Διαγωνισμός με Δώρο 5 βιβλία ESB B2 Practice Tests!!!

Μεγάλος Διαγωνισμός !!! Ένας νικητής θα κερδίσει δώρο 5 βιβλία ESB B2 Practice Tests!

Προετοιμάζεσαι για το Lower ESB και θα ήθελες βοήθεια; Εξασφάλισε την επιτυχία στις εξετάσεις ESB Β2, με το ολοκληρωμένο πακέτο εκμάθησης που σου προσφέρουμε!

Η Ekmathisi προσφέρει 5 βιβλία ESB Practice Tests σε έναν νικητή, που θα τον βοηθήσουν να επιτύχει τον στόχο του!!! 

Καλή Επιτυχία!

Αν θέλεις να είσαι εσύ ο νικητής, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το κουμπί

”Θέλω να Κερδίσω ” και να συμπληρώσεις στη φόρμα τα στοιχεία που σου ζητάει .

koumpi

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα