Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Αποτελέσματα εξετάσεων ECPE - Michigan Proficiency Δεκεμβρίου 2016

Καταπληκτικά αποτελέσματα για ακόμη μια φορά και στο Michigan Proficiency - συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

Για ακόμη μια φορά γινόμαστε γραφικοί όταν μιλάμε για τις επιτυχίες των μαθητών του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ekmathisi, αλλά πραγματικά για ακόμη μια χρονιά τα παιδιά μας τα κατάφεραν και πέτυχαν τους στόχους τους !!! Καταπληκτική επιτυχία για τα παιδιά και συγχαρητήρια για την άριστη επίδοσή τους.

 

POLYCHRONIS  KONSTANTINOS KONSTANTINOS P
GALEOS  GEORGIOS LEONIDAS P
TSAGKARAKIS  KONSTANTINOS STYLIANOS P
 KOUTSOUKOS MANOUSOS IOANNIS P

 

 Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!

 

Αν θέλετε και εσείς να έχετε σίγουρα αποτελέσματα εξετάσεων, τότε εμπιστευτείτε την Ekmathisi και ξεκινήστε ιδιαίτερα μαθήματα Αγλλικών. Εντατικά, χαλαρά, ειδικού σκοπού, online μαθήματα, η επιλογή είναι δικιά σας. Εμείς πάντα προσαρμόζουμε τα μαθήματά μας στις ανάγκες και απαιτήσεις σας προκειμένου να εξασφαλίσουμε την απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία των Αγλλικών και στα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε.Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

on 22 Φεβρουάριος 2017
Στην κορυφή