Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Blog - Νέα & Ειδήσεις για Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών και Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών

Τα Χριστούγεννα στην Αγγλία!!!

Από τον: Ειρήνη Τσεμπελή

Τα Χριστούγεννα είναι η μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου στην Αγγλία και οι ετοιμασίες ξεκινούν από πολύ νωρίς! Σύμφωνα με τον θρύλο, ο βασιλιάς Αρθούρος διοργάνωσε το 521 στο York έναν φαντασμαγορικό εορτασμό, με την παρουσία γελωτοποιών, χορευτών, μουσικών κ.τ.λ. Από τότε, με εξαίρεση μια μικρή περίοδο, τα Χριστούγεννα γιορτάζονται ανελλιπώς στην Αγγλία.

Δημοσιεύθηκε : 07 Δεκέμβριος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Exam Day Tips for the ECCE – ECPE

Από τον: Vangelis Gogousis

Σύντομα οι εξετάσεις Lower και Proficiency Michigan πλησιάζουν! Σας παραθέτουμε λοιπόν μερικές χρήσιμες συμβουλές για τους  υποψηφίους ECCE και ECPE για την ημέρα πριν τις εξετάσεις - την ημέρα των εξετάσεων αλλά και την ώρα της εξέτασης!!!

Δημοσιεύθηκε : 03 Δεκέμβριος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Trick or Treat?Κεράσματα για το Halloween!

Από τον: Ειρήνη Τσεμπελή

Το Halloween είναι η γιορτή που ξετρελαίνει ολόκληρο τον αγγλόφωνο κόσμο και τους Αμερικανούς, με τις ανατριχιαστικές μεταμφιέσεις, τα φαντάσματα, τις μάγισσες, τις κουκουβάγιες, τις αράχνες και λοιπά ξεκαρδιστικά που μπορούμε να φανταστούμε και βρίσκει οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δημοσιεύθηκε : 23 Οκτώβριος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Το κύριο χαρακτηριστικό που έχει η Διάσπαση Προσοχής, είναι η δυσκολία ενός ατόμου να συγκεντρώνεται και να ολοκληρώνει μια δραστηριότητα. Μπορεί να είναι πρωτογενής ή δευτερογενής.

Δημοσιεύθηκε : 03 Οκτώβριος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Πόσες φορές δε σταματήσαμε κάποιον περαστικό στον δρόμο και του ζητήσαμε να μας βοηθήσει να “βρούμε τον προρισμό μας;” Πόσες ακόμα φορές, μελετήσαμε με προσοχή, έναν τουριστικό οδηγό για να επισκεφθούμε ένα μουσείο ή ένα αξιοθέατο;

Δημοσιεύθηκε : 25 Σεπτέμβριος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες, τα εξέταστρα και οι περίοδοι εγγραφών για τις επόμενες paper-based και computer-based εξετάσεις Cambridge English που διοργανώνει στην Ελλάδα η Ελληνοαμερικανική Ένωση και είναι οι ακόλουθες:

Δημοσιεύθηκε : 07 Σεπτέμβριος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Ημερομηνίες, εξέταστρα και οι περίοδοι εγγραφών για τις ερχόμενες εξετάσεις ECCE και ECPE που διοργανώνονται στην Ελλάδα από την Ελληνοαμερικανική Ένωση των Δεκέμβριο του 2018, ανακοινώθηκαν και είναι οι ακόλουθες:

Δημοσιεύθηκε : 06 Σεπτέμβριος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Το Educational Testing Service (ETS) ανακοίνωσε αλλαγές στο TOEIC® Listening and Reading που θα ισχύσουν από τον Σεπτέμβριο του 2018. Το ETS ανακοίνωσε την ανανεωμένη έκδοση του TOEIC Listening and Reading, έχοντας σκοπό να διασφαλίσει ότι η εξέταση αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη πραγματικότητα και αξιολογεί τις γλωσσικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες στην καθημερινότητά μας.

Δημοσιεύθηκε : 27 Αύγουστος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Είναι γνωστό ότι η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η κατοχή αναγνωρισμένου πιστοποιητικού έχει γίνει σήμερα αναγκαία περισσότερο από ποτέ. Ένα σίγουρο διαβατήριο για να ενταχθεί κάποιος στην αγορά εργασίας αποτελεί η γνώση ξένων γλωσσών και ιδιαίτερα Αγγλικών. Αυτό επιβεβαιώνεται στις μέρες μας συνεχώς, γιατί όλο και περισσότερο νέοι καθημερινά αναζητούν καθηγητές για ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών για να διευρύνουν τις πιθανότητες επαγγελματικής τους αποκατάστασης.

Δημοσιεύθηκε : 12 Αύγουστος 2018
Διάβασε Περισσότερα

6 λόγοι για να μάθεις Ιταλικά

Από τον: Ειρήνη Τσεμπελή

Τα Ιταλικά είναι μια γλώσσα ιδιαίτερα αγαπητή στους Έλληνες και όχι τυχαία. Είναι μία φιλική, ευχάριστη και σχετικά εύκολη στην εκμάθησή της γλώσσα. Οι ομιλητές της Ιταλικής γλώσσας υπολογίζονται σε 125.000.000 παγκοσμίως.

Δημοσιεύθηκε : 01 Αύγουστος 2018
Διάβασε Περισσότερα
Στην κορυφή