Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Blog - Νέα & Ειδήσεις για Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών και Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών

Το κύριο χαρακτηριστικό που έχει η Διάσπαση Προσοχής, είναι η δυσκολία ενός ατόμου να συγκεντρώνεται και να ολοκληρώνει μια δραστηριότητα. Μπορεί να είναι πρωτογενής ή δευτερογενής.

Δημοσιεύθηκε : 03 Οκτώβριος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Πόσες φορές δε σταματήσαμε κάποιον περαστικό στον δρόμο και του ζητήσαμε να μας βοηθήσει να “βρούμε τον προρισμό μας;” Πόσες ακόμα φορές, μελετήσαμε με προσοχή, έναν τουριστικό οδηγό για να επισκεφθούμε ένα μουσείο ή ένα αξιοθέατο;

Δημοσιεύθηκε : 25 Σεπτέμβριος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες, τα εξέταστρα και οι περίοδοι εγγραφών για τις επόμενες paper-based και computer-based εξετάσεις Cambridge English που διοργανώνει στην Ελλάδα η Ελληνοαμερικανική Ένωση και είναι οι ακόλουθες:

Δημοσιεύθηκε : 07 Σεπτέμβριος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Ημερομηνίες, εξέταστρα και οι περίοδοι εγγραφών για τις ερχόμενες εξετάσεις ECCE και ECPE που διοργανώνονται στην Ελλάδα από την Ελληνοαμερικανική Ένωση των Δεκέμβριο του 2018, ανακοινώθηκαν και είναι οι ακόλουθες:

Δημοσιεύθηκε : 06 Σεπτέμβριος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Το Educational Testing Service (ETS) ανακοίνωσε αλλαγές στο TOEIC® Listening and Reading που θα ισχύσουν από τον Σεπτέμβριο του 2018. Το ETS ανακοίνωσε την ανανεωμένη έκδοση του TOEIC Listening and Reading, έχοντας σκοπό να διασφαλίσει ότι η εξέταση αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη πραγματικότητα και αξιολογεί τις γλωσσικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες στην καθημερινότητά μας.

Δημοσιεύθηκε : 27 Αύγουστος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Είναι γνωστό ότι η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η κατοχή αναγνωρισμένου πιστοποιητικού έχει γίνει σήμερα αναγκαία περισσότερο από ποτέ. Ένα σίγουρο διαβατήριο για να ενταχθεί κάποιος στην αγορά εργασίας αποτελεί η γνώση ξένων γλωσσών και ιδιαίτερα Αγγλικών. Αυτό επιβεβαιώνεται στις μέρες μας συνεχώς, γιατί όλο και περισσότερο νέοι καθημερινά αναζητούν καθηγητές για ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών για να διευρύνουν τις πιθανότητες επαγγελματικής τους αποκατάστασης.

Δημοσιεύθηκε : 12 Αύγουστος 2018
Διάβασε Περισσότερα

6 λόγοι για να μάθεις Ιταλικά

Από τον: Ειρήνη Τσεμπελή

Τα Ιταλικά είναι μια γλώσσα ιδιαίτερα αγαπητή στους Έλληνες και όχι τυχαία. Είναι μία φιλική, ευχάριστη και σχετικά εύκολη στην εκμάθησή της γλώσσα. Οι ομιλητές της Ιταλικής γλώσσας υπολογίζονται σε 125.000.000 παγκοσμίως.

Δημοσιεύθηκε : 01 Αύγουστος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Για ακόμη μια φορά γινόμαστε γραφικοί όταν μιλάμε για τις επιτυχίες των μαθητών του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ekmathisi, αλλά πραγματικά για ακόμη μια χρονιά τα παιδιά μας τα κατάφεραν και πέτυχαν τους στόχους τους !!!

Δημοσιεύθηκε : 31 Ιούλιος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Τα τελευταία χρόνια οι νέες τεχνολογίες και η ραγδαία ανάπτυξη τους, όπως όλοι λίγο πολύ διαπιστώνουμε, εισχωρούν όλο και περισσότερο στην καθημερινότητά μας. Μπορούμε λοιπόν να εκμεταλευτούμε τις καθημερινές μας συνήθειες για να ενισχύσουμε τη ξένη γλώσσα που επιθυμούμε.

Δημοσιεύθηκε : 17 Ιούλιος 2018
Διάβασε Περισσότερα

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, στο οποίο παίρνουν μέρος δύο ομάδες από έντεκα παίχτες η καθεμία. Παίζεται σε ορθογώνιο γήπεδο που καλύπτεται από χορτάρι με δύο τέρματα στην κάθε μία από τις μικρές πλευρές του γηπέδου. Σκοπός του παιχνιδιού είναι οι παίχτες να φέρουν την μπάλα στο αντίπαλο τέρμα, χωρίς να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους.

Δημοσιεύθηκε : 09 Ιούλιος 2018
Διάβασε Περισσότερα
Στην κορυφή