Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Παράρτημα Εκμάθησης στη Γλυφάδα

tonia-xatzaki-circular

Τόνια Χατζάκη

Καθηγήτρια Γερμανικών
Εκπαιδευτική Αντιπρόσωπος στη Γλυφάδα

Παράρτημα Εκμάθησης στη Γλυφάδα


Κάθε μάθημα

μία νέα εμπειρία

Ελάτε να τη ζήσουμε μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας
211.21.41.889 και 69.44.50.34.00

 

Γνωρίστε τον εκπαιδευτικό οργανισμό Εκμάθηση

 

 

Μέθοδος Διδασκαλίας

increaseΣτην Εκμάθηση φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας έτσι ώστε τίποτα να μη μείνει στη τύχη. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την απόλυτη επιτυχία στη διαδικασία των μαθημάτων. Παράλληλα τόσο η ύλη όσο και ο ρυθμός των μαθημάτων προσαρμόζεται με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις προκειμένου να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό εκπαιδευτικό αποτέλεσμα. Στην Εκμάθηση Κορυδαλλού οι καθηγητές μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι ύστερα από συνεντεύξεις που πραγματοποιούμε προκειμένου το σύνολο των καθηγητών να συμβαδίζει με τα υψηλού επιπέδου μαθήματα που έχουμε θέσει ως επίκεντρο.

Επίσης τα μαθήματα διεξάγονται τις ώρες και ημέρες που εσείς επιθυμείτε. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε ότι το πρόγραμμα των μαθημάτων προσαρμόζεται σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα.

 

Ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών για Ενήλικες στη Γλυφάδα

usersΕίστε ενήλικας και ψάχνετε για ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών ή άλλων ξένων γλωσσών στη Γλυφάδα; Εμπιστευτείτε την Εκμάθηση για τα μαθήματά σας και πετύχετε τον στόχο σας άμεσα και οικονομικά. Λόγο του περιορισμένου χρόνου ή ωραρίου που πιθανώς έχετε ως ενήλικας, στην Εκμάθηση τόσο οι ώρες όσο και οι ημέρες των μαθημάτων σας προσαρμόζονται σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα και τις δικές σας ανάγκες. Παράλληλα υπάρχει κι η δυνατότητα online μαθημάτων όπου καθηγητής και μαθητής βρίσκονται μαζί ψηφιακά. Εκεί υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία τόσο στο ωράριο όσο και στον τόπο από τον οποίο μπορείτε να κάνετε το μάθημά σας καθώς μπορείτε και να κάνετε το μάθημα πιο προχωρημένες ώρες αλλά και από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε (Ελλάδα ή εξωτερικό).

 

Ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών για Παιδιά στη Γλυφάδα

calendarΟι γερές βάσεις σε μία γλώσσα είναι το Α και το Ω. Αυτό το γνωρίζουμε καλά τόσο από τα ιδιαίτερα μαθήματα που κάνουμε σε παιδιά όσο και από τα μαθήματα στο φροντιστήριό μας, έτσι δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην σωστή και εις βάθος κατανόηση της γλώσσας που μαθαίνουμε στα παιδιά και τους εφήβους. Παράλληλα, πραγματοποιούμε σεμινάρια στους καθηγητές μας στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι τηρείται η επιτυχημένη μεθοδολογία που ακολουθούμε στην Εκμάθηση. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε ότι η ποιότητα των μαθημάτων που προσφέρουμε στα παιδιά διατηρείται υψηλή και σταθερή.

 

Η Εκμάθηση Κορυδαλλού στον Χάρτη

Επισκεφτείτε το Παράρτημα Κορυδαλλού

ekmathisi-koridallou-aristeri-pleura-vradi ekmathisi-koridallou-ekswterikos-xwros-vradi-small
ekmathisi-koridallou-eswterikos-xwros-small ekmathisi-koridallou-xwros-ipodoxis-small

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

tonia-xatzaki-circularΕίμαι η Τόνια Χατζάκη.
Εκπαιδευτική αντιπρόσωπος της Εκμάθησης για την ευρύτερη περιοχή της γλυφάδας.

Είμαι πτυχίουχος της γερμανικής γλώσσας και φιλολογίας με μεταπτυχιακό στη διδακτική και μεθοδολογία. Διδάσκω απο το 2000 την γερμανική γλώσσα σε όλα τα επίπεδα. Είμαι επίσης αξιολογήτρια προφορικού λόγου σε εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας. Τα online μαθήματα είναι κατά τη γνώμη μου ένα εντυπωσιακό "εργαλείο" που αξίζει όλοι να δοκιμάσετε. Δίνει τη δυνατότητα σε εμένα και τους μαθητές μου να κάνουμε τα μάθημά μας από οπουδήποτε, χωρίς αυτό να έχει κόστος στην ποιότητα του μαθήματος. Ελάτε να μάθουμε μαζί Γερμανικά ή να σας βρούμε τον κατάλληλο για εσάς καθηγητή στην ξένη γλώσσα που επιθυμείτε να μάθετε.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα ιδιαίτερα μαθήματα που επιθυμείτε να ξεκινήσετε ή για την Εκμάθηση της Γλυφάδας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα τηλέφωνα:

211.21.41.889 και 69.44.50.34.00

Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω από κοντά και να σας εξυπηρετήσω.

Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε την ερώτησή σας στην φόρμα επικοινωνίας δίπλα και θα επικοινωνήσω εγώ μαζί σας είτε τηλεφωνικώς είτε ηλεκτρονικώς μέσω email.

Ζητήστε Πληροφορίες

Στην κορυφή