Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Ποιοί Είμαστε

poioi eimaste

H ekmathisi είναι ο εκπαιδευτικός οργανισμός που αλλάζει τα δεδομένα στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Τώρα όλοι μπορούν να μάθουν ξένες γλώσσες στο χώρο τους (σπίτι ή εργασία) από καταξιωμένους καθηγητές που ακολουθούν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ορίζεται από την ekmathisi σε τιμέςίσες ή και χαμηλότερες από ένα μέσο φροντιστήριο. Οι επιλογές μαθημάτων που έχετε είναι:

 • Ιδιαίτερα ατομικά μαθήματα στο χώρο σας
  (για παιδιά, εφήβους ή ενήλικες)
 • Μαθήματα στο χώρο σας σε ομάδες 2 ή 3 ατόμων
  (για παιδιά, εφήβους ή ενήλικες)
 • Ιδιαίτερα ατομικά μαθήματα στην ψηφιακή αίθουσα διδασκαλίας
  (για εφήβους ή ενήλικες)
 • Ομαδικά μαθήματα στην ψηφιακή αίθουσα διδασκαλίας
  (για εφήβους ή ενήλικες)
 • Σεμινάρια εξειδικευμένα για επιχειρήσεις
  (για επαγγελματίες)

 

Το όραμά μας

Η ekmathisi είναι η προσπάθεια των ιδρυτών (Βαγγέλης Γωγούσης – Έλενα Χατζηκυριάκου – Ελένη Γωγούση) του κέντρου ξένων γλωσσών Επικοινωνία epikinonia-logo-trans να οργανώσουμε την τεχνική, γνώση και εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από τη λειτουργία του φροντιστηρίου (από το 1997) και τα ιδιαίτερα μαθήματα (από το 2008) σε ένα καινούριο οργανισμό που θα συνδιάζει τα πλεονεκτήματα των φροντιστηριακών μαθημάτων και των ιδιαιτέρων μαθημάτων.

 

Στην ekmathisi θέλουμε να προσφέρουμε ποιοτικά μαθήματα ξένων γλωσσών και πληροφορικής στο χώρο των μαθητών σε τιμές φροντιστηρίου  έτσι ώστε όλοι να μπορούν να μάθουν ξένες γλώσσες και πληροφορική εύκολα, ευχάριστα και οικονομικά.

 

Οι βασικές αρχές μας – μαθαίνω εύκολα, ευχάριστα και οικονομικά

H ekmathisi είναι ο εκπαιδευτικός οργανισμός που αλλάζει τα δεδομένα στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Τώρα όλοι μπορούν να μάθουν ξένες γλώσσες στο χώρο τους (σπίτι ή εργασία) από καταξιωμένους καθηγητές που ακολουθούν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ορίζεται από την ekmathisi σε τιμές ίσες ή και χαμηλότερες από ένα μέσο φροντιστήριο.

 • Μαθαίνω εύκολα  με τους καταξιωμένους και απόλυτα εκπαιδευμένους καθηγητές που με οδηγούν με ασφάλεια και επιτυχία στην εκμάθηση ξένων γλωσσών και πληροφορικής.
 • Μαθαίνω ευχάριστα  μέσα από διαδραστικά προγράμματα που εξασφαλίζουν το ενδιαφέρον και την ενεργητική συμμετοχή των μαθητών, ώστε να αποκτήσουν άριστη γνώση γρήγορα και ευχάριστα.
 • Μαθαίνω οικονομικά

Οι γλώσσες που διδάσκονται είναι:

agglika gallika germanika italika ispanika

rosika kinezika tourkika

information-650x191

Στην κορυφή