Πανελλήνιο Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210.21.39.438

69.49.06.17.33

Αθήνα - Πειραιάς - Αττική - Θεσσαλονίκη

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο χώρο σας προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας!

Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το φροντιστήριο Εκμάθηση γιατί παρέχει οργανωμένη και αξιόπιστη εκμάθηση ξένων γλωσσών. Οι καθηγητές γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο τους, διαθέτουν εμπειρία και πολύ καλή μεθοδολογία διδασκαλίας. Επιπλέον, είναι ευέλικτοι και πρόθυμοι να συζητήσουν τις δυσκολίες που έχεις ή να προσαρμόσουν το μάθημα στο ρυθμό που εσύ επιθυμείς.

Οι καλύτεροι και οι πιο συνεργάσιμοι καθηγητές διδάσκουν σε αυτό το φροντιστήριο.

We love ... Vaggelis - Helena - Heleni :)

Η επικοινωνία είναι ένα φροντιστήριο το οποίο έχει πολλές επιτυχίες στα διπλώματα όλων των γλωσσών και οι καθηγητές ενδιαφέρονται πραγματικά για την πρόοδο των μαθητών. Η σχέση του φροντιστηρίου και των μαθητών είναι άψογη και έτσι υπάρχει ένα πιο οικείο κλίμα. Τα δίδακτρα είναι βατά και προσιτά για όλους. Τέλος, μαθητές, γονείς και καθηγητές μένουν ευχαριστημένοι από το σύνολο των δυνατοτήτων του φροντιστηρίου και της σχέσης μεταξύ τους.

Το κέντρο Ξένων Γλωσσών "Επικοινωνία" αποτελεί το μέσο για τη Επίτευξη απόκτησης ξενόγλωσσων πτυχίων. Η άψογη συνεργασία καθηγητών - μαθητών σε μαθησιακό επίπεδο, συντελεί στην αρμονική κατάρτηση αυτών των στόχων. Παράλληλα το αξιόλογο "team" καθηγητών εφαρμόζοντας έναν καινοτόμο τρόπο διδασκαλίας κατορθώνει να προσελκύει το ενδιαφέρον των μαθητών για γνώση και ενεργή συμμετοχή στις φροντιστηριακές δραστηριότητες. Η επικοινωνία με λίγα λόγια προετοιμάζει τη μαγιά (μαθητές - φοιτητές) για τη ζύμη του αύριο (επαγγελματικός στίβος).

Θέλω να σας ενημερώσω πως τα μαθήματα γαλλικών που παρακολουθούμε μαζί με τη φίλη μου πηγαίνουν πολύ καλά και μας έχουνε ήδη δημιουργήσει μεγάλη όρεξη για μάθηση της γλώσσας.Η Δίδα Ισαβέλλα είναι εξαιρετική στη δουλειά της,επικοινωνιακή, φιλική και δημιουργική στο μάθημά της! Και φυσικά να προσθέσω πως εκτός από όλα αυτά τα προτερήματα, είναι και χαμογελαστή που για εμένα είναι πολύ βασικό αυτό σε έναν καθηγητή!
Σας ευχαριστώ πολυ!
Μετά τιμής,
Μπρα Μαρία

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ήμουν καλή στα αγγλικά και βλέπω ότι έχω βελτιωθεί σημαντικά. Με την Βασιλική δεν έχω πρόβλημα, μου εξηγεί τα πάντα και συννενοούμαστε πολύ καλά.Το φροντηστήριο που πηγαίνα με είχαν κάνει να βλέπω τα αγγλικα κινέζικα και έχω αρκετά κενά από τότε. Το πρόβλημα μου είναι στο listening που με δυσκολεύει πολύ και απογοητεύομαι. Επιπλέον η σύνταξη στις εκθέσεις μου δεν είναι πολύ καλή αν και κάπου κάπου υπάρχει μία βελτίωση. Κάθε δευτέρα θα έρχομαι για listening και θα τα πούμε και από κοντά.
Σας ευχαριστώ κ εγώ!!!!

Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, η γνώση ξένων γλωσσών αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. Λόγω απόστασης έψαχνα να βρω μια λύση που να συμφέρει τόσο οικονομικά όσο και ποιοτικά. Μετά από σύντομη έρευνα στο ίντερνετ, εντυπωσιάστηκα από το πολύ οργανωμένο site της Επικοινωνίας και αποφάσισα να ζητήσω περαιτέρω πληροφορίες. Οι απαντήσεις και η συμπεριφορά που έλαβα με έκαναν να βεβαιωθώ για τη σοβαρότητα του φροντιστηρίου και σε σύντομο διάστημα άρχισα μαθήματα.

Τα τεχνικά προβλήματα που αρχικά με ανησυχούσαν λύθηκαν πολύ εύκολα με τη βοήθεια του τεχνικού και πλέον δεν βλέπω καμία διαφορά με τα κλασικά μαθήματα. Η συνεργασία μου με την καθηγήτρια (Τόνια) είναι πολύ καλή. Δεν διαθέτει μόνο άριστη γνώση της γερμανικής γλώσσας, άλλα έχει και πολύ καλή μεταδοτικότητα, στοιχεία που σπάνια συνδιάζονται. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος και θα προέτρεπα κάθε ενδιαφερόμενο να δοκιμάσει ένα μάθημα στην Επικοινωνία.

Χαιρετισμούς στην πατρίδα,
Σταύρος Καραγιαννόπουλος

Είμαι ευχαριστημένη μέχρι τώρα με τα μαθήματα, τα βιβλία που μου συστήσατε είναι πάρα πολύ καλά. Είναι ακριβώς αυτά που χρειάζομαι να μάθω και η καθηγήτρια είναι ευχάριστο άτομο, καλοδιάθετη, πρόθυμη να με βοηθήσει σε κάθε δυσκολία που είχα μέχρι τώρα. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
Τα μαθήματα που έχουμε ξεκινήσει με τον καθηγητή , πάνε καλα. Ειμαστε απολυτα ικανοποιημένοι , αν και είναι πολύ μικρό το διάστημα για να έχουμε μια πιό ολοκληρωμένη άποψη.
Ευχαριστώ, Λιανοπουλος Μιχαλης.Ονομάζομαι Μαρία και εκ μέρους και της αδερφής μου Χριστίνας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ιδιαίτερη και άκρως επικοινωνιακή συνεργασία μας. Τα μαθήματα προχωρούν ομαλά χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και αυτό οφείλεται στην σωστή και λεπτομερή καθοδήγηση της καθηγήτριάς μας Μαριάνθης, η οποία είναι ιδιαίτερα συμπαθής και πρόθυμη να μας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστούμε.Έχει μεταδοτικότητα και αυτό είναι το πιο σημαντικό και αξιοπρόσεκτο. Σας ευχαριστούμε πολύ και τους δύο και ευχόμαστε να συνεχίσετε το έργο σας με τον ίδιο ζήλο και πάντα να προσφέρετε απλόχερα τις γνώσεις σας.
Με έκτιμηση, Μαρία και Χριστίνα

Πιστεύουμε ότι κάναμε τη σωστή επιλογή για τα παιδιά μας και αν το γνωρίζαμε πιο νωρίς για το φροντιστήριο σας θα το είχαμε επιλέξει. Μας αρέσει που έχουμε πολύ καλή συνεργασία μαζί σας. Επίσης το ευχάριστο περιβάλλον που έχετε στις εγκαταστάσεις και φυσικά η συνεργασία που έχουμε και έχουν τα παιδιά μας με τους καθηγητές σας.

Διονύσης Σταθάτος - Νίκη Παπαγοπούλου
γονείς Ελισάβετ και Παντελή Σταθάτου

Οι καλύτεροι. Υψηλό επίπεδο μόρφωσης, συμπεριφοράς των καθηγητών.

Παναγιώτα Λαππά
μητέρα Αντιγόνης Κορδονούρη

Με λίγα λόγια συγχαρητήρια για τον τρόπο επικοινωνίας που έχετε και την προσπάθεια που
καταβάλετε ώστε να έχουν ένα ευχάριστο περιβάλλον και σωστή μόρφωση.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Αθηνά Καραχάλιου
μητέρα Γιάννη Ναστούλη

Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και ειδικά από την καθηγήτρια μου (Χριστίνα), η οποία είναι άψογη και στον επικοινωνιακό τομέα και στον εκπαιδευτικό. Είμαι πλήρως ικανοποιημένη.

Ευγενία Κοντολέτα

Είναι ένα φιλικό και οικογενειακό φροντιστήριο με πολλούς καλούς καθηγητές, προσφέροντας σωστές γνώσεις στα παιδιά μας. Ταυτόχρονα κάνει εμάς τους γονείς να αισθανόμαστε ασφάλεια για τα παιδιά μας.

Ταξιαρχούλα Περμάχου
μητέρα Γιάννη Ταστάνη

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, όλα είναι όμορφα και οι καθηγητές είναι τέλειοι.

Σταυρούλα Κουράμπα
μητέρα Λυδίας Αγγέλη

Είναι ευχάριστο περιβάλλον. Η συνεργασία με τους καθηγητές είναι άψογη. Το παιδί μου είναι ευχαριστημένο από την μεταδοτικότητα των καθηγητών της στα μαθήματα.

Κατερίνα Κοροβίλα
μητέρα Ελπίδας Ντάλα

Πρόκειται για ένα πολύ καλό φροντιστήριο. Είναι πολύ θετικό και σημαντικό ότι υπάρχει ενδιαφέρον όχι μόνο για τη μαθησιακή πρόοδο των παιδιών, αλλά και για τη γενική συμπεριφορά τους.

Βαρβάρα Καρτέρη
μητέρα Γεωργίου και Μαρίας-Ελένης Γαλέου

Θεωρώ ότι το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ‘ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ’ με τους καθηγητές του αποτελούν μια ομάδα που φέρνει σε πέρας το σκοπό τους που είναι η μάθηση Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής.

Σταύρος Βεϊογλάνης
πατέρας Γιώργου, Άννας και Φυλιιώ Βεϊογλάνη

Αρκετά καλή. Σωστή διδασκαλεία, καλοί καθηγητές, σωστή ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών. Μπράβο στα τεστ (ΝΑΙ ΣΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΤΕΣΤ).

Ελένη Σιλβέστρου
μητέρα Σταύρου Βεϊογλάνη

Είναι πάρα πολύ ωραίο περιβάλλον, οι ώρες μας βόλευαν, η διδασκαλεία ήταν πολύ καλή με τα παιδιά και τους γονείς και είναι ένα ευχάριστο περιβάλλον για τα παιδιά, αλλά και τους γονείς γιατί αισθανόμαστε ασφάλεια.

Μαργαρίτα Ντόρι
μητέρα Πανδώρας και Ένι Ντόρι

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση φιλική και άψογη. Ευχάριστο περιβάλλον, καθαρό και ωραίο κτίριο. Καθηγητές με προσπάθεια συνεχή για βελτίωση των μαθητών. Ενημέρωση άριστη προς τους γονείς. Συνεργασία και οργάνωση. Ωραίες πρωτοβουλίες (παραδείγματος χάρη Χριστουγεννιάτικη γιορτή). Δεν αντιμετωπιζόμαστε ως πελάτες, τα παιδιά μας μαθαίνουν και φυσικά η εξυπηρέτηση με το σχολικό για εμάς που τώρα είμαστε μακριά. Ευχαριστούμε πολύ!!!!

Γεωργία Σινάνου
μητέρα Γεωργίου Σινάνου

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τους δασκάλους, με την ευγένεια τους και την πολύ καλή ενημέρωση τους. Πολύ καλή συνεργασία και άψογη ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Κυριακή Σόιλε
μητέρα Νικόλα Γκαρδάση

Πολύ καλό περιβάλλον, σύγχρονοι τρόποι διδασκαλίας , καταρτισμένο προσωπικό που ενδιαφέρεται για τις γνώσεις των μαθητών.

Μαρία Καραγιάννη
μητέρα Ευδοκίας Μαντά

Σας ευχαριστώ πολύ που στηρίζετε το παιδί μου, που είσαστε κοντά του. Είναι δύσκολο να στέκεται ένας καθηγητής δίπλα του, γνωρίζοντας ότι υπάρχει κάποιο μικρό πρόβλημα δυσλεξίας (δυσαριθμία) και να του διδάσκει σαν να κάνει μάθημα μόνο του (δηλαδή ιδιαίτερο).
Και πάλι σας ευχαριστώ!!!

Βασιλική Κατσιγιαννοπούλου
μητέρα Ντόρας Λύκου

Είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο διδασκαλίας, το περιβάλλον, τους δασκάλους και την ύλη που διδάσκονται τα παιδιά.

Άννα Κουτουμάνου
μητέρα Νικόλα Κλουβάτου

Δεδομένου ότι η "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" αποτελεί κατ’ουσίαν οικογενειακή επιχείρηση, προκαλεί αίσθημα οικειότητας και παράλληλα ασφάλειας. Απέχει κατά πολύ από το απρόσωπο πρόσωπο των υπόλοιπων φροντιστηρίων.

Κωνσταντίνα Βασιλιάγκου
μητέρα Έλενας Παρτσινεβέλου

Ήδη ο μεγάλος μας γιος πέτυχε στις εξετάσεις Proficiency με την πρώτη και ήταν πολύ ευχαριστημένος με το επίπεδο των παιδιών σας. Συνεχίζουμε να σας υποστηρίζουμε και να δεχόμαστε τις γνώσεις σας με το μικρό μας γιο. Πιστεύουμε πως θα πετύχει και αυτός.

Ευχαριστούμε.
Κυριακή Λαχανά
μητέρα του Θάνου Μπήτου

Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι με τα φροντιστήριο. Βλέπουμε τη βελτίωση στο παιδί μας. Αγαπάει τους καθηγητές του και πηγαίνει ευχάριστα στο μάθημα.

Παναγιώτα Γκρέκα
μητέρα του Γιώργου Γάκη.

Είναι ένα πολύ καλό φροντιστήριο με πολύ καλές σχέσεις μαθητών και δασκάλων. Άριστο στη συνεργασία με τους γονείς.

Γεωργία Γεμελιάρη
μητέρα της Δέσποινας Κρουσταλάκη.

Πρόκειται για ένα φροντιστήριο με άριστες παρεχόμενες υπηρεσίες, εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό, φιλικούς καθηγητές και φιλόξενο περιβάλλον.
Αθηνά Στρατοπούλου.

Με το φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών "Επικοινωνία" έχουμε ΑΡΙΣΤΗ συνεργασία και το περιβάλλον είναι ζεστό και οικογενειακό.

Παναγιώτα Πολυχρόνη
μητέρα της Σταυρούλας Παπαδάκη.

Πολύ καλή δουλειά από τους καθηγητές, πολύ καλή επικοινωνία καθηγητών-μαθητών, υψηλό επίπεδο μαθημάτων.

Σμαράγδα Τζιμπλάκη
μητέρα του Δημήτρη και του Πέτρου Κανελλόπουλου.

Είναι πολύ καλή. Οι καθηγητές είναι φιλικοί με τους μαθητές αλλά και με τους γονείς. Η εξυπηρέτηση σας είναι άψογη. Τα παιδιά πηγαίνουν ευχάριστα στο μάθημα και κατανοούν την διδαχθείσα ύλη. Το περιβάλλον είναι ευχάριστο και χαρούμενο.

Δέσποινα Δρυμαλίτη
μητέρα του Στέλιου Σοϊλέ.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και εμείς και το παιδί. Γενικά με τη συνεργασία μας, καθώς επίσης κάθε χρόνο κάνετε και καινούργια πράγματα για να διευκολύνεται τις καταστάσεις.

Παρασκευή Νούση
μητέρα της Μαρίας Κουμαρά.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ''Επικοινωνία'' είναι ένα αξιόπιστο Κέντρο. Το περιβάλλον του είναι πολύ ευχάριστο και προδιαθέτει το παιδί να αφοσιωθεί στη μάθηση της Ξένης Γλώσσας. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα παιδιά μας είναι ευγενέστατοι και καλοσυνάτοι.

Αγγελική Βεϊογλάνη
μητέρα της Ελένης Πάνου.

Είναι το καλύτερο και μακάρι και τα υπόλοιπα χρόνια να συνεχίσετε έτσι. Προσφέρετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Σας ευχαριστούμε.

Βασιλική Ευσταθίου
μητέρα του Ανδρέα Κωτσάκη.

Πιστεύω ότι είναι ένα σοβαρό φροντιστήριο που κάνει καλά τη δουλειά του και νοιάζεται για τα παιδιά μας. Αν συνεχίσει έτσι θα βελτιώνεται συνεχώς και θα προλαβαίνει τις προσδοκίες του κάθε γονιού. Σας ευχαριστούμε.
Ελένη Γιαζιτζή
μητέρα του Χαράλαμπου Τζιορτζίνη.

Είμαστε ευχαριστημένοι με το κέντρο σας. Τα παιδία έρχονται ευχάριστα στο μάθημα. Το περιβάλλον είναι πολύ ζεστό. Η ενημέρωση είναι πολύ καλή.
Σταυρούλα Ψύλλου
μητέρα της Ευαγγελίας και της Αθανασίας Κολιάτου.

Είναι πολύ όμορφο και ζεστό περιβάλλον με καθηγητές που κάνουν άριστα τη δουλειά τους και φροντίζουν για τη γνώση των παιδιών μας στις ξένες γλώσσες.
Ευαγγελία Κατσάνου
μητέρα του Θωμά Ξύδη.

Είναι ένα φροντιστήριο με άριστες προδιαγραφές. Όλοι οι εργαζόμενοι είναι χαμογελαστοί και εξυπηρετικοί. Η συνεργασία δασκάλων-γονέων είναι άψογη. Το περιβάλλον είναι πάρα πολύ ευχάριστο και ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας.
Κωνσταντίνα Ζαμποπούλου
μητέρα της Νίκης και του Λευτέρη Σμυρλάκη.

Είναι φροντιστήριο με πολύ καλό φιλικό περιβάλλον, με νέους ανθρώπους που διδάσκουν που έχουν υπομονή και επιμονή γιατί είναι πολύ σημαντικό για την μάθηση των παιδιών μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την''ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ''.
Ελένη Τσιούνη
μητέρα του Αλέξανδρου και του Κωνσταντίνου Αθανασίου.

Γενικά είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι πάνω απ'όλα γιατί βλέπουμε το παιδί μας να έχει αγαπήσει τ'αγγλικά και αυτό χάρη σ'εσάς, καθώς και ότι νιώθει οικεία και ευχάριστα στο χώρο και με τους καθηγητές . Επίσης πιστεύουμε ότι έχετε ότι χρειάζεται για να γίνεται σωστό το μάθημα και ευχάριστα. Σας ευχαριστούμε που μας ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ!!!

Φρόσω Μαστόρη
μητέρα της 'Όλγας Μποζίκα

Το φροντιστήριο Επικοινωνία είναι ένα από τα καλύτερα της περιοχής καθώς παρέχει αρκετές και καλές υπηρεσίες που εξυπηρετούν τους μαθητές κυρίως αλλά και τους γονείς. Ανάμεσα στα θετικά του φροντιστηρίου πρέπει να επισημανθεί και αυτό της συνεχούς εκσυχρόνισης του με την βελτίωση των παροχών του και την εισαγωγή νέων παροχών. Ελπίζουμε αυτή η τάση για εξέλιξη να μην σταματήσει και το φροντιστήριο να συνεχίσει να πρωτοτυπεί.
Μυρσίνη Πασβούρη
μητέρα Γιώργου Παπά.

Είμαστε όλη η οικογένεια πολύ ευχαριστημένοι με τους καθηγητές και με την γραμματεία και γενικά με ό,τι κάνετε. Συγχαρητήρια σε όλους σας.

Αντριάννα Φακινού
Μητέρα Γιάννη και Γιώργου Φρατζέσκου

Η επικοινωνία με τον καθηγητή μου είναι άριστη, το κλίμα είναι πολύ όμορφο και το μάθημα αρκετά διασκεδαστικό. Ως ενήλικη μαθήτρια ήθελα έναν καθηγητή ο οποίος να μπορέσει ουσιαστικά να ασχοληθεί μαζί μου μετά από τόσα χρόνια απουσίας από την ξένη γλώσσα την οποία διδάσκομαι. Έχοντας ήδη το πρώτο μου πτυχίο από την περσινή επιτυχία μας, είμαι στο δρόμο για το δεύτερο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη και εύχομαι πάντα να έχουν επιτυχίες και να είναι τόσο ευχάριστοι άνθρωποι.

Το μαθημα και ο τροπος που το διδασκομαι ειναι παρα πολυ καλος το ιδιο και η καθηγητρια μου. Εχει πολλη υπομονη και αυτο μ'αρεσει γιατι μερικες φορες που δεν καταλαβαινω κατι με εχει κανει να μην ντρεπομαι να το πω.Στο digital school βρήκα όλα αυτά που έψαχνα και πολύ δύσκολα θα έβρισκα υπό τις δεδομένες συνθήκες της ζωής μου σε κάποιο απλό φροντιστήριο. Κάνω γερμανικά από τον Οκτώβριο στην άνεση του σπιτιού μου, με μια καταπληκτική καθηγήτρια, και σε τιμές καθ΄όλα λογικές, έχω καταφέρει μέσα σε τρεις μήνες θα ξαναθυμηθώ όσα είχα μάθει πριν 10 χρόνια ως φοιτήτρια και συνεχίζω... Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους δεν έχουν πολύ χρόνο και χρήματα να ξοδέψουν και σκέφτονται είτε να ξεκινήσουν από την αρχή μια γλώσσα, είτε να φρεσκάρουν κάποια που είχαν μάθει παλιότερα. Μόνη προϋπόθεση να έχετε σύνδεση Ίντερνετ, υπολογιστή / laptop και φυσικά όρεξη για μάθηση!

και εγώ και η κοπέλα που κάνουμε μαζί το ιδιαίτερο (Άννα Γαβανά) είμαστε πολύ ευχαριστημένες και με την καθηγήτρια και με τα μαθήματα γενικά. Υπάρχει αμεσότητα, άνεση και πλήρης κατανόηση των μαθημάτων. Προχωράμε σταθερά και μας αρέσει πολύ η γλώσσα. Επιθυμούμε να συνεχίσουμε ακάθεκτες! και γιατι όχι, και με δεύτερη και τρίτη γλώσσα.

Φιλικά, Φωτεινή Κυπραίου

η συνεργασία μου με τον Στέφανο ο οποίος μου έκανε ιδιαίτερα Γερμανικών για ένα μικρό διάστημα ήταν πολύ καλή. Ήταν καλός στη δουλειά του και συνεπής.

Ευχαριστώ, Μ. Ματσούκη

Είμαι ευχαριστημένη από την συνεργασία με το κέντρο ξένων γλωσσών και κυρίως με την κ. Φλωριάννα, τη δασκάλα. Είναι καταρτησμένη, συνεπής, φιλική και ευγενής.
Ευχαριστώ πολύ!
Λίλυ Δήμου

Γεια σας,
παρακολουθώ για πρώτη φορά εδώ και ένα μήνα μάθημα στο φροντιστήριο σας. Τόσο εγώ όσο και το άλλο άτομο που παρακολουθεί γερμανικά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ο καθηγητής παράλληλα με τη δική του μέθοδο προσαρμόζεται και στις δικές μας απαιτήσεις.
Ευχαριστώ πολύ, Γκαμούρα Χάρις

Παρακολουθώ μαθήματα Γερμανικών με καθηγητή το Βλάσση Τσιάμα, ο οποίος είναι συμπαθέστατος άνθρωπος και εξαιρετικός επαγγελματίας. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα μαθήματα μαζί του. Μας διδάσκει πολύ εντατικά αλλά ταυτόχρονα εμβαθύνουμε και οι γνώσεις καταγράφονται σωστά.
Με εκτίμηση, Νίνα Μπάσδρα.

Τα μαθήματα που έκανα και θα συνεχίσω με την Χριστίνα με αφήνουν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένο. Η συνεργασία μας είναι άρτια, ο προγραμματισμός αρκετά καλός και το ενδιαφέρον που δείχνει το φροντιστήριο σας αξιοσημείωτο.

 

Πιστεύουμε ότι κάναμε τη σωστή επιλογή για το παιδί μας. Έχουμε καλή συνεργασία και με τους καθηγητές και με την γραμματεία. Το περιβάλλον του φροντιστηρίου σας είναι ευχάριστο και το παιδί ικανοποιημένο με τη συνεργασία του με τους καθηγητές του. Θα το προτείνουμε και σε κάποιον άλλο φίλο μας για το παιδί του. Ευχόμαστε τα καλύτερα για εσάς και συνεχίστε έτσι την προσπάθεια σας.

Ακόμη παρακολουθώ μαθήματα με την Μαρία και είμαι πολύ ευχαριστημένη.