Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Δωρεάν Εκπαιδευτικό Υλικό από την Ekmathisi!

Θέλετε να ενδυναμώσετε τις γνώσεις σας στις ξένες γλώσσες; Να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για την ξενόγλωσση εκπαίδευση; Πλησιάζουν οι εξετάσεις αγγλικών και χρειάζεστε εκτός από ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών, επιπλέον υλικό για εξάσκηση;

Πλοηγηθείτε ανάμεσα σε πολλά Practice Tests, Past papers καθώς και ebooks με συμβουλές και μυστικά για τις εξετάσεις, τον ενδεδειγμένο τρόπο διαβάσματος και προετοιμασίας και τις ιδιαίτερότητες κάθε διπλώματος και κάντε την εκμάθηση ξένων γλωσσών εύκολη υπόθεση.

Παράλληλα με το εκπαιδευτικό υλικό μας, μπορείτε να εγγραφτείτε στο newsletter μας όπου κάθε εβδομάδα θα ενημερώνεστε - λαμβάνετε πληροφορίες όπως:

  • Ενδιαφέρον θέματα στο χώρο της εκπαίδευσης, άρθρα και δημοσιεύσεις που δημιουργήσαμε ή βρήκαμε ενδιαφέρουσες και τις αναρτήσαμε στο blog μας.
  • Προσφορές για ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικώνιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών, ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικών, ιδιαίτερα μαθήματα Ιταλικών και ιδιαίτερα μαθήματα Ισπανικών. Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμά μας και τα μαθήματα ξένων γλωσσών που υποστηρίζουμε στην ενότητα των μαθημάτων μας.
  • Πληροφορίες για τα πτυχία ξένων γλωσσών (πτυχία Αγγλικών, Γερμανικών, Γαλλικών, Ιταλικών, Ισπανικών κτλ), άρθρα σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων, συμβουλές για επιτυχή εξέταση σε πτυχία ξένων γλωσσών καθώς συμβουλές διαβάσματος και οργάνωσης του χρόνου σας.
  • Παράλληλα με την εγγραφή σας στο newsletter μας, λαμβάνετε εντελώς δωρεάν τα e-books από το εκπαιδευτικό υλικό μας, στα οποία θα βρείτε πληροφορίες για τις εξετάσεις διαφόρων πτυχίων ξένων γλωσσών, συμβουλές για το πώς να περάσετε τις εξετάσεις, sample  tests, past papers από εξετάσεις προηγούμενων ετών και άλλα πολλά!

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Μερικά από τα eBooks που θα λάβετε με την εγγραφή σας στο newsletter μας είναι:

     TOEIC-SAMPLE-TEST-COVER1-SMALL      ielts-study-guide      ecpeebook     mathisiakes-diskolies-ebook

 

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην Ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς. Αν πάλι δεν έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών μέσω Video που είναι διαθέσιμα όποια ημέρα και ώρα εσείς τα χρειάζεστε και μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα μας online-courses.edu.gr.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

on 18 Οκτώβριος 2017
Στην κορυφή