Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

maria-mparla-circular

Μαρία Μπάρλα

Καθηγήτρια Αγγλικών
Εκπαιδευτική Αντιπρόσωπος στο Γαλάτσι

Παράρτημα Εκμάθησης στο ΓαλάτσιΔώστε στα μαθήματά σας

την ποιότητα που πρέπει

Ελάτε στην Εκμάθηση

Επικοινωνήστε μαζί μας
210.21.39.438 και 69.72.73.73.72

 

Γνωρίστε τον εκπαιδευτικό οργανισμό Εκμάθηση

 

 

Μέθοδος Διδασκαλίας

increaseΣτην Εκμάθηση φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας έτσι ώστε τίποτα να μη μείνει στη τύχη. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την απόλυτη επιτυχία στη διαδικασία των μαθημάτων. Παράλληλα τόσο η ύλη όσο και ο ρυθμός των μαθημάτων προσαρμόζεται με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις προκειμένου να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό εκπαιδευτικό αποτέλεσμα. Στην Εκμάθηση Γαλατσίου οι καθηγητές μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι ύστερα από συνεντεύξεις που πραγματοποιούμε προκειμένου το σύνολο των καθηγητών να συμβαδίζει με τα υψηλού επιπέδου μαθήματα που έχουμε θέσει ως επίκεντρο.

Επίσης τα μαθήματα διεξάγονται τις ώρες και ημέρες που εσείς επιθυμείτε. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε ότι το πρόγραμμα των μαθημάτων προσαρμόζεται σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα.

 

Ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών για Ενήλικες στο Γαλάτσι

usersΕίστε ενήλικας και ψάχνετε για ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών ή άλλων ξένων γλωσσών στο Γαλάτσι; Εμπιστευτείτε την Εκμάθηση για τα μαθήματά σας και πετύχετε τον στόχο σας άμεσα και οικονομικά. Λόγο του περιορισμένου χρόνου ή ωραρίου που πιθανώς έχετε ως ενήλικας, στην Εκμάθηση τόσο οι ώρες όσο και οι ημέρες των μαθημάτων σας προσαρμόζονται σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα και τις δικές σας ανάγκες. Παράλληλα υπάρχει κι η δυνατότητα online μαθημάτων όπου καθηγητής και μαθητής βρίσκονται μαζί ψηφιακά. Εκεί υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία τόσο στο ωράριο όσο και στον τόπο από τον οποίο μπορείτε να κάνετε το μάθημά σας καθώς μπορείτε και να κάνετε το μάθημα πιο προχωρημένες ώρες αλλά και από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε (Ελλάδα ή εξωτερικό).

 

Ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών για Παιδιά στο Γαλάτσι

calendarΟι γερές βάσεις σε μία γλώσσα είναι το Α και το Ω. Αυτό το γνωρίζουμε καλά τόσο από τα ιδιαίτερα μαθήματα που κάνουμε σε παιδιά όσο και από τα μαθήματα στο φροντιστήριό μας, έτσι δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην σωστή και εις βάθος κατανόηση της γλώσσας που μαθαίνουμε στα παιδιά και τους εφήβους. Παράλληλα, πραγματοποιούμε σεμινάρια στους καθηγητές μας στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι τηρείται η επιτυχημένη μεθοδολογία που ακολουθούμε στην Εκμάθηση. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε ότι η ποιότητα των μαθημάτων που προσφέρουμε στα παιδιά διατηρείται υψηλή και σταθερή.

 

Η Εκμάθηση Γαλατσίου στο Χάρτη

Επισκεφτείτε το Παράρτημα Γαλατσίου

Εξωτερικός Χώρος Εκμαθηση Γραμματεία
αιθουσα διδασκαλίας αιθουσα διδασκαλίας 2

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

maria-mparlaΕίμαι η Μαρία Μπάρλα.
Εκπαιδευτική Αντιπρόσωπος της Εκμάθησης για την ευρύτερη περιοχή του Γαλατσίου.

Κατοικώ στο Γαλάτσι.Έχω σπουδάσει Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία και εργάζομαι ως καθηγήτρια Αγγλικών τα τελευταία 4 χρόνια. Ελάτε στην Εκμάθηση για να κάνουμε μαζί τα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών μία ευχάριστη ενασχόληση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα ιδιαίτερα μαθήματα που επιθυμείτε να ξεκινήσετε ή για την Εκμάθηση του Κορυδαλλού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα τηλέφωνα:

210.21.39.438 και 69.72.73.73.72

Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε το Παράρτημά μας στο Γαλάτσι στη διεύθυνση Αστέρων 13, Γαλάτσι. Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω από κοντά και να σας εξυπηρετήσω.

Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε την ερώτησή σας στην φόρμα επικοινωνίας δίπλα και θα επικοινωνήσω εγώ μαζί σας είτε τηλεφωνικώς είτε ηλεκτρονικώς μέσω email.

Ζητήστε Πληροφορίες

Στην κορυφή