4 Ερωτήσεις σχετικά με τις εξετάσεις TOEIC | Ekmathisi.edu.gr

4 Ερωτήσεις σχετικά με τις εξετάσεις TOEIC

To TOEIC είναι ένα από τα δημοφιλέστερα διπλώματα για να εξασφαλίσετε το πτυχίο Αγγλικών σας. Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε 4 ερωτήσεις τις οποίες απαντάμε συχνά στους μαθητές μας μέσα από τα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών. Διαβάστε και ενημερωθείτε σχετικά με το πτυχίο.

1. Είναι αλήθεια ότι οι εξετάσεις TOEIC ισχύουν μόνο για δυο χρόνια;

Φυσικά και όχι, τα αποτελέσματα των εξετάσεων του TOEIC ισχύουν για πάντα.
Υπάρχει σύγχυση με τις εξετάσεις του TOEFL που πράγματι ισχύουν για δυο χρόνια.

2. Θέλω να προετοιμαστώ μόνος μου. Μπορώ, αν έχω τα κατάλληλα βιβλία TOEIC;

Εξαρτάται από το χαρακτήρα σας και την αποφασιστικότητα σας. Αν θέλετε να προετοιμαστείτε πραγματικά γρήγορα, ολοκληρωμένα και οικονομικά η λύση του TOEIC Self Study σε συνδυασμό με το TOEIC Online Preparation Course αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση που σας καλύπτει πλήρως και σας επιτρέπει να λύσετε κάθε σας απορία σχετικά με τις εξετάσεις TOEIC.

3. Το TOEIC θα συνεχίσει να γίνεται αποδεκτό από τον ΑΣΕΠ;

Φυσικά το TOEIC βρίσκεται εντός της λίστας των πιστοποιητικών που αναγνωρίζει το ΑΣΕΠ για τα επίπεδα γλωσσομάθειας B1 (BASIC), Β2 (LOWER) & Γ1 (ADVANCED) και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει αυτό.

4. Πόσο κοστίζει να δώσω τις εξετάσεις του TOEIC;

Το κόστος των εξέταστρων είναι 150 € αλλά εσείς μπορείτε να κάνετε την έξυπνη κίνηση και να αγοράσετε το TOEIC Self Study και όχι μόνο να μειώσετε το κόστος στα 100 € αλλά να πάρετε και μια ολοκληρωμένη μέθοδο αυτοεκμάθησης.

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα