Σεμινάριο για καθηγητές ξένων γλωσσών

Διδάξτε Ομαδικά ή Ιδιαίτερα Μαθήματα στη Καλύτερη Ψηφιακή αίθουσα!

Το Σεμινάριο είναι κατάλληλο για Καθηγητές Γυμνασίου & Λυκείου όλων των ειδικοτήτων καθώς επίσης και Καθηγητές Ξένων Γλωσσών!

Σεμινάριο για καθηγητές ξένων γλωσσών | Ekmathisi.edu.gr

 • Μάρτιος 12 – 20, 2017
 • info@ekmathisis.edu.gr
 • 210 21 39 438
Σάββατο 3 Ιουνίου 2018
 • 10:30 ΑΜ — 11:00 ΑΜ
  Προσέλευση
 • 11:00 ΑΜ — 11:20 ΑΜ
  Η Καλύτερη Ψηφιακή Αίθουσα
 • 11:20 AM — 11:40 AM
  ΑΔημιουργία e-book
 • 11:40 AM — 12:20 PM
  Δημιουργία Online Quiz
 • 12:20 PM — 13:00 PM
  Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Σάββατο 17 Ιουνίου 2018
 • 10:30 ΑΜ — 11:00 ΑΜ
  Προσέλευση
 • 11:00 ΑΜ — 11:20 ΑΜ
  Η Καλύτερη Ψηφιακή Αίθουσα
 • 11:20 AM — 11:40 AM
  ΑΔημιουργία e-book
 • 11:40 AM — 12:20 PM
  Δημιουργία Online Quiz
 • 12:20 PM — 13:00 PM
  Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Πληροφορίες για το Σεμινάριο για καθηγητές ξένων γλωσσών:

Έχετε κουραστεί από την αστάθεια και την αναξιοπιστία της πλατφόρμας που χρησιμοποιήτε; Θέλετε να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους με τη χρήση της πραγματικά καλύτερης ψηφιακής αίθουσας; Θα σας οδηγήσω βήμα – βήμα σε όλα όσα πρέπει να ξέρετε έτσι ώστε να μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους μαθητές σας από αύριο κι όλας.

Έχετε έτοιμο εκπαιδευτικό υλικό σε αρχεία Word και το δίνετε στους μαθητές σας; Εκτιμούν πραγματικά την αξία του ή επειδή η εμφάνισή του είναι μέτρια δεν ανακαλύπτουν τον πλούτο που κρύβουν οι σημειώσεις σας; Θα σας δείξω πως μπορείτε να μετατρέψετε το υλικό σας σε κανονικά e-books αλλά και προτάσεις πως να τα εκτυπώσετε οικονομικά με πραγματικά απίθανα αποτελέσματα.

Έχω περάσει ατελείωτες ώρες διορθώνοντας τεστ και βάζoντας βαθμολογίες! Μήπως έφτασε η στιγμή να περάσετε στη ψηφιακή εποχή της εξέτασης δημιουργόντας τα δικά σας On Line Quizes τα οποία οι μαθητές μπορούν να τα κάνουν όπου και όποτε θέλουν και εσείς να πάρετε τη βαθμολογία τους άμεσα και ξεκούραστα;

Ομιλητής για το Σεμινάριο για καθηγητές ξένων γλωσσών :
Βαγγέλης Γωγούσης
Καθηγητής Αγγλικών
Διευθυντής Σπουδών των Φροντιστηρίων “Επικοινωνία” &
του εκπαιδευτικού οργανισμού ekmathisi
Υπεύθυνος Ψηφιακής Τεχνολογίας

Γίνε μόνιμος συνεργάτης & καθηγητής του οργανισμού μας!

Όλοι όσοι παρακολουθήσουν το Σεμινάριο για καθηγητές ξένων γλωσσών θα έχουν την ευκαιρεία να μιλήσουν με τους εκπαιδευτικούς αντιπροσώπους που είναι υπεύθυνοι για την αντίστοιχη περιοχή και να ξεκινήσουν μια επικοδομητική συνεργασία με τον εκπαιδευτικό όμιλο ekmathisi.

Σεμινάριο για καθηγητές ξένων γλωσσών

Το Σεμινάριο για καθηγητές μπορείτε να το παρακολουθήσετε και online ζωντανά κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του !

Αξιοπιστία

Το μάθημά σας δε θα διακοπεί ξανά επειδή το δίκτυο δεν είναι καλό ή επειδή το πρόγραμμα κόλλησε. Στη πραγματικότητα δε θα σκέφτεστε πια ότι είστε On Line θα πιστεύετε ότι ο μαθητής είναι δίπλα σας!

Ευκολία

Η σύνδεση είναι τόσο απλή και τόσο γρήγορη που εσείς δε χρειάζετε να κάνετε σχεδόν τίποτα! Με το πάτημα ενός κουμπιού το μάθημα ξεκίνησε! Όλα κυλάνε ομαλά χωρίς τη παραμικρή προσπάθεια από εσάς!

Οικονομία

Κάντε ΔΩΡΕΑΝ ιδιαίτερα μαθήματα απεριόριστης διάρκειας! Οργανώστε ομαδικά μαθήματα σε ψηφιακές αίθουσες διδασκαλίας ή  ένα σεμινάριο 50 ατόμων με ένα ιδιαίτερα χαμηλό κόστος! 

Εγγραφή

Όλο το μάθημα – όπως και το σεμινάριο που θα παρακολουθήσετε – εγγράφετε σε βίντεο έτσι ώστε ο μαθητής να μπορεί να το παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή για να επαναλάβει ό,τι έχει ανάγκη.

Templates

Θα δωθούν σε όλους τους συμμετέχοντες έτοιμα υποδείγματα έτσι ώστε να φτιάξετε τα δικά σας καταπληκτικά  e-books και θα σας προτείνουμε τρόπους ποιοτικής εκτύπωσης. 

Ερωτήσεις

Είτε παρακολουθήσετε το σεμινάριο από κοντά είτε OnLine θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε απάντηση σε όσα ερωτήματα έχετε σχετικά με το αντικείμενο της OnLine διδασκαλίας.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής!

Οι απόψεις των καθηγητών για τα σεμινάρια μας

Αναμφισβήτητα το σεμινάριο της 10ης Δεκεμβρίου ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά που έχω παρακολουθήσει στην πορεία μου ως καθηγήτρια. Ήδη έχω ξεκινήσει να χρησιμοποιώ κάποια από τα tools που διδαχθήκαμε και σαν feedback να ενημερώσω ότι οι μαθητές τα λατρεύουν και τα αποζητούν σε κάθε μάθημα, ειδικά το Kahoot!!! 😀 Άξιζε τα λεφτά του και την ταλαιπωρία για να φτάσω μέχρι εκεί! Ραντεβού σε επόμενα events 😉

Ιωάννα Π.
Καθηγήτρια Αγγλικών

Το σεμινάριο για τους καθηγητές ξένων γλωσσών του Σαββάτου 10.12.16 ήταν πάρα πολύ ευχάριστο και διαφωτιστικό, ειδικά για εκείνους που βρίσκονται στα πρώτα τους βήματα

Στέλλα Σ.
Καθηγήτρια Αγγλικών

Οι νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση είναι ένα κομμάτι που πραγματικά άλλαξε το τρόπο που κάνω μάθημα!

Πηνελόπη Γ.
Καθηγήτρια Γερμανικών και Αγγλικών

Παρακολούθησα το σεμινάριο και με βοήθησε να αλλάξω το επαγγελματικό μου μέλλον. Έμαθα όλα όσα χρειάζομαι για να οργανώσω τα μαθήματά μου!

Μαρίνα Π.
Καθηγήτρια Γαλλικών
SHARE[addtoany]
2017-3-12 2017-3-20 Europe/London Σεμινάριο για καθηγητές ξένων γλωσσών | Ekmathisi.edu.gr info@ekmathisis.edu.gr
save event to calendar
past event
0

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα