Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Blog - Νέα & Ειδήσεις για Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών και Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών

Τα τελευταία χρόνια οι νέες τεχνολογίες και η ραγδαία ανάπτυξη τους, όπως όλοι λίγο πολύ διαπιστώνουμε, εισχωρούν όλο και περισσότερο στην καθημερινότητά μας. Μπορούμε λοιπόν να εκμεταλευτούμε τις καθημερινές μας συνήθειες για να ενισχύσουμε τη ξένη γλώσσα που επιθυμούμε.

Δημοσιεύθηκε : 17 Ιούλιος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, στο οποίο παίρνουν μέρος δύο ομάδες από έντεκα παίχτες η καθεμία. Παίζεται σε ορθογώνιο γήπεδο που καλύπτεται από χορτάρι με δύο τέρματα στην κάθε μία από τις μικρές πλευρές του γηπέδου. Σκοπός του παιχνιδιού είναι οι παίχτες να φέρουν την μπάλα στο αντίπαλο τέρμα, χωρίς να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους.

Δημοσιεύθηκε : 09 Ιούλιος 2018
Διάβασε Περισσότερα

7+1 λόγοι για να επιλέξω on line Μαθήματα

Από τον: Ειρήνη Τσεμπελή

Εξ αποστάσεως - online learning εκπαίδευση ορίζεται ως η εκπαίδευση, στην οποία χρησιμοποιούνται διαδραστικά συστήματα τηλεπικοινωνιών (πλατφόρμες), με στόχο την επικοινωνία και αλληλεπίδραση μεταξύ εκπαιδευόμενων, εκπαιδευτών και εκπαιδευτικού υλικού. Με τον όρο online learning εννοούμε ότι η διδασκαλία του εκάστοτε μαθήματος γίνεται online δηλαδή διαδικτυακά. Τα online μαθήματα - online courses γίνονται με την χρήση υπολογιστή και απαιτείται να υπάρχει σύνδεση στο internet, υπολογιστής, ακουστικά και μικρόφωνο.

Δημοσιεύθηκε : 06 Ιούλιος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Irregular Verbs worksheets

Από τον: Ειρήνη Τσεμπελή

Ρήμα είναι το μέρος του λόγου που δηλώνει ότι ένα πρόσωπο, ζώο ή πράγμα (το υποκείμενο) ενεργεί ή παθαίνει κάτι ή βρίσκεται σε μια κατάσταση. Σε κάθε πρόταση υπάρχει ρήμα. Το ρήμα είναι ο «πυρήνας» της πρότασης. Καμιά πρόταση δεν μπορεί να σταθεί στον λόγο (προφορικός και γραπτός λόγος) χωρίς αυτό.

Δημοσιεύθηκε : 01 Ιούλιος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Γνωρίζουμε όλοι ότι η εκμάθηση μια ξένης γλώσσας είναι πρωταρχικής σημασίας καθώς στις μέρες μας είναι απαραίτητο προσόν. Αναμφίβολα, τα τελευταία χρόνια, οι ξένες γλώσσες αποτελούν σημαντικό διαβατήριο για να ενταχθεί κάποιος στην αγορά εργασίας, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό.Τι είναι όμως αυτό που δυσκολεύει περισσότερο τους μαθητές (μικρούς και μεγάλους) στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και τους κάνει να νιώθουν αμηχανία και να σαστίζουν;

Δημοσιεύθηκε : 21 Ιούνιος 2018
Διάβασε Περισσότερα

It is summer time!

Από τον: Ειρήνη Τσεμπελή

Το καλοκαίρι έχει έρθει και τα παιδιά δικαιολογημένα αδημονούν να κλείσουν το σχολείο για τις καλοκαιρινές διακοπές. Το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς για όλους τους μαθητές θα χτυπήσει μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες και θα ξεκινήσει μια περίοδος ξεκούρασης, παιχνιδιού αλλά και κοινωνικοποίησης, ανακάλυψης και δημιουργίας για όλους τους μαθητές μας.

Δημοσιεύθηκε : 13 Ιούνιος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και σίγουρα κάποιοι από εμάς έχουν κανονίσει διακοπές ή μικρές αποδράσεις είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Ταξιδεύοντας όμως στο εξωτερικό θα πρέπει να γνωρίζουμε την γλώσσα της χώρας στην οποία θα πάμε, ή τουλάχιστον Αγγλικά για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε και να συνεννοηθούμε και για το ταξίδι που θα κάνουμε, αλλά κυρίως για την διαμονή μας εκεί.

Δημοσιεύθηκε : 05 Ιούνιος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Ο νέος Κανονισμός της ΕΕ για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) θα τεθεί σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018 και αποτελεί τη σημαντικότερη αλλαγή στον τομέα των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εντός της ΕΕ. Ο GDPR θα έχει στόχο την εναρμόνιση των νόμων περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής σε ολόκληρη την Ευρώπη, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πολιτών της ΕΕ και την αναμόρφωση του τρόπου με τον οποίο οι εταιρείες που λειτουργούν στην ΕΕ επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα.

Δημοσιεύθηκε : 24 Μάιος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Farm Animals Worksheets

Από τον: Ειρήνη Τσεμπελή

Τα ζώα της φάρμας αποτελούν ένα αγαπημένο θέμα για τα παιδιά. Είναι ένα θέμα γνώριμο για τα παιδιά, που εύκολα προσελκύει το ενδιαφέρον τους. Τα παιδιά απολαμβάνουν να μαθαίνουν για τα αγαπημένα τους χαριτωμένα ζώακια, γι' αυτό και ενδείκνυται για μαθήματα και φύλλα εργασίας.

Δημοσιεύθηκε : 15 Μάιος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Happy Mother's Day - Worksheets

Από τον: Ειρήνη Τσεμπελή

Η γιορτή της μητέρας ή ημέρα της μητέρας είναι μια σημαντική ημέρα σε όλο τον κόσμο. Ξεκίνησε στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη και καθιερώθηκε τον 20ό αιώνα από το αγγλικό και το αμερικανικό κίνημα των γυναικών, παρόλο που οι πρώτες αναφορές για τη Γιορτή της Μητέρας και της μητρότητας έρχονται από την αρχαία Ελλάδα.

Δημοσιεύθηκε : 08 Μάιος 2018
Διάβασε Περισσότερα
Στην κορυφή