Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

kaltsoukala-circular

Γεωργία Καλτσουκαλά

Καθηγήτρια Αγγλικών
Εκπαιδευτική Αντιπρόσωπος στο Περιστέρι

Παράρτημα Εκμάθησης στο ΠεριστέριΕλάτε να κάνουμε

τα ιδιαίτερα μαθήματα

μία ευχάριστη εμπειρία

Επικοινωνήστε μαζί μας
69.46.70.93.91

 

Γνωρίστε τον εκπαιδευτικό οργανισμό Εκμάθηση

 

 

Μέθοδος Διδασκαλίας

increaseΣτην Εκμάθηση φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας έτσι ώστε τίποτα να μη μείνει στη τύχη. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την απόλυτη επιτυχία στη διαδικασία των μαθημάτων. Παράλληλα τόσο η ύλη όσο και ο ρυθμός των μαθημάτων προσαρμόζεται με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις προκειμένου να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό εκπαιδευτικό αποτέλεσμα.

Επίσης τα μαθήματα διεξάγονται τις ώρες και ημέρες που εσείς επιθυμείτε. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε ότι το πρόγραμμα των μαθημάτων προσαρμόζεται σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα.

 

Ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών για Ενήλικες στο Περιστέρι

usersΕίστε ενήλικας και ψάχνετε για ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών ή άλλων ξένων γλωσσών στο Περιστέρι; Εμπιστευτείτε την Εκμάθηση για τα μαθήματά σας και πετύχετε τον στόχο σας άμεσα και οικονομικά. Λόγο του περιορισμένου χρόνου ή ωραρίου που πιθανώς έχετε ως ενήλικας, στην Εκμάθηση τόσο οι ώρες όσο και οι ημέρες των μαθημάτων σας προσαρμόζονται σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα και τις δικές σας ανάγκες. Παράλληλα υπάρχει κι η δυνατότητα online μαθημάτων όπου καθηγητής και μαθητής βρίσκονται μαζί ψηφιακά. Εκεί υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία τόσο στο ωράριο όσο και στον τόπο από τον οποίο μπορείτε να κάνετε το μάθημά σας καθώς μπορείτε και να κάνετε το μάθημα πιο προχωρημένες ώρες αλλά και από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε (Ελλάδα ή εξωτερικό).

 

Ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών για Παιδιά στο Περιστέρι

calendarΟι γερές βάσεις σε μία γλώσσα είναι το Α και το Ω. Αυτό το γνωρίζουμε καλά τόσο από τα ιδιαίτερα μαθήματα που κάνουμε σε παιδιά όσο και από τα μαθήματα στο φροντιστήριό μας, έτσι δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην σωστή και εις βάθος κατανόηση της γλώσσας που μαθαίνουμε στα παιδιά και τους εφήβους. Παράλληλα, πραγματοποιούμε σεμινάρια στους καθηγητές μας στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι τηρείται η επιτυχημένη μεθοδολογία που ακολουθούμε στην Εκμάθηση. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε ότι η ποιότητα των μαθημάτων που προσφέρουμε στα παιδιά διατηρείται υψηλή και σταθερή.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

kaltsoukala-circularΕίμαι η Γεωργία Καλτσουκαλά.
Καθηγήτρια Αγγλικών και Εκπαιδευτική αντιπρόσωπος της Εκμάθησης για το Περιστέρι.

Είμαι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας με μακρόχρονη πείρα στα πτυχία αγγλικών και στην εκπαίδευση ενηλίκων. Κατά την γνώμη μου ένας καλός καθηγητής πρέπει να είναι καλός γνώστης του αντικειμένου αλλά να έχει και γνώσεις ψυχολογίας και παιδαγωγικής καθώς και να είναι ευαισθητοποιημένος όσον αφορά τις μαθησιακές δυσκολίες των μαθητών ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσει όπου απαιτείται. Εμείς στην Εκμάθηση φροντίζουμε τις ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά, ακούμε τι θέλει και προτείνουμε λύσεις. Η καλύτερη διαφήμισή μας άλλωστε είναι οι χιλιάδες ικανοποιημένοι μαθητές μας! Ελάτε στην οικογένειά μας λοιπόν, για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους δικούς σας στόχους!

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα ιδιαίτερα μαθήματα που επιθυμείτε να ξεκινήσετε ή για την Εκμάθηση του Περιστερίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο παρακάτω. Θα Χαρώ πολύ να σας εξυπηρετήσω.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με Εκμάθηση Περιστερίου: 69.46.70.93.91

Ζητήστε Πληροφορίες

Στην κορυφή