουσιαστικά και αντωνυμίες και απευθήνετε σε μαθητές Pre Intermediate επιπέδου. 

 

Αποφασίσαμε να σας δώσουμε υλικό έτσι ώστε να μπορέσετε να εξασκήσετε και να βελτιώσετε δωρεάν τα Αγγλικά σας. Σε αυτό το μάθημα ο Mark εξηγεί πως μπορείτε να σχηματίσετε ερωτηματικές προτάσεις και απευθήνετε σε μαθητές Pre Intermediate επιπέδου. 

 

 

Αποφασίσαμε να σας δώσουμε υλικό έτσι ώστε να μπορέσετε να εξασκήσετε και να βελτιώσετε δωρεάν τα Αγγλικά σας. Σε αυτό το μάθημα ο Mark εξηγεί πως μπορείτε να σχηματίσετε αρνητικές προτάσεις και απευθήνετε σε μαθητές Pre Intermediate επιπέδου. 

 

Αποφασίσαμε να σας δώσουμε υλικό έτσι ώστε να μπορέσετε να εξασκήσετε και να βελτιώσετε δωρεάν τα Αγγλικά σας. Σε αυτό το μάθημα ο Mark εξηγεί τη χρήση των επιρημάτων και απευθήνετε σε μαθητές Pre Intermediate επιπέδου. 

 

Αποφασίσαμε να σας δώσουμε υλικό έτσι ώστε να μπορέσετε να εξασκήσετε και να βελτιώσετε δωρεάν τα Αγγλικά σας. Σε αυτό το μάθημα ο Mark εξηγεί τη χρήση των επιθέτων και απευθήνετε σε μαθητές Pre Intermediate επιπέδου. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε μία αναλυτική περιγραφή για το TOEIC test για κάθε part ξεχωριστά. Μάθετε τη δομή, το περιεχόμενο και τον τρόπο εξέτασης του TOEIC.

Προβολή

Δείτε την δομή, το περιεχόμενο και τον τρόπο βαθμολόγησης του διπλώματος TOEIC. Ξεκινήστε τώρα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών με την ασφάλεια των έμπειρων καθηγητών της Εκμάθησης.

Προβολή

Δείτε ποιοί είναι οι άνρθωποι πίσω από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Εκμάθηση. Αναλαμβάνουμε τα ιδιαίτερα μαθήματα που θέλετε να ξεκινήσετε προσωπικά.

Προβολή

Ξεκινήσετε ιδιαίτερα μαθήματα σε μία ξένη γλώσσα από το σπίτι σας, από το γραφείο σας, online μαθήματα, μαθήματα σε τάξη.

Προβολή

Δείτε την αναλυτική περιγραφή για τα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρουμε στους ενήλικες μαθητές και μαθήτριές μας.

Προβολή

Σας παρουσιάζουμε την ψηφιακή πλατφόρμα online μαθημάτων του εκπαιδευτικού οργανισμού Εκμάθηση. Δείτε αναλυτικά ένα μάθημα 3 ατόμων.

Προβολή

Δείτε και μάθετε για τα online μαθήματα ξένων γλωσσών που παρέχουμε μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα ψηφιακών μαθημάτων μας.

Προβολή

Δείτε την ψηφιακή πλατφόρμα για τα online μαθήματα που χρησιμοποιούμε καθώς και τα πλεονεκτήματα της.

Προβολή

Δείτε το εύρος των γλωσσών που διδάσκουμε με έμπειρους καθηγητές καθώς και την εξειδικευμένη διδασκαλία επαγγελματικών όρων.

Προβολή

Ψάχνετε τον κατάλληλο καθηγητή για τα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών στο παιδί σας; Εμπιστευτείτε την Εκμάθηση. Δείτε γιατί να μας επιλέξετε.

Προβολή

Είστε ενήλικας και σκέφτεστε να ξεκινήστε ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών; Δείτε 4 λόγους για τους οποίους μπορείτε να εμπειστευτείτε τον εκπαιδευτικό οργανισμό Εκμάθηση.

Προβολή

Δείτε στο video μία προσομοίωση του speaking επιπέδου Lower για το πτυχίο του ESB B2

Προβολή

Δείτε την Video Παρουσίαση για το πτυχίο ESB B2, τη δομή και το περιεχόμενό του. Ξεκινήστε ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών έχοντας τις σωστές βάσεις

Προβολή

Δείτε την Video Παρουσίαση για το πτυχίο ECCE του Michigan, τη δομή και το περιεχόμενό του. Ξεκινήστε ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών έχοντας τις σωστές βάσεις

Προβολή
Στην κορυφή