10+1 Χριστουγεννιάτικες Ταινίες για να διασκεδάσουμε και να βελτιώσουμε τα Αγγλικά μας την περίοδο των γιορτών

Χριστουγεννιάτικες ταινίες επιλεγμένες μόνο για εσάς. Οι ταινίες είναι διασκεδαστικές, είναι μία πηγή πολιτισμικών γνώσεων και ένα υπέροχο θέμα συζήτησης με τους μαθητές σας, τα παιδιά και τους φίλους σας. Μέσα από την ακοή της γλώσσας μαθαίνεις να τη μιλάς. Με άλλα λόγια, η ομιλία ακολουθεί την ακοή. Ακούγοντας τη μελωδία της γλώσσας, τον τονισμό της, μαθαίνεις να τη μιλάς.

Η χρήση ταινιών στο μάθημα οποιασδήποτε γλώσσας, μπορεί να ενισχύσει τα κίνητρα ενός μαθητή για μελέτη, καθώς ξεφεύγει από την ρουτίνα του βιβλίου και μπορεί να συνδυάσει την ψυχαγωγία με την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας.

Η απλή παρακολούθηση μιας ξενόγλωσσης ταινίας κατά τον ελεύθερο χρόνο του μαθητή, προσφέρει πολλά οφέλη, είναι όμως καλύτερο και πιο αποδοτικό, να προβάλλεται μια ταινία, σε συνδιασμό από προφορικές ή γραπτές ασκήσεις, για να ενισχυθεί η επιθυμία παρακολούθησης της από τον μαθητή και να τον βοηθήσουν να εστιάσει περισσότερο στο θέμα της ταινίας.

Επειδή λοιπόν πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και οι μαθητές μας θα θέλουν και θα πρέπει να χαλαρώσουν απο τις σχολικές τους υποχρεώσεις, βρήκαμε και σας προτείνουμε 10+1 Αγγλικές Χριστουγεννίατικες ταινίες.

Με αυτόν τον τρόπο και θα διασκέδασουν στον ελεύθερο χρόνο των διακοπών τους, αλλά ταυτόχρονα θα κρατήσουν την επαφή με την γλώσσα και σίγουρα θα βελτιώσουν και θα εμπλουτίσουν το λεξιλόγιο και την ομιλία τους. Δείτε παρακάτω τις Χριστουγεννιάτικες ταινίες που επιλέξαμε.

Ξεκινάμε λοιπόν και Καλή σας Διασκέδαση!

1. Τα Χριστούγεννα των Μάπετ (The Muppet Christmas Carol)

The-Muppet-Christmas-Carol

2. Ο Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης-The Nightmare Before Christmas

The-Nightmare-Before-Christmas

3. Μόνος στο σπίτι-Home Alone

home-alone

4. Μπετόβεν: Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια-Beethoven’s Christmas Adventure

Beethoven-Christmas-Adventure

5. Το Πολικό Εξπρές-Polar Express

The Polar Express

6. Ο Γιος του Αϊ Βασίλη-Arthur Christmas

Arthur-Christmas

7.Ένας μπαμπάς, μα τι μπαμπάς-Jingle All the Way

Jingle-All-the-Way

8. Το Θαύμα της 34ης Οδού-Miracle on 34th Street

Miracle-On-34th-Street

9. Χριστούγεννα στη Μαδαγασκάρη-Merry Madagascar

Merry-Madagascar

10. Ο Αδελφός του Αϊ Βασίλη-Fred Claus

Fred-Claus

11. Χριστούγεννα με τον Σρεκ-Shrek the Halls

Shrek-the-Halls

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Ek mathisi, δεν σταματάμε ποτέ την δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού για να βελτιώσετε και να ενδυναμώσετε τις γνώσεις σας. Στην Ekmathisi θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα και τις ανάγκες σας, δηλαδή κάνετε μαθήματα που είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας. Αν πάλι δεν έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών μέσω Video που είναι διαθέσιμα όποια ημέρα και ώρα εσείς τα χρειάζεστε και μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα μας online -courses.edu.gr.

Έλα στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ekmathisi και πέτυχε τους στόχους σου με επιτυχία. Στην ekmathisi κάθε μαθητής και μαθήτριά μας είναι ξεχωριστοί. Έλα να προσαρμόσουμε μαζί τόσο τον ρυθμό των μαθημάτων όσο και την ύλη τους σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Κάνε μαθήματα τις ώρες και ημέρες που εσύ μπορείς.

Εγγραφτείτε δωρεάν στο Newsletter μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα αληθές όνομα και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να ενημερώνεστε από εμάς σε αυτό το email αλλά και να λάβετε δωρεάν τα ebooks του εκπαιδευτικού μας υλικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα πτυχία και στα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών που προσφέρουμε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438 ή στο 69.49.06.17.33. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@ekmathisi.edu.gr.

Ξεκίνα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα