Σχετικά Με Αυτό Το E-Book  :

Η Εξέταση για το Πιστοποιητικό Επαρκούς Γνώσης της Αγγλικής ECCE-(Examination for the Certificate of Competency in English Competency) δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου του Michigan και της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης το 1992. Για τη δημιουργία και ανάπτυξη των εξετάσεων αυτών, το Πανεπιστήμιο του Michigan αξιοποίησε την πολύχρονη πείρα του στη διδασκαλία της Αγγλικής και στην ανάπτυξη και διεξαγωγή εξετάσεων, ειδικά  στο χώρο της γλωσσομάθειας της Αγγλικής .

Το πιστοποιητικό Competency αποτελεί επίσημο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας της Αγγλικής σε επίπεδο Β2, όπως αυτό ορίζεται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες του Συμβουλίου της Ευρώπης (CEFR). Απονέμεται από το Πανεπιστήμιο του Michigan, ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια των Η.Π.Α. στον τομέα της γλωσσικής έρευνας, με μακρά πείρα στη δημιουργία και ανάπτυξη εξετάσεων γλωσσομάθειας της Αγγλικής.

Αν πραγματικά θέλεις να περάσεις τις εξετάσεις ECCE – MICHIGAN LOWER, η οργάνωση της δουλειάς σου είναι το σημαντικότερο μέρος της προετοιμασίας σου. Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ekmathisi ετοιμάσαμε έναν αναλυτικό οδηγό επιτυχίας, για να μάθεις το πώς θα χρησιμοποιείς το χρόνο και την ενέργειά σου με αποτελεσματικότητα ,ώστε να επιτύχεις τον στόχο σου!

Διαβάστε βήμα βήμα τον αναλυτικό οδηγό επιτυχίας :

  • H δομή και το περιεχόμενο των εξετάσεων ECCE.
  • Πώς να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις.
  • Τι χρειάζεστε την ημέρα των εξετάσεων.
  • Χρήσιμες συμβουλές και tips για το listening, GVR, Writing και Speaking.