Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Easter Worksheets

Σύμφωνα με την Χριστιανική πίστη, η γιορτή του Πάσχα (Easter) είναι μια παραδοσιακή γιορτή για την ανάσταση του Ιησού Χριστού από τον θάνατο. Με ξεχωριστά ήθη και έθιμα που έχουν τις ρίζες τους στα βάθη των αιώνων, γιορτάζεται κάθε χρόνο το Πάσχα, ίσως η πιο εμβληματική γιορτή της Ορθοδοξίας.

Αυτές οι μέρες για όλους τους μαθητές , είναι μέρες διακοπών και ξεκούρασης, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να μένουν πίσω και οι μαθητικές τους υποχρεώσεις. Με αφορμή λοιπόν των ημερών του Πάσχα, μπορούμε να τραγουδήσουμε, να ζωγραφίσουμε και να παίξουμε με τους μικρούς μας μαθητές με διάφορα φύλλα εργασίας για τη διδασκαλία λεξιλογίου σχετικό με την γιορτή του Πάσχα.

Τα παρακάτω φύλλα εργασίας περιέχουν εικόνες και λέξεις για αντιστοίχιση , συμπλήρωση κενών με βάση τις εικόνες που βλέπουν οι μαθητές, καθώς και κρυπτόλεξο κατάλληλο για όλα σχεδόν τα επίπεδα. Τα φύλλα εργασίας θα κρατήσουν τους μαθητές απασχολημένους και θα τους διασκεδάσουν μαθαίνοντας νέο λεξιλόγιο.

Πατήστε πάνω στις εικόνες για να κατεβάσετε τα φύλλα εργασίας.

 

worksheets-easter              happy-easter-1

 

 

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ekmathisi δεν σταματάμε ποτέ την δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού για να βελτιώσουν οι μικροί μας μαθητές τα Αγγλικά τους και να ενδυναμώσουν τις γνώσεις τους με τα δωρεάν e-books που σας προσφέρουμε. Κατεβάστε εντελώς Δωρεάν το ebook "Easter Activities" και περάστε όμορφα τις ημέρες του Πάσχα, μαθαίνοντας στα παιδιά Αγγλικά με έναν ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

easter-activities

Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό, για αυτό και κάθε μάθημα πρέπει να είναι μοναδικό με την δικιά του αξία και βαρύτητα. Για το λόγο αυτό στην Ekmathisi προσαρμόζουμε τα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών για παιδιά πάνω στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του καθενός.

Παράλληλα, τα μαθήματα διαμορφώνονται σύμφωνα με τον ρυθμό και τον βαθμό κατανόησης των παιδιών ώστε να αφομιώνεται πλήρως η ύλη χωρίς κενά. Σκοπός μας είναι από τα πρώτα πρώτα μαθήματα έως τα μεγάλα επίπεδα, τα παιδιά να απολαμβάνουν το μάθημα, να συμμετέχουν ενεργά και μέσα από πρακτικές μεθόδους να μαθαίνουν βιωματικά τη γλώσσα και όχι μόνο θεωρητικά.

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ιδιαιτέρων Μαθημάτων Ξένων Γλωσσών Ekmathisi ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες. Οι εκπαιδευτικοί καθηγητές μας μπορούν μέσα από τις κατάλληλες μεθόδους που ακολουθούμε να ενισχύσουν τους μικρούς μαθητές.

Μέσα από την εμπειρία μας στη διδασκαλία και την επαφή μας με παιδιά, αντιλαμβανόμαστε και προσπαθούμε να κατανοήσουν και οι γονείς ότι ο κάθε μαθητής είναι διαφορετικός. Έτσι στην Ekmathisi προτίνουμε τα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών ως την πιο αξιόπιστη λύση προκειμένου τα μαθήματα να μπορούν να προσαρμόζονται ακριβώς πάνω στις ανάγκες του εκάστωτε παιδιού αλλά και για να έχει ο μαθητής την απόλυτη βοήθεια και προσοχή από τον καθηγητή.

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα που παρέχουμε για την εκμάθηση των Αγγλικών σε παιδία και εφήβους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στο θέμα και στα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρουμε για τους μικρούς μαθητές μας και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε στο 210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

 

 

on 18 Απρίλιος 2017
Στην κορυφή