Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Πληροφορίες για τους υποψήφιους Ειδικής Μέριμνας για τις εξετάσεις ESB

Το πιστοποιητικό ESB είναι οι εξετάσεις γλωσσομάθειας για την Αγγλική γλώσσα του Πανεπιστημίου Central Lancashire. Στην Ελλάδα οι εξετάσεις του ESB διοργανώνονται από το Europalso. Οι εξετάσεις διεξάγονται 2 φορές το χρόνο, Δεκέμβριο και Μάιο και τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα 2 μήνες αργότερα.

Το ESB λαμβάνει ειδική μέριμνα για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Συγκεκριμένα για τις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2017 για τους υποψήφιους Ειδικής μέριμνας η αντιμετώπιση θα είναι:

Δυσλεξία- μαθησιακές δυσκολίες:

  •  Επιπλέον χρόνος 25% (Β1-30λεπτά, Β2-38λεπτά, C1-40λεπτά , C2-45λεπτά)
  •  Διόρθωση έκθεσης από ειδικό διορθωτή στο Πανεπιστήμιο
  •  Ενημέρωση εξεταστών προφορικών

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2103830752, υπεύθυνη κ. Μπουγιουκλή Βίκυ.

Επίσης από το Δεκέμβριο του 2017, υπάρχει νέο βελτιωμένο format των εξετάσεων ESB σε όλα τα επίπεδα το οποίο μπορείτε να δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ekmathisi σας προτείνει να διαβάσετε όλες τις πρηροφορίες που χρειάζεται να ξέρετε για το πτυχίο ESB , καθώς και να δείτε αναλυτικά τα Θέματα εξετάσεων ESB Δεκεμβρίου 2016 επιπέδου Β2 και να κάνετε εξάσκηση στην δομή και το περιεχόμενο του πτυχίου.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο. ESB DEC 2016 B2

Στην Ekmathisi θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα, τις ανάγκες σας και στο επίπεδο σας, δηλαδή κάνετε μαθήματα που είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας. Αν πάλι δεν έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών μέσω Video που είναι διαθέσιμα όποια ημέρα και ώρα εσείς τα χρειάζεστε και μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα μας online-courses.edu.gr.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία των Αγγλικών και στα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

 

 

 

on 06 Δεκέμβριος 2017
Στην κορυφή