Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Μέθοδος Διδασκαλίας

methodos-didaskalias

Στην ekmathisi φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας έτσι ώστε τίποτα να μη μείνει στη τύχη. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την απόλυτη επιτυχία στη διαδικασία των μαθημάτων.

Τα χαρακτηριστικά της μεθόδου μας είναι τα παρακάτω:

 1. Καθηγητές
  Στην ekmathisi η επιλογή των καθηγητών γίνεται με αυστηρότατα κριτήρια. Είναι πτυχιούχοι πανεπιστημίου , καταξιωμένοι καθηγητές με όρεξη για δουλειά, γνώστες του αντικειμένου τους και ειδικά εκπαιδευμένοι στο σύστημα διδασκαλίας της ekmathisi.
  • Εκπαιδευμένοι στο σύστημα διδασκαλίας της ekmathisi
  • Καταξιωμένοι καθηγητές
  • Εξειδικευμένοι στις εξετάσεις γλωσσομάθειας και στη διδασκαλία ξένων γλωσσών για συγκεκριμένο σκοπό (πχ Business English, Medical English κτλ)
  • Διδάσκουν στο χώρο σας ή στο Digital School (το ψηφιακό σχολείο μας στο οποίο τα μαθήματα γίνονται online)

  Δείτε αναλυτικά τη περιγραφή των καθηγητών μας.

 2. Μεθοδολογία

  Όλα τα μαθήματα ( ιδιαίτερα ατομικά μαθήματα στο χώρο σας – μαθήματα στο χώρο σας σε ομάδες 2 ή 3 ατόμων – ιδιαίτερα ατομικά μαθήματα στην εικονική αίθουσα διδασκαλίας – ομαδικά μαθήματα στην αίθουσα διδασκαλίας ) ακολουθούν το πετυχημένο σύστημα που έχει αναπτυχθεί εδώ και 15 χρόνια στο φροντιστήριο Επικοινωνία προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες των μαθητών.

 3. Σύστημα Διδασκαλίας

  Στην ekmathisi η ομάδα διδασκαλίας αποτελείται από τρία μέλη:

  Ο καθηγητής σας που αναλαμβάνει να σας καθοδηγήσει στην εκμάθηση ξένων γλωσσών και να προσαρμόσει το πρόγραμμα σπουδών στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

  Ο εκπαιδευτικός σύμβουλος της περιοχής αναλαμβάνει να σας ενημερώσει σχετικά με τη μέθοδο διδασκαλίας που ακολουθούμε στην ekmathisi και να επιλέξει το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Επικοινωνεί με το καθηγητή σας σε εβδομαδιαία βάση, παρακολουθεί την εξέλιξη των μαθημάτων σας και σας ενημερώνει πρόοδο τη δική σας ή των παιδιών σας. Έχετε συχνή προσωπική επαφή μαζί του και αναλαμβάνει να απαντήσει όλες τις ερωτήσεις που έχετε και να λύσει όλα τα προβλήματα που προκύπτουν.

  Το εκπαιδευτικό συμβούλιο (που αποτελείται από τον Βαγγέλη, την Έλενα και την Ελένη) αναλαμβάνει την επιλογή και την εκπαίδευση των καθηγητών και των εκπαιδευτικών συμβούλων. Έχει καταρτίσει τα προγράμματα σπουδών και επικοινωνεί με τον εκπαιδευτικό σύμβουλο για την καλύτερη εφαρμογή τους και προσαρμογή τους.

 4. Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα

  Περιέχει πλήθος υποστηρικτικού υλικού και ασκήσεων που μπορείτε να τις κάνετε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε σε συνδυασμό με τη μέθοδο που ακολουθείτε.

 5. Online Εκπαιδευτική Ενημέρωση

  Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τη πορεία των μαθημάτων σας ανά πάσα στιγμή μέσω της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε να δείτε τα μαθήματα που έχετε κάνει, την ύλη που έγινε κατά τη διάρκεια του μαθήματος, η εργασίες που δόθηκαν για το σπίτι και την αξιολόγηση των μαθητών ανά μάθημα.

information-650x191

Στην κορυφή