Κατέβασε το Ebook

Με την εγγραφή σου στο ekmathisi.gr και την αντίστοιχη συγκατάθεση σου, θα μπορείς να λαμβάνεις όλες μας τις ενημερώσεις. Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στα πλαίσια των υπηρεσιών μας και στην επικοινωνία περιεχομένου που σας ενδιαφέρει. Μπορείς να δώσεις συγκατάθεση μόνο αν είσαι άνω των 16 ετών αλλά και σε κάθε περίπτωση να ανακαλέσεις επιλέγοντας το κουμπί απεγραφής που θα βρεις σε κάθε μας επικοινωνία.

Please enable the javascript to submit this form

Σχετικά Με Αυτό Το E-Book  :

Θέλετε να εξετάσετε τις γνώσεις σας στα Αγγλικά; Είστε καθηγητές και θέλετε να δείτε τι έχουν καταλάβει οι μαθητές σας; Θέλετε να κάνετε πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό το μάθημα σας; Κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα και θέλετε να δώσετε έξτρα υλικό;

Αν απαντήσατε ναι σε κάποιο από τα παραπάνω τότε το e-book 20 English Worksheets που σας έχουμε ετοιμάσει είναι αυτό ακριβώς που ζητάτε και έχετε ανάγκη!

Το 20 English Worksheets e-book περιλαμβάνει 20 φύλλα εργασίας με διαφορετική θεματολογία το καθένα. Θέματα όπως η γραμματική , το λεξιλόγιο, οι εποχές του χρόνου, το πώς λέμε την ώρα και άλλα πολλά θα σας δώσουν πολλές ιδέες, εναλλακτικές μεθόδους διδασκαλίας αλλά και ευχάριστους τρόπους επανάληψης.

Δεν μένει παρά μόνο να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν και να το χρησιμοποιήσετε.