Σεμινάριο Digital Tools

Go Digital με την τάξη σου! Δεν ξέρεις τι σημαίνει; Έλα να σου μάθουμε!

Το Webinar είναι κατάλληλο για όλους τους Καθηγητές Ξένων Γλωσσών!

Σεμινάριο Digital Tools με τη Μελπομένη Ιωαννίδου | Ekmathisi.edu.gr

 • Μάρτιος 12 – 27, 2018
 • 10:30 AM to 13:30 PM
 • Το Webinar θα πραγματοποιηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ZOOM
 • 210 21 39 438
Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018
 • 10:30 ΑΜ — 11:00 ΑΜ
  Εισαγωγή
 • 11:00 ΑΜ — 11:20 ΑΜ
  Ανάλυση του Digital News Stand
 • 11:20 AM — 11:40 AM
  Ανάλυση των Social Media Prompts
 • 11:40 AM — 12:20 PM
  Ανάλυση του Flipped Classroom
 • 12:20 PM — 13:00 PM
  Ανάλυση του School Blog
 • 13:00 PM — 13:30 PM
  Σχόλια & Συζήτηση
Κυριακή 18 Μαρτίου 2018
 • 10:30 ΑΜ — 11:00 ΑΜ
  Εισαγωγή
 • 11:00 ΑΜ — 11:20 ΑΜ
  Ανάλυση του Digital News Stand
 • 11:20 AM — 11:40 AM
  Ανάλυση των Social Media Prompts
 • 11:40 AM — 12:20 PM
  Ανάλυση του Flipped Classroom
 • 12:20 PM — 13:00 PM
  Ανάλυση του School Blog
 • 13:00 PM — 13:30 PM
  Σχόλια & Συζήτηση

Πληριφορίες για το σεμινάριο Digital Tools :

Το webinar μπορείτε να το παρακολουθήσετε Online Ζωντανά & όποτε επιθυμείτε ξανά  Βιντεοσκοπημένο!

Δυνατότητα παρακολούθησης του webinar σε δύο ημερομηνίες. Διάλεξε ποια σε βολεύει καλύτερα και πάρε μέρος!

  100 Θέσεις Online Παρακολούθησης του Webinar για κάθε ημερομηνία.

Το Webinar θα πραγματοποιηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα 

Θέλετε να εμπλουτίσετε το μάθημα σας με ενδιαφέρον περιεχόμενο αλλά δεν ξέρετε πώς; Έχετε παρατηρήσει ότι πολλές φορές οι μαθητές βαριούνται τα επαναλαμβανόμενα θέματα που έχουν όλα τα βιβλία; Θέλετε να αυξήσετε το ενδιαφέρον τους; Αν ναι, τότε παρακολουθήστε ζωντανά το webinar για να σας δείξω πως χρησιμοποιώντας άρθρα από e-newspapers & e-magazines θα διδάσκετε τους μαθητές σας με νέο υλικό.

Έχετε κουραστεί να λέτε στους μαθητές να κλείσουν το κινητό μέσα στην τάξη; Θα θέλατε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία για να τραβήξετε το ενδιαφέρον τους; Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να χρησιμοποιήσετε τα Social Media (Facebook, Instagram, etc.) υπέρ σας. Σας φαίνεται απίθανο; Κι όμως με πολύ απλά βήματα είναι εφικτό. Παρακολουθήστε το webinar και θα σας δείξω τον τρόπο να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά.

Θα ήθελες να έχεις παραπάνω χρόνο για δραστηριότητες και εξάσκηση στην τάξη; Βαρέθηκες να επαναλαμβάνεις για ώρες γραμματική; Δεν σου φτάνει ο χρόνος που έχεις στην τάξη για να κάνεις όσα θα ήθελες; Αν ναι, τότε έλα να σου δείξω πώς θα γλιτώσεις χρόνο φτιάχνοντας δικά σου βίντεο, με ότι υλικό θα ήθελες – το οποίο θα μπορείς να χρησιμοποιείς όλο το χρόνο για επανάληψη.

Όταν λες τη λέξη homework σε στραβοκοιτάζουν; Έχεις προσπαθήσει να το κάνεις πιο διασκεδαστικό και συμμετοχικό αλλά απέτυχες; Υπάρχει τρόπος να τους κάνεις να ενδιαφερθούν πιο πολύ και να δουλέψουν ομαδικά; Υπάρχει και μπορώ να στον μάθω εύκολα.  Κάνε το βήμα, παρακολούθησε το webinar και γίνε πιο ανταγωνιστικός στις νέες τεχνολογίες απο τους συναδέλφους σου και πιο ελκυστικός για τους μαθητές σου.

Ομιλήτρια του Webinar η γνωστή YouTuber & ειδική Εκμάθησης Αγγλικών Online
Μελπομένη Ιωαννίδου – Σεμινάριο Digital Tools

“Η διδασκαλία ήταν πάντα το πάθος μου”

Αυτό το παιδικό πάθος μεγάλωσε με τα χρόνια, χωρίς να χάσει την παιδική αγάπη που πλέον είναι επάγγελμα και λειτούργημα της. Μετά τις σπουδές της στην Παιδαγωγική σχολή του Α.Π.Θ, ασχολήθηκε αρχικά στην ελληνική Κοινότητα του Μονάχου με την διδασκαλία της Γερμανικής Γλώσσας – όντας η δεύτερη μητρική της – και έπειτα άρχισε ιδιαίτερα μαθήματα στην αγαπημένη της γλώσσα, την Αγγλική – τρίτη μητρική της. Στην πορεία εξειδικεύτηκε στην διαδικτυακή εκπαίδευση, το μέλλον της γενιάς μας.

Βέβαια όλα αυτά δεν μπορούσαν να ικανοποιήσουν την ανάγκη για πρωτοπορία και έτσι κάλεσε όλη την Ελλάδα να πάρει θέση στο πρώτο θρανίο, μπροστά την οθόνη η οποία μετατρέπεται με την Μελπομένη σε πίνακα. Μέσα σε ένα χρόνο 250,000 μαθητές επωφελήθηκαν από την χαρά να μοιράζει η Μελπομένη αφιλοκερδώς τις γνώσεις της είτε στο κανάλι του YouTubeΑγγλικά Στο πρώτο θρανίο!

Είτε στο blog Αγγλικά Στο πρώτο θρανίο, όπου ήδη διαβάστηκαν τα άρθρα της πάνω από 110.000 φορές.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής!

Οι απόψεις των καθηγητών για τα σεμινάρια μας

Αναμφισβήτητα το σεμινάριο της 10ης Δεκεμβρίου ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά που έχω παρακολουθήσει στην πορεία μου ως καθηγήτρια. Ήδη έχω ξεκινήσει να χρησιμοποιώ κάποια από τα tools που διδαχθήκαμε και σαν feedback να ενημερώσω ότι οι μαθητές τα λατρεύουν και τα αποζητούν σε κάθε μάθημα, ειδικά το Kahoot!!! 😀 Άξιζε τα λεφτά του και την ταλαιπωρία για να φτάσω μέχρι εκεί! Ραντεβού σε επόμενα events 😉

Ιωάννα Π.
Καθηγήτρια Αγγλικών

Το σεμινάριο για τους καθηγητές ξένων γλωσσών του Σαββάτου 10.12.16 ήταν πάρα πολύ ευχάριστο και διαφωτιστικό, ειδικά για εκείνους που βρίσκονται στα πρώτα τους βήματα

Στέλλα Σ.
Καθηγήτρια Αγγλικών

Οι νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση είναι ένα κομμάτι που πραγματικά άλλαξε το τρόπο που κάνω μάθημα!

Πηνελόπη Γ.
Καθηγήτρια Γερμανικών και Αγγλικών

Παρακολούθησα το σεμινάριο και με βοήθησε να αλλάξω το επαγγελματικό μου μέλλον. Έμαθα όλα όσα χρειάζομαι για να οργανώσω τα μαθήματά μου!

Μαρίνα Π.
Καθηγήτρια Γαλλικών
SHARE[addtoany]
2018-3-12 10:30 AM 2018-3-27 13:30 PM Europe/London Σεμινάριο Digital Tools με τη Μελπομένη Ιωαννίδου | Ekmathisi.edu.gr Digital Newsstand, Social Media Prompts, The Flipped Classroom, School Blog Το Webinar θα πραγματοποιηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ZOOM
save event to calendar
past event
0

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα