Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Valentine's Day worksheets and Activities

Στις 14 Φεβρουαρίου,  έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται η Hμέρα των Eρωτευμένων. Μια μέρα που άλλοι την αποδέχονται σαν μέρα για να εκφράσεις την αγάπη σου σε αγαπημένα πρόσωπα και άλλοι όχι.

Εμείς με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, βρήκαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε φύλλα εργασίας για τους μικρούς και τους μεγάλους μαθητές μας, να μιλήσουμε για την Αγάπη γενικά που είναι ένα τόσο όμορφο συναίσθημα.Την αγάπη που όλοι τη χρειαζόμαστε στη ζωή μας.

Μπορούμε να επικεντρωθούμε στη σημασία και το νόημα της αγάπης συνολικά, στις σχέσεις μας, στη δύναμη που έχει η έκφραση των συναισθημάτων των δικών μας ανθρώπων. Με αυτό τον τρόπο θα βελτιώσουν οι μαθητές μας το λεξιλόγιο τους, τον προφορικό τους λόγο, το ακούστικό τους κομμάτι και ταυτόχρονα θα είναι ένα διαφορετικό και πιο δημιουργικό μάθημα.

Το πρώτο φύλλο εργασίας-worksheet, είναι βασισμένο σε ένα από το τραγούδια της Whitney Houston, το 'I Will Always Love You'. Αποτελείται από τρεις ασκήσεις που πρέπει να γίνουν ενώ ακούνε οι μαθητές το τραγούδι και δύο άλλες ασκήσεις μετά την ακρόαση, εξετάζοντας την κατανόηση του τραγουδιού μέσα από τους στίχους του σε μορφή κειμένου.

-i-will-always-love-you-

 

Στο δεύτερο φύλλο εργασίας-worksheet οι μαθητές πρέπει να διαβάσουν το κείμενο που είναι σχετικό με αυτή την μέρα και να δώσουν τίτλους σε κάθε παράγραφο. Οι τίτλοι παρέχονται με τυχαία σειρά κάτω από το κείμενο. Στη συνέχεια, οι μαθητές πρέπει να απαντήσουν σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το κείμενο που μόλις έχουν διαβάσει. Η τελευταία δραστηριότητα είναι να ταιριάξουν τις λέξεις από το κείμενο με τις εικόνες που υπάρχουν στο  worksheet.

 

valentines-day

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ekmathisi δεν σταματάμε ποτέ την δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού για να βελτιώσουν οι μαθητές μας τα Αγγλικά τους και να ενδυναμώσουν τις γνώσεις τους με τα δωρεάν e-books που σας προσφέρουμε.

Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό, για αυτό και κάθε μάθημα πρέπει να είναι μοναδικό με την δικιά του αξία και βαρύτητα. Για το λόγο αυτό στην Ekmathisi προσαρμόζουμε τα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών για παιδιά πάνω στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του καθενός.

Παράλληλα, τα μαθήματα διαμορφώνονται σύμφωνα με τον ρυθμό και τον βαθμό κατανόησης των παιδιών ώστε να αφομιώνεται πλήρως η ύλη χωρίς κενά. Σκοπός μας είναι από τα πρώτα πρώτα μαθήματα έως τα μεγάλα επίπεδα, τα παιδιά να απολαμβάνουν το μάθημα, να συμμετέχουν ενεργά και μέσα από πρακτικές μεθόδους να μαθαίνουν βιωματικά τη γλώσσα και όχι μόνο θεωρητικά.

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ιδιαιτέρων Μαθημάτων Ξένων Γλωσσών Ekmathisi ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες. Οι εκπαιδευτικοί καθηγητές μας μπορούν μέσα από τις κατάλληλες μεθόδους που ακολουθούμε να ενισχύσουν τους μικρούς μαθητές.

Μέσα από την εμπειρία μας στη διδασκαλία και την επαφή μας με παιδιά, αντιλαμβανόμαστε και προσπαθούμε να κατανοήσουν και οι γονείς ότι ο κάθε μαθητής είναι διαφορετικός. Έτσι στην Ekmathisi προτίνουμε τα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών ως την πιο αξιόπιστη λύση προκειμένου τα μαθήματα να μπορούν να προσαρμόζονται ακριβώς πάνω στις ανάγκες του εκάστωτε παιδιού αλλά και για να έχει ο μαθητής την απόλυτη βοήθεια και προσοχή από τον καθηγητή.

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα που παρέχουμε για την εκμάθηση των Αγγλικών σε παιδία και εφήβους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στο θέμα και στα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρουμε για τους μικρούς μαθητές μας και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε στο 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

Read more at: http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/2013/02/14-3.html
Copyright © Tania Manesi

ημασία και το νόημα της αγάπης συνολικά στις σχέσεις μας, στη δύναμη που έχει η έκφραση των συναισθημάτων των δικών μας ανθρώπων.

Read more at: http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/2013/02/14-3.html
Copyright © Tania Manesi

on 06 Φεβρουάριος 2018
Στην κορυφή