Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Γιατί να μας επιλέξετε

giati na mas epileksete-page

Γιατί να επιλέξετε την ekmathisi;

Η απάντηση είναι τόσο απλή όσο και σύνθετη ταυτόχρονα.

Προτού αναλύσουμε τα επιμέρους χαρακτηριστικά που πιστεύουμε ότι μας δίνουν το συγκριτικό πλεονέκτημα, πρέπει να τονίσουμε ότι πρώτα από όλα είμαστε μια οικογένεια, μια ομάδα δασκάλων που προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο. Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας, προσπαθούμε όλοι μαζί για το καλύτερο αποτέλεσμα με πραγματική αγάπη και επαγγελματισμό που ξεφεύγει από τη στενή έννοια της τυπικότητας, αλλά μας ενδιαφέρει να είμαστε ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί σε κάθε τομέα , εκπαιδευτικό , οργανωτικό , υλικοτεχνικό . Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε από την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει εκατοντάδες γονείς και μαθητές από την πρώτη στιγμή που λειτουργήσαμε.

 

Σχετικά με τα επιμέρους χαρακτηριστικά μπορούμε να αναφέρουμε:

  • Το εκπαιδευτικό μας σύστημα καλύπτει κάθε ανάγκη στη διαδικασία εκμάθησης ξένων γλωσσών και πληροφορικής
  • Καταξιωμένοι και απόλυτα εκπαιδευμένοι καθηγητές σας οδηγούν με ασφάλεια και επιτυχία στην εκμάθηση ξένων γλωσσών και πληροφορικής
  • Εκπαιδευτικοί σύμβουλοι γνώστες του αντικειμένου πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει και να σας λύσουν κάθε απορία
  • Εκπαιδευτικό συμβούλιο που φροντίζει την συχνή ανανέωση των προγραμμάτων και την ομαλή διεξαγωγή όλων των μαθημάτων
  • Τα προσιτά δίδακτρα ίσα ή ακόμη και χαμηλότερα από αυτά ενός μέσου φροντιστηρίου παρέχουν σε όλους τη δυνατότητα να μάθουν ξένες γλώσσες και πληροφορική εύκολα και οικονομικά στο χώρο σας χωρίς περιττές μετακινήσεις.
  • Διαδραστικά προγράμματα που εξασφαλίζουν το ενδιαφέρον και την ενεργητική συμμετοχή των μαθητών, ώστε να αποκτήσουν άριστη γνώση γρήγορα και ευχάριστα
  • Ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα που περιέχει πλήθος υποστηρικτικού υλικού και ασκήσεων που μπορείτε να τις κάνετε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε σε συνδυασμό με τη μέθοδο που ακολουθείτε.
  • Online εκπαιδευτική ενημέρωση μέσω της οποίας έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τη πορεία των μαθημάτων σας ανά πάσα στιγμή μέσω της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε να δείτε τα μαθήματα που έχετε κάνει, την ύλη που έγινε κατά τη διάρκεια του μαθήματος, η εργασίες που δόθηκαν για το σπίτι, η αξιολόγηση των μαθητών ανά μάθημα, οι πληρωμές που έχουν γίνει .
  • Η διδακτική ώρα διαρκεί 60 λεπτά και όχι 45 , επιτυγχάνοντας έτσι την αύξηση του χρόνου διδασκαλίας και την πλήρη κατανόηση και εμπέδωση της διδακτέας ύλης .
  • Συνεργασία με όλους τους αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης όπως Cambridge, Michigan , Europalso , City and Guilds , Γαλλικό Ινστιτούτο , Ινστιτούτο Γκαίτε κ.τ.λ.

information-650x191

Στην κορυφή